Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 8. (szerkesztve) Friss hír. Jelenlegi állapotok szerint szerencsére a Thrawn csak 2-3 hetet fog csúszni. Szerkesztve: 2017. Június 8. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Június 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 9. Az még bőven belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 10. Kaptam e-mailt a csúszásról Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2017. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 22. A második Battlefront-regény, az Inferno Squad július 25-én jelenik meg angolul. az USA Today-nek hála az angolul értők már most beleolvashatnak Christie Golden könyvébe. https://www.usatoday.com/story/life/books/2017/06/21/star-wars-battlefront-ii-inferno-squad-exclusive-excerpt/103037074/ Emellett van egy olyan hír is, hogy a nyomtatott verzióval egy időben megjelenő hangoskönyv-változatához nem más olvassa fel a szöveget, mint a főszereplő Iden Versiónak a játékban is a hangját kölcsönző színésznő, Janina Gavankar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 23. Hangoskönyv is lesz belőle? Ezt nem tudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Június 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 23. Azt hiszem, hogy a Star Wars Show múltkori adásán jelentette be maga a színésznő Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Június 24. Az E3-n is volt vele egy interjú, és ott is említette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 2. Na végre vége a vizsgáknak. Mit tudtok ajánlani olvasnivalónak? Amik itthon vannak érintetlenül: Halálvilág, Sötét Tanítvány, Ahsoka, Sith Nagyurak, Megsemmisítés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 3. Sötét tanítvány, Megsemmisítés, Sith Nagyurak, Ahsoka, Halálvilág Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Július 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 3. Sötét Tanítvány vagy Sith Nagyurak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. A Rebel Rising szeptemberben sem jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Elkezdtem olvasni a setét tanítványt. Nagyon tetszik mintha csak egy TCW részt néznék. Traviss és Miller könyveinél nem éreztem ezt (bár azok nem is sorozat rész adaptációk, de értitek) Amúgy azt tudja valaki, hogy amikor megkapta a forgatókönyvet Golden, mennyire kapott szabad kezet? Vagy úgy általánosságban, mennyit írhatnak hozzá? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 6. A Rebel Rising szeptemberben sem jön. Kár, pedig már várom ezt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Elkezdtem olvasni a setét tanítványt. Nagyon tetszik mintha csak egy TCW részt néznék. Traviss és Miller könyveinél nem éreztem ezt (bár azok nem is sorozat rész adaptációk, de értitek) Amúgy azt tudja valaki, hogy amikor megkapta a forgatókönyvet Golden, mennyire kapott szabad kezet? Vagy úgy általánosságban, mennyit írhatnak hozzá? Szerintem nem tudott túl sok mindent hozzáírni, hisz 8 részt kellett átültetni regénybe. De ennek ellenére a Golden-re jellemző rövid, de drámai hangvétel átjön a könyvből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Nektek megérkeztek már a legújabb regények? Én A Birodalom vége, Thrawn, A közelgő vihar és az Életre-halálra négyesét várom, aminek elvileg július 1-5 között kellett volna megérkeznie. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Thrawn csak 12-én jelenik meg, azért nem kaptad még meg. Én annó kaptam emailt a szukitstól, hogy a 3 könyv később jön, mivel csúszott a Thrawn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 7. Igaz, a megjelenési csúszásról lemaradtam. Így már világos a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Július 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 20. A Thrawn-könyvhöz kell ismerni a Rebels harmadik évadának történéseit? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 20. 300.oldalnál járok vele. Nem kell ismerni hozzá, azt mutatja be főleg, hogyan lépked a ranglétrán felfele Thrawn. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 21. Jön egy vadonatúj antológia Canto Bight címmel. A kötet Az utolsó Jedik hajnala projekt része lesz. 4 történetet fog tartalmazni John Jackson Miller, Saladin Ahmed, Rae Carson, Mira Grant tollából. Angol nyelvű megjelenés: december 5. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 21. (szerkesztve) Az idei Comic Conon az alábbi információkat kaptuk meg: - A Leia: Alderaan hercegnője c. ifjúsági regényben Leia történetét követhetjük figyelemmel a lázadáson belül. - Sok Bail és Breha jelenet olvasható majd ebben a regényben. - Lesz egy karakter a Rebel Rising -ból, aki majd felfog tűnni az Inferno Squad c. műben. - Érkezni fog majd egy Chewie and the porgs -ra keresztelt mű is. Képek az elkövetkezendő anyagokról: + A 8. rész írója nem más lesz, mint Jason Fry, az ifjúságit pedig Michael Kogge fogja írni: Forrás: http://www.jedinews.co.uk/literature/articles/sdcc-2017-lucasfilm-publishing-panel-thrawn-novel-comic-adaptation-coming/ Szerkesztve: 2017. Július 21. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Legalább ezt nem Foster írja majd, lehet élvezhető lesz a filmregény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Reméljük az lesz. Bár én Fry-ról is azt hallottam, hogy nem nagyon tud írni felnőttes stílusban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Amilyen híreket hallottam Fosterről a 7. rész regényváltozata után, örülök annak, hogy most (sem) ő fogja megírni az újabb SW film regényét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Egyfelől pozitívum a számomra, hogy így a könyvben bemutatott helyszínek, karakterek (már ha vannak benne újak) kapnak egy megjelenést, hogyan is néznek ki. Negatívum pedig az, okés, hogy jön egy ilyen, de nem lenne egyszerűbb egy eredeti történetet kiadni? Mondjuk a Thrawn regény nem tudom, hogy mennyit ölel fel az életéből a Rebels -es megjelenése előtt, de fogadjunk, hogy nem az egészet láthattuk. Könnyen lehetne egy másik sztorit kreálni az admirális köré. Timothy több Thrawn regényt is tervez a jövőben. Az egyik témája állítólag Anakin és Thrawn találkozása lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 22. Timothy több Thrawn regényt is tervez a jövőben. Az egyik témája állítólag Anakin és Thrawn találkozása lenne. Erről hallottam. Érdekes történet lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 29. Revan, A Rebel Rising idén még ki fog jönni magyarul, valamint Inferno Squad-ra lehet még számítani? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 29. (szerkesztve) A kiadó nem zárja ki a lehetőségét, de sajnos nem tudják garantálni. Arra is van esély, hogy mindkettő átcsúszik 2018-ra. Szerkesztve: 2017. Július 29. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 31. A Twilight Companynek és az Inferno Squadnak mennyi köze van a Battlefront játékhoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Július 31. Az Inferno Squad regény elmeséli a videojáték birodalmi szereplőinek történetét a yavini csatát követő időkből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.