Iqvi Hozzászólás ideje: 2024. December 31. Hozzászólás ideje: 2024. December 31. Én csak a Vernestra regényre. A gyerek könyveket az első fázis vége óta nem olvasom, hasonlóan a gyerek képregényekkel. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2024. December 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. December 31. Az ifjúsági regényei eléggé debilek, annyira nem sajnálom a távozását. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2024. December 31. Hozzászólás ideje: 2024. December 31. Én sajnálom a távozását, a könyvei eddig tetszettek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Csütörtök 13:30 Hozzászólás ideje: Csütörtök 13:30 Rossz hírek jöttek a német piacról. A Disney rendkívül magas - állítólag 100%-os - jogdíjemelést kér az ottani partnereitől, így még Németországban is elkezdett billegni az ottani kiadás jövője. Bízzunk benne, hogy a magyar piacot más régióként kezelik továbbra is, nem lesz mindenhol egységesen ilyen durva jogdíjemelés. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:27 Hozzászólás ideje: Csütörtök 17:27 Tudsz adni ehhez egy forrást? Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Csütörtök 18:24 Hozzászólás ideje: Csütörtök 18:24 Nem, nem jegyeztem fel linket. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:21 Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:21 Pedig jó lenne, mert nem ez az első alkalom, hogy ezt hallom, de ahogy itt, úgy máshol sem volt forrás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:24 Hozzászólás ideje: Csütörtök 20:24 Simán lehet kamu is. Valami barom kitalálta clickbait-nek, aztán a többi meg elhiszi. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Péntek 00:19 Hozzászólás ideje: Péntek 00:19 Kicsit googliztam, de se magyar, se angol, se német nyelvterületen nem találtam egy kanyi cikket sem a témában. Pedig szerintem azért, ha fenn állna annak az esélye, hogy egy Németország jelentősségű piacról eltűnnének a Star Wars könyvek, arról teszem azt a német IGN cikkezne. 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Péntek 01:29 Hozzászólás ideje: Péntek 01:29 A 100%-os emelés nekem is furának és meredeknek tűnt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.