Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ha ez is az okok között van, én akkor sem tudok haragudni. Inkább legyen egy film képregény adaptációja, mint egy felesleges minisorozat, vagy szükségtelenül elnyújtott ongoing.

Hozzászólás ideje:

Ez a kérdés majd akkor lesz releváns, ha lesz magyar kiadó a képregényekre. Ilyen esetben nem örülnék, de amúgy meg jó döntésnek tartom, hogy 5 év után csak megkapja a neki kijáró képregény adaptációját a Skywalker Kora, mert minden film kapott eddig. Meg eddig sem jelentek meg az új  filmek képregény adaptációi magyarul, az egyedüli képregény adaptáció amit a Szukits kiadott az a Mandalorian első évadáé volt. 

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
On 10/19/2024 at 8:58 PM , Bence1997 said:

Poe képregényen

Ez csak most jutott eszembe, mert mostanában megint nézegettem, hogy mennyire beszerezhető a 2015-ös Soule féle Poe Dameron képregény sorozat, de ha már közeleg Az ébredő erő 10 éves jubileuma, akkor én örülnék neki, ha a 2015-ös Poe képregény kapna egy reprintet, mert az eredeti TPB-k már csak alacsony példányszámban beszerezhetőek, vagy esetleg egy omnibus kiadást is készíthetnének a képregényből. 

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Sziasztok!

Mostanában (mint ahogy az a fórumon való aktivitásomon is látszik) nem sok SW-t olvastam. Most viszont úgy döntöttem, hogy bepótolom a maradék képregényt, ami még hátravan a TESB utáni korszakból. Úgy döntöttem, hogy most már csak angolul olvasom őket, és egy jövőbeli magyar kiadóban sem fogok annyira megbízni, hogy ilyen hosszú sorozatokba belekezdjek magyarul. Összeszedtem, hogy mik azok a képregények (TPB formátumban), amik még hátra lettek volna a korszakból, szeretnék egy kis visszajelzést kérni, hogy kimaradt-e valami:

Star Wars:

#6 - Quests of the Force

#7 - Dark Droids

#8 - The Sith and the Skywalker

#9 - The Path of Light

Darth Vader:

#7 - Unbound Force

#8 - Dark Droids

#9 - Rise of the Schism Imperial

#10 - Phantoms

Bounty Hunters:

#5 - The Raid on the Vermilion

#6 - Bedlam on Bestine

#7 - Dark Droids

Doctor Aphra:

#5 - Spark Eternal

#6 - Ascendant

#7 - Dark Droids

Egyéb:

Dark Droids

Dark Droids: D-Squad

Ez a lista így teljes szerintetek? Előre is köszi!

Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Még a Sana Starros: Family Matters játszódik ebben a korszakban, de amúgy jó a lista..

Köszönöm. Hát így is van mit bepótolni. Nem is bánom, hogy egyelőre nem indít a Marvel egy újabb hasonló ongoin-hullámot.

Hozzászólás ideje:

Szerintem most egy darabig nem is fognak, mármint egy olyat, ami volt az 5-6 között. Jelenleg 2 ongoing van kihirdetve (Legacy of Vader, Jedi Knights), mindkettő más-más korszakban játszódik. Ha emellé behoznak még egy harmadikat is (ami jelenleg úgy gondolom vagy májusban vagy valamikor a nyáron indulna el, látva, hogy mikor ér véget a Battle of Jakku), akkor se lenne semmi gond, mert mint írtam, három külön képregény külön korban. Persze, ha a feltételezésem, miszerint a 3. ongoing egy Jakku utáni képregény lesz, igaznak fog bizonyulni. Ezt majd előbb-utóbb csak megtudjuk.

Hozzászólás ideje:
1 hour ago , Whill said:

Köszönöm. Hát így is van mit bepótolni. Nem is bánom, hogy egyelőre nem indít a Marvel egy újabb hasonló ongoin-hullámot.

Nekem is. Ugyan azt tervezem mint te, hogy megveszem az angol TPB-ket, de csak a négy fő sorozathoz tