Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Ez a Darth Maul - Son of Dathomir, vagy az új Marvel Darth Maul TPB? Alapvetően a Son of Dathomirnak jobban örülnék... Az új Marvel Darth Maul, mely öt füzetben jelent meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Sky! Jelentkezett egy srác, hogy szívesen segítene fordítani képregényeket. Érdekel a dolog? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Persze, a segítség mindig jól jön. Ha megadod az elérhetőségét, azt megköszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 2. (szerkesztve) Az új Darth Vader 7. számából kiderül, hogy mely jedik élték túl a 66 -os parancsot. (persze ennél sokkal több van, viszont az oldalon ezek voltak. :)) Jocasta Nu -n kívül olyan neveket olvashatunk az egyik oldalon, mint pl. Kirak Infila --> aki ugye a sorozat 3. részétől szerepelt, Ahsoka Tano, Kayce Beradun --> ő új karakter, Yoda illetve Quinlan Vos!!! Szerkesztve: 2017. November 2. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Még jó hogy említetted, teljesen kiment a fejemből, hogy már megjelent. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. (szerkesztve) Darth Vader 7. szám Ezek szerint Vos is túlélte az új rendszerben is. Szerkesztve: 2017. November 3. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Ti honnan szeditek le az eredeti nyelvű képregényeket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. 2 minutes ago, Bomarr said: Ti honnan szeditek le az eredeti nyelvű képregényeket? On 2017. 07. 26. at 11:21 AM, luke19 said: Innen letölteni tudod, és gépen elolvasni pl. cdisplayex olvasáóval. Itt pedig letöltés nélkül olvasható. Minden star wars sorozat elérhető mindkét oldalon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Én innen szoktam leszedni őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Néhány oldalnyi részlet a jövőre érkező Thrawn képregényből, ami a regény eseményeit dolgozza fel: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 13. Pont a napokban kezdtem el olvasni a regényt. Szerintem szuperül elkapták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Ezek klónok, vagy csak klón páncélt viselő rohamosztatosok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Furcsa phase I klón páncélt és AT-ST-t együtt látni egy képen Amúgy nagyon tetszik, hogy a kánon újrázása óta nagyon konzisztensek a járművek és a fegyverek terén. A korai Birodalomban még mindig vannak V szárnyúak, és klón páncélt viselő katonák, de már megjelennek az ITT-k és az AT-ST-k. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 14. 22 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Ezek klónok, vagy csak klón páncélt viselő rohamosztatosok? A klónok fokozatosan koptak ki a birodalmi gépezetből, így elképzelhető, hogy akadt köztük néhány ekkortájt. De szerintem valószínűbb az, hogy csak klónpáncélt viselő rohamosztagosok. Ha jól rémlik, utalnak rá a könyvben, hogy a Külső Gyűrűbe ekkor még nem érkeztek meg az új felszerelések (ezért vannak pl. V-szárnyúak, vagy klónpáncélok). Bár a sztori elején nagyjából 10-11 évvel járunk a yavini csata előtt, szóval annyira már nem korai a Birodalom, ha durván 8-9 éve létezik. Szinte egy az egyben átemelték a Legendákból Thrawn megtalálásának menetét, apróbb különbségekkel. Az egyik az, hogy ott a Birodalom alapítását követő első héten találtak rá Thrawnra Parck csapatai, így valamivel hihetőbb, miért flangáltak még klónpáncélban a rohamosztagosok... mert a jó részük még ténylegesen klón volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Lehetséges, hogy a 2018-as képregény megjelenések bővülnek 2 további kötettel. Remélem sikerül. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 23. És melyik címekkel? Vagy az még titok? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Konkrét döntés csak most születik majd. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. November 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 23. (szerkesztve) Shattered Empire, Captain Phasma, vagy esetleg a Windu, Lando képregények valamelyike lenne véleményem szerintem a legjobb, ha jönne. Szerkesztve: 2017. November 23. - luke19 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 24. A megmaradt képregények közül engem a Shattered Empire érdekelne leginkább nyomtatásban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. November 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 24. Én úgy tippelem, hogy inkább a fősodorba számító Star Wars és második Darth Vader-rel szeretnének haladni. Ha ezek jönnek az sem baj, majd 2019-re több hely marad másoknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 24. Ja, világos. Én úgy értettem, hogy a jelenleg futó vagy a tervezett sorozatokon kívül (Star Wars, Darth Vader, Doctor Aphra) terveznek további köteteket. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. November 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 24. Jó híreket kaptam. Esélyesebb a bővítés lehetősége. Jelenleg nem teljesen azokkal, melyekre elsőre gondoltam, de az egyik részben mégis az. A távoli jövőre is jó lehetőségek vannak. Úgy néz ki, hogy sok cím esélyes lehet és nagyon sok Star Wars képregény megjelenhet (ha nem is minden). 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ByRoT Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Szevasztok! Segítséget szeretnék kérni! Keresem a Star Wars Rebels Magazine képregényeit. Az USA-ban és a UK-ban beszüntették az újságot, így angolul 22 képregény lelhető fel, de azt is kín keserves megtalálni :\ Egységes Scant nem is találtam. A wookiepedia azt írja, hogy németbe még adják az újságot és jönnek velük a KÁNON képregények is. Beleolvastam egy kettőbe és tök jó kiegészítések a sorozathoz. Németbe gyűjtői kiadásba is kiadták csak a comicokat, már 3. kötetnél járnak, lent linkelem a wookiepediát, onnan láthatjátok miről is beszélek. Kérdésem az lenne, hogy a német gyűjtői kiadásokat, vagy külön-külön a képregényeket hol a fenébe tudom fellelni a neten? Ne kövezzetek meg, de fizetni nem akarok most érte, fordítását is szívesen bevállalnám lehet, szóval kellenének! De egész egyszerűen hiába túrtam fel a netet nem találtam sehol :\ Nem hiszem el, hogy nincs ez fent valahol vagy online vagy lelehessen tölteni valami pfd-be vagy nem tudom. Ha valaki valamit tud erről vagy tudja hol lehetne biztosabb nyomon elindulni, nem csak ütni a google-t akkor azt nagyon megköszönném! Link lent, köszi előre is! http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars_Rebels_Magazine Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Ennek a német kiadásnak minden száma kellene? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ByRoT Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Ha a magazinok lennének meg bescennelve azis jó lenne nekem, ha a gyűjtői kiadások lennének meg is megelégednék, mert akk tudnám, hogy ha megjelenik az új honnan szedjem le Szóval igen, az összes képregény érdekel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Nekem megvan a képregényekből 1-3. szám, ráadásul magyarul. Azokat majd fel tudom tölteni. A bescannelt magazinokat csak hiányosan találtam meg (nincs benne mind a 22 szám), viszont a 14 se rossz mennyiség. Ezeket innen tudod letölteni. Ezen az oldalon is fenn van az 1-11. szám. Itt pedig bele tudsz nézni online néhány darabba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ByRoT Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Köszi a readcomiconline-osat én is tudtam, de ugyebár ezek sem nagyon egységesek a többihez :\ A német gyűjtőit kéne valahonnan letölteni, azt a 3 kötetet. Nincs valami német képregényes oldal, mint mondjuk a readcomic online? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 1. 10 perccel korábban, ByRoT írta: Köszi a readcomiconline-osat én is tudtam, de ugyebár ezek sem nagyon egységesek a többihez :\ A német gyűjtőit kéne valahonnan letölteni, azt a 3 kötetet. Nincs valami német képregényes oldal, mint mondjuk a readcomic online? Én Hunnerrel próbálnám meg felvenni a kapcsolatot, bár mostanában nem túl aktív a fórumon. Ő Németországban él, elég nagy gyűjtő, és rendkívül segítőkész. Ha valakinek, akkor neki meglehetnek a magazinok, amiket szeretnél 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ByRoT Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. December 1. Köszi, írtam neki itt a fórumon PM-et, csak megnézi majd egyszer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.