Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Július 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 12. (szerkesztve) Ez érdekes, mert szerintem nem. Utánanézek. Szerkesztve: 2018. Július 12. - Darth Revan9 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Július 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 12. Megnéztem a nekem küldött munkaanyagokat. Ott minden rendben van. A második olvasásnál már a beírt változatokat nézem át. Volt hiba, de természetesen azt oldalra pontosan jeleztem annak idején a kiadónak. Az egyik oldalon durván arrébb csúsztak a szövegbuborékok. De máshol nem volt gond. Szemet is szúrt volna, mert minden oldalt átnézek. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Július 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 12. Választ kaptam a kiadó vezetésétől. Sajnos az összes ilyen. A nyomda elszúrta. Akinek nem felel meg ez így, írjon a vevőszolgálatnak, visszaadják a vételárat. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. (szerkesztve) A héten 3 képregény is érkezett Amerikában: a fősorozat, a SW 51. száma, az EpIII után lévő DV sorozat különkiadása és a Poe Dameron 29. száma. A Star Wars #51 egy remek szám volt, remek történetszállal van dolgunk, végre újból nagy tét forog kockán - nevezetesen a lázadás jövője. A vége nagyon felcsigázott Spoiler Han Solo vs. Darth Vader!!! Na vajon végre megtudjuk, hogy végre ki a jobb pilóta a galaxisban? DV Annual #2 Szinte tökéletes különszám, sok mindent megmagyarázott. Mondjuk az az oldal, ahol az időrend van feltüntetve eléggé el van tévedve, mert ezt - és a 18. számot - a Tarkin utánra rakja, viszont mindkettőben kormányzóként van feltűntetve Tarkin, illetve a mostani különszámban egy Catalyst-mellékszál is történt. Továbbá remekül bemutatja az előzményét a DV 2015 -ös Geonosisi történetének, illetve a Rebels 3. évad Saw -os epizódjainak. Poe Dameron #29 Végre látunk egy fajt, akik segíthetnek az Ellenállásnak... Amúgy ez is szép szám volt, látni, hogy már csak 2 szám maradt hátra. Kíváncsian várom, hogy hogyan végződik a széria. A tegnap kezdődött SDCC -n pedig számíthatunk új képregényekre, amelyek közt szerintem biztosan lesz egy Solo filmadaptáció. A többire is kíváncsi vagyok. Szerkesztve: 2018. Július 19. - Bence1997 2 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Úgy látszik a második Darth Vadernél már nagyon el akarnak távolodni A Sith-ek bosszújától, ha már így ennyi kronológia bakit vétettek. Öntudatlan lehet a dolog. Távolodni akarnak időben, de azért belefutnak több zavarba is. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Hozzászólás ideje: 2018. Július 19. Inkább a wookie oldal az, aki a bakit elkövette. Igaz, nincsen odaírva, hogy mikor is játszódik, de a Tarkin után jegyzi őket - a 18. az Annualt és a jövő hónapban induló Fortress Vadert is. Egyedüli kronológiai baki volt eddig: a 13. számban ugye Tarkint Nagy Moffként hívták, illetve 3 év telt el ott - amit természetesen kijavítottak a későbbi számokban max. 1 évre. Amúgy azért is gondolom, hogy a Catalyst körül játszódik a különszám, mert Spoiler 1. a Geonosis felett építik még a Halálcsillagot 2. Lyra is megjelenik a történet végén - nevezetesen az Alpinn, ami ha jól emlékszem, a Catalyst -ben is szerepelt. 3. Itt még minden nagyon kezdetleges, illetve Galenék még mindig a Coruscanton élnek - ha jól vettem ki, mert a kristályok Galenék lakásán voltak. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. (szerkesztve) "I don't want to say it's not a happy ending, but it's a tough old galaxy out there" -Charles Soule on the ending of Poe Dameron Charles csak a szokásost mondta el: Black Squadron tagjairól szólnak az utolsó számok, a Hosnian felrobbantása utáni káoszról, stb. Szerkesztve: 2018. Július 20. - Bence1997 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. DV #23, folytatja a FOrtress Vader történetét - 7 részes lesz, ez a 4. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Solo képregényadaptáció 1. száma Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. 8 részes új sorozat! Age of the Republic!!!! 3 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Éppen most , Bence1997 írta: 8 részes új sorozat! Age of the Republic!!!! Yess! LEsz itt Qui-gon, Dooku királyság! 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Qui-Gon és Maul, Jango és Obi-wan, heti 2 szám! Sőt: 30 számos sorozat!!!! 3 éra 4 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. (szerkesztve) Hoppá! Ezt kérem majd szépen a Szukitstól is Szerkesztve: 2018. Július 20. - luke19 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Na akkor gyorsan összegezve, mik lesznek ősztől (tkp. októbertől): - Star Wars - Doctor Aphra - Darth Vader: Dark Lord of the Sith - Solo: A Star Wars Story képregényváltozat - Star Wars: Age of the Republic/Rebellion/Resistance!!! 