Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Köszi! Megkaptam most online azt és a Thrawn-t. ÉRdemes akkor elolvasni, bár először a Bizonyos szemszögbőlt kell befejezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 7. Érdekes, hogy másfél hónappal a Solo premierje előtt még se híre se hamva a film regényváltozatának. Ilyet se csináltak még, hogy ennyire titkolnák a bejelentéseket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 7. Valóban érdekes. Én azt hittem, hogy majd a Wondercon -on befognak jelenteni SW -s dolgokat, de az március végén volt, és semmi SW dolog nem volt. Tippre augusztus-szeptember lesz majd a regényváltozat megjelenése, és a képregény is szept-október folyamán fog jönni. De az azért fura, hogy jelenleg semmit sem tudunk az év második felének felhozataláról. A legkésőbbi SW anyag ami fog jönni, az a Thrawn: Alliances. Azt is 1 hónappal elcsúsztatták júniusról júliusra, de onnantól semmi hír nincs. Pedig szerntem fog jönni a FoD, a Solo -val kapcsolatos anyagok, illetve én titkon remélek valami TCW történetet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 7. 1 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Valóban érdekes. Én azt hittem, hogy majd a Wondercon -on befognak jelenteni SW -s dolgokat, de az március végén volt, és semmi SW dolog nem volt. Tippre augusztus-szeptember lesz majd a regényváltozat megjelenése, és a képregény is szept-október folyamán fog jönni. De az azért fura, hogy jelenleg semmit sem tudunk az év második felének felhozataláról. A legkésőbbi SW anyag ami fog jönni, az a Thrawn: Alliances. Azt is 1 hónappal elcsúsztatták júniusról júliusra, de onnantól semmi hír nincs. Pedig szerntem fog jönni a FoD, a Solo -val kapcsolatos anyagok, illetve én titkon remélek valami TCW történetet. Én is augusztus-szeptemberre tippelem a Solo regényt. Azért tényleg jó lenne, ha nem csak a Solo-hoz kötődő regények jönnének. Egy-két Klónok Háborúja regénynek is örülnék a 10 éves évforduló miatt. Az is jó lenne, ha már egyéb korszakokba is eleveznének. Jobban fel kéne már deríteni az új poszt-Endor korszakot és el lehetne menni többször a Birodalom előtti időkbe. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 7. (szerkesztve) 57 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Egy-két Klónok Háborúja regénynek is örülnék a 10 éves évforduló miatt. Az is jó lenne, ha már egyéb korszakokba is eleveznének. Jobban fel kéne már deríteni az új poszt-Endor korszakot és el lehetne menni többször a Birodalom előtti időkbe. Ezeket én is díjaznám. Jöhetne egy Luke-Ben Solo középpontú regény is, már nincs sok titkolni való róluk. Szerkesztve: 2018. Április 7. - luke19 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2018. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 7. Han Solo állítólagos "felesége" Sana Starros is felbukkan a Last Shot könyvben. http://www.starwars.com/news/han-and-chewie-get-into-some-bounty-hunter-trouble-thanks-to-sana-starros-in-this-last-shot-excerpt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 8. 21 órával ezelőtt, luke19 írta: Ezeket én is díjaznám. Jöhetne egy Luke-Ben Solo középpontú regény is, már nincs sok titkolni való róluk. Így van. Troy Denning amúgy is régen írt már Star Wars regényt, ez pont neki való téma. 14 órával ezelőtt, tomcsi80 írta: Han Solo állítólagos "felesége" Sana Starros is felbukkan a Last Shot könyvben. http://www.starwars.com/news/han-and-chewie-get-into-some-bounty-hunter-trouble-thanks-to-sana-starros-in-this-last-shot-excerpt Ha jól tudom, pont a középső harmadában fog szerepelni, abban a részben, ami a IV. epizód után játszódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 9. A Solo: Egy Star Wars történet ifjúsági regénye szeptember 6. -án fog megjelenni az USA -ban! (szóval akkor szeptember elején számíthatunk a film nem ifjúsági regényére ) Míg a film grafikus megjelenése az IDW -től November 20 -ára várható. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 10. 16 órával ezelőtt, Bence1997 írta: A Solo: Egy Star Wars történet ifjúsági regénye szeptember 6. -án fog megjelenni az USA -ban! (szóval akkor szeptember elején számíthatunk a film nem ifjúsági regényére ) Míg a film grafikus megjelenése az IDW -től November 20 -ára várható. Ez jó. Kár, hogy nem erősítették meg a felnőtt regény megjelenését. Az, hogy a felnőtt regénynek még nincs időpontja, nem biztos, hogy jót jelent. Tehát, lehet, hogy az talán nem az ifjúságival együtt jelenik meg. Apropó, milyen érdekes, hogy a Kolibri nem vállalta be eddig a filmek junior regény változatainak megjelenését. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 11. Kánon akció van a Szukitsnál @Bence1997 ez téged lehet érdekel majd. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 11. (szerkesztve) 43 perccel korábban, luke19 írta: Kánon akció van a Szukitsnál Már meg is néztem. 40% -os kedvezmény nekem nagyon adja. Szerintem az Új hajnalt megfogom rendelni, méltó búcsút véve a Rebels szerelempárjától. A Lázadás hajnala is izgat, továbbá a régiek közül Tarkin, Jedi örököse stb. szerk.: sőt, most olvasom, hogy április 17. -e után tudják csak kiszállítani a termékeket, és 5000Ft felett ingyenes a kiszállítás. Már meg is találtam azokat a könyveket, amiket majd szeretnék elolvasni. Sötét Nagyurak+Új hajnal; Tarkin+Jedik örököse szett. Szerkesztve: 2018. Április 11. - Bence1997 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 12. (szerkesztve) Erre az ewok hackerre nagyon kiváncsi leszek. Szerkesztve: 2018. Április 12. - luke19 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 13. Chewbacca rajongója? Lol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 14. Na, sikerült leadnom a rendelésemet! SZerda-csütörtök tájékán már hozni is fogják a 3 db könyvet. Alakulgat az Sw könyvek sora nálam, alakulgat. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 14. 21 perccel korábban, Bence1997 írta: Na, sikerült leadnom a rendelésemet! SZerda-csütörtök tájékán már hozni is fogják a 3 db könyvet. Alakulgat az Sw könyvek sora nálam, alakulgat. Múltkor még 4 könyv volt versenyben, végül melyikek lettek a szerencsések? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 14. 4 perccel korábban, luke19 írta: Múltkor még 4 könyv volt versenyben, végül melyikek lettek a szerencsések? A Tarkin-Jedi örököse párosra rátettem a sith kezeimet, illetve még Hera és Kanan első kalandjait is megvettem, hogy Thrawn -i precízitással kutakodjak a múltjukban, ezzel elérve a legyőzésük kulcsát... hupsz, lebuktam! 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 16. Németországban németül a Solo regényváltozata decemberben jelenik meg. Egyelőre viszont konkrét szerzőt nem neveztek meg. Érdekes, hogy a németek már ezt is tudják. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 16. (szerkesztve) Itt olvasható egy jó hosszú interjú a Last Shot írójával. Egyre jobban várom, pedig a bejelentéskor annyira nem érdekelt a könyv. Remélem tényleg még idén kijöhet magyarul is. Szerkesztve: 2018. Április 16. - luke19 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 17. ma írtak a szukitstól hogy feladták a csmogot. Csütörtök-péntek körül jön meg. rem figyelembe veszik a megjegyzésemet, nem úvy mint legutóbb. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 26. Új rajzfilm sorozat bejelentés is van, csak a regényekről nem lehet túl sok mindet tudni. A Thrawn: Alliances utáni megjelenésekről még mindig semmi. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. (szerkesztve) A Solo képes útmutatója már előrendelhető a Librinél Szerkesztve: 2018. Április 27. - luke19 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Tuti vétel! Eddig mind megvan. :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. (szerkesztve) 2018. 04. 26. - 18:28, Darth Revan9 írta: Új rajzfilm sorozat bejelentés is van, csak a regényekről nem lehet túl sok mindet tudni. A Thrawn: Alliances utáni megjelenésekről még mindig semmi. Annak örülnék a legjobban, ha a TCW 10.évfordulója alkalmából a ki nem adott történetek regények formájában megjelennének, a Sötét tanítványhoz hasonlóan. Szerkesztve: 2018. Április 27. - luke19 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. 1 órával ezelőtt, luke19 írta: Annak örülnék a legjobban, ha a TCW 10.évfordulója alkalmából a ki nem adott történetek regények formájában megjelennének, a Sötét tanítványhoz hasonlóan. Fejvadászokat a népnek! Vagy a Kasshyyyk -ot! Jöjjön inkább mind. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. 5 perccel korábban, Bence1997 írta: Jöjjön inkább mind. Engem is érdekelne mindegyik. Főleg a mandalori szál Ahsokával, és Maul-al, de az Utapaus történetre is vevő lennék. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Szerintem a Mandalore-os szállal terveztek (vagy tervezhettek) valamit. Ellenkező esetben bővebben is kifejtették volna az E. K. Johnston féle regényben. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Karen Traviss: A klónok háborúja filmregénye olyan szinten kánon, mint a többi filmregény, vagy ez semennyire? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Április 28. Semennyire. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Holnap, a Star Wars nap alkalmából remélem bejelentenek pár regényt. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Majdnem el is feledkeztem arról, hogy holnap milyen nap lesz. Én is remélem hogy bejelentenek pár regényt. A Solo regényt illő lenne már, illetve vmit november/december körül, hogy kb. meglegyen az évi 6 SW könyv termés. Számoltam. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.