Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 13. Hozzászólás ideje: Június 13. Megjelent az Acolyte vizuális útmutató. Vajon érdemes-e megvenni külföldről vagy szerintetek várjak még a magyar kiadásra? Mi a véleményetek? @Nute Gunray esetleg te hallottál valami bennfentes infót erről a könyvről? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Június 13. Szerző Hozzászólás ideje: Június 13. Szerintem kizárt hogy kijön. Belátható időn belül semmiképp. 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:27 Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:27 Mi a helyzet a könyvekkel? Kiadnák magyarul a hiányzó HR-regényeket? Illetve a folyamatosan megjelenő kánon-regényeket? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Csütörtök 21:02 Hozzászólás ideje: Csütörtök 21:02 Húsvét előtti az utolsó infó @Nute Gunray-től. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 06:44 Hozzászólás ideje: Tegnap 06:44 Azóta már volt újabb infó, a személyes találkozón. 10 órával ezelőtt, Frenkie írta: Mi a helyzet a könyvekkel? Kiadnák magyarul a hiányzó HR-regényeket? Illetve a folyamatosan megjelenő kánon-regényeket? @Nute Gunray a talin elmondta, hogy valószínűleg jön az egész harmadik fázis. Képregények viszont nem lesznek. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Tegnap 07:43 Hozzászólás ideje: Tegnap 07:43 56 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Azóta már volt újabb infó, a személyes találkozón. @Nute Gunray a talin elmondta, hogy valószínűleg jön az egész harmadik fázis. Képregények viszont nem lesznek. Jó hír. A képregényekben biztos voltam. A YA regények jogairól kiderült valami? Azok is jönnek, vagy csak a felnőtt regények? Én az utóbbi időben csupán annyit hallottam, hogy a Disney egy erősebben centralizált marketing stratégiát fog követni, ami erősen érinti a bejelentést is, tehát azt, hogy az új kiadó mikor és hogyan jelentheti be azt, hogy ők folyatják. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 07:56 Hozzászólás ideje: Tegnap 07:56 11 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A YA regények jogairól kiderült valami? Azok is jönnek, vagy csak a felnőtt regények? Asszem jön a YA is. Könyvek minden mennyiségben. Jó pár címmel fog kezdeni a kiadó, csak győzzük pénztálcával. 2 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Továbbra sem ismert a kiadó "személye"? Két és fél könyv fordítása teljesen készen van nálam. Bármikor a rendelkezésükre bocsátanám, ha tudnám, kinek kell küldeni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Hozzászólás ideje: 8 órával korábban Csak Nute tudja Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.