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: - Star Wars: Age of the Republic/Rebellion/Resistance!!! Igazából ez az egyetlen meglepetés. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Tudom, csak listáztam egyet. 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: Tudom, csak listáztam egyet. Nem azért jegyeztem meg, jó hogy listáztad, csak megállapítottam, hogy a többi várható volt, képregényes vonalon igazából ezt leszámítva nagy meglepetések tényleg nincsenek (nem is baj, így is brutális a lemaradásom e téren). 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. A prequel éra erősen visszakerült a portfolioba. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Az Age of the ... széria decemberben fog kezdődni! Első számként megfog jelenni az Age of the Republic: Qui-Gon #1 és az Age of the Republic: Darth Maul #1! 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Akkor ez az Age of... széria is felvételre kerül majd a Szukits Kiadónál. A rossz hír az, hogy ez valószínűleg ütni fogja a Poe Dameront és a mini sorozatok többségét. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. (szerkesztve) 5 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Akkor ez az Age of... széria is felvételre kerül majd a Szukits Kiadónál. A rossz hír az, hogy ez valószínűleg ütni fogja a Poe Dameront és a mini sorozatok többségét. Hát, ez 3 helyet el fog venni, bár ha a Poe sorozatot később, vagy sose kapjuk meg, akkor se fogok eret vágni. Abból bőven elegendő nekem Sky fordításai is. Szerkesztve: 2018. Július 21. - luke19 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. (szerkesztve) 5 perccel korábban, luke19 írta: Hát, ez 3 helyet el fog venni, bár ha a Poe sorozatot később, vagy sose kapjuk meg, akkor se fogok eret vágni. Abból bőven elegendő nekem Sky fordításai is. Nem hiszem, hogy mind egyszerre jönne. És a kiadó amúgy is gyűjteményes kiadásokra tud szerződni, úgyhogy jövőre ilyenkor csapnak le majd az első gyűjteményes kötetekre. Talán lesz addig 2 ilyen történetszál, amit ki lehet adni. Szerkesztve: 2018. Július 21. - Darth Revan9 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Úgy gondoltam, hogy mindegyik korszak egy gyűjteményes kötetet kap csak, de majd meglátjuk mi lesz végül. A lényeg, hogy nagy az esély a magyar kiadásra is. 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. (szerkesztve) Kár, hogy Age of Empire sorozat nincs. Valószínűleg csak azért, mert már elég sok képregény van ebből az időszakból. Szerkesztve: 2018. Július 21. - tomcsi80 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Július 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 22. 11 órával ezelőtt, tomcsi80 írta: Kár, hogy Age of Empire sorozat nincs. Valószínűleg csak azért, mert már elég sok képregény van ebből az időszakból. Szerintem az Age of Rebellion pont ezzel fog foglalkozni. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 23. Hozzászólás ideje: 2018. Július 23. Az Age of the Republic menetrendje: december: - Qui-gon - Darth Maul január: - Obi-wan - Jango Fett február: - Anakin Skywalker - Count Dooku március: - Padmé Amidala - Grievous Gondolom akkor áprilistól pedig jönnek az Age of the Rebellion hős/nemezis számai. 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Július 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 23. Star Wars képregény hírek, magyar megjelenések. A Disney jóváhagyta azt a 10 címet, amit korábban említettem, így most már hivatalossá vált a magyar megjelenésük 2019-ben. A korábbi csomagból még hátravan a Darth Vader: Birodalmi gépezet (Darth Vader második sorozat 1-6. szám) és a Star Wars: Csillagok között (Star Wars 33-27. szám + 3. éves különszám) című kötetek. Mindkettő ősszel várható. 2 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Július 24. Hozzászólás ideje: 2018. Július 24. Kérdés a letöltésekkel kapcsolatban: megfelelő az SWmédiás elérhetőség, vagy menjenek a Megára a részek? Csak mert amennyire tudom, ez utóbbinál korlátozott ideig élnek a linkek. Újra és újra cserélgetni őket pedig nem kis meló. Bár egy januári feltöltésem még aktív, szóval nem tudom, mennyi ideig működnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 24. Hozzászólás ideje: 2018. Július 24. Szerintem jó a média. Egyszerűbb is nem? Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Július 24. Hozzászólás ideje: 2018. Július 24. Olyan szempontból nem, hogy regisztrálni kell, illetve bejelentkezni a letöltéshez, míg a Megáról csak egy kattintás és már jön is. Azt lenne jó tudni, hogy a Megán mennyi ideig élnek a linkek. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.