Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 13. Hozzászólás ideje: Június 13. Megjelent az Acolyte vizuális útmutató. Vajon érdemes-e megvenni külföldről vagy szerintetek várjak még a magyar kiadásra? Mi a véleményetek? @Nute Gunray esetleg te hallottál valami bennfentes infót erről a könyvről? Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Június 13. Szerző Hozzászólás ideje: Június 13. Szerintem kizárt hogy kijön. Belátható időn belül semmiképp. 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Július 3. Hozzászólás ideje: Július 3. Mi a helyzet a könyvekkel? Kiadnák magyarul a hiányzó HR-regényeket? Illetve a folyamatosan megjelenő kánon-regényeket? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Július 3. Hozzászólás ideje: Július 3. Húsvét előtti az utolsó infó @Nute Gunray-től. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 4. Hozzászólás ideje: Július 4. Azóta már volt újabb infó, a személyes találkozón. 10 órával ezelőtt, Frenkie írta: Mi a helyzet a könyvekkel? Kiadnák magyarul a hiányzó HR-regényeket? Illetve a folyamatosan megjelenő kánon-regényeket? @Nute Gunray a talin elmondta, hogy valószínűleg jön az egész harmadik fázis. Képregények viszont nem lesznek. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Július 4. Hozzászólás ideje: Július 4. 56 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Azóta már volt újabb infó, a személyes találkozón. @Nute Gunray a talin elmondta, hogy valószínűleg jön az egész harmadik fázis. Képregények viszont nem lesznek. Jó hír. A képregényekben biztos voltam. A YA regények jogairól kiderült valami? Azok is jönnek, vagy csak a felnőtt regények? Én az utóbbi időben csupán annyit hallottam, hogy a Disney egy erősebben centralizált marketing stratégiát fog követni, ami erősen érinti a bejelentést is, tehát azt, hogy az új kiadó mikor és hogyan jelentheti be azt, hogy ők folyatják. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Július 4. Hozzászólás ideje: Július 4. 11 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A YA regények jogairól kiderült valami? Azok is jönnek, vagy csak a felnőtt regények? Asszem jön a YA is. Könyvek minden mennyiségben. Jó pár címmel fog kezdeni a kiadó, csak győzzük pénztálcával. 2 Válasz
kdani20 Hozzászólás ideje: Péntek 15:24 Hozzászólás ideje: Péntek 15:24 Továbbra sem ismert a kiadó "személye"? Két és fél könyv fordítása teljesen készen van nálam. Bármikor a rendelkezésükre bocsátanám, ha tudnám, kinek kell küldeni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szombat 00:47 Hozzászólás ideje: Szombat 00:47 Csak Nute tudja Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Kedd 18:04 Hozzászólás ideje: Kedd 18:04 (szerkesztve) Lassacskán kikerülnek a két hét múlva esedékes SDCC paneljei. A Star Warst most is az írott tartalom fogja képviseltetni (augusztusban bár lesz Disney Expo, de a tavalyival ellentétben ez most csak a parkokról fog szólni, ergo mozgóképes infókat az ősz előtt ne várjon senki). A Lucasfilm Publishing panel pénteken lesz ottani idő szerint 10 órakor (ez nekünk este 7 óra), Charles Soule és Tessa Gratton kettőse van megnevezve, valamint Marc Thompson is ott lesz (ő szokta a HR könyveket narrálni). Hogy rajtuk kívül lesz e még más, azt még nem tudni, de a héten nagy valószínűséggel kiderül. Redditen még Timothy Zahn nevét is láttam, de nem volt feltűntetve a listában. Szerkesztve: Kedd 18:05 - Bence1997 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Kedd 18:06 Hozzászólás ideje: Kedd 18:06 Meglátjuk, hogy mit jelentenek be. Örülnék több prequel tartalomnak. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 08:23 Hozzászólás ideje: Tegnap 08:23 (szerkesztve) Inkább a sequel érára tennék. Jövőre úgy is az lesz terítéken (10 éves a TFA addig is áthúzódhat, Mando mozi). Szerkesztve: Tegnap 08:25 - Ody Mandrell 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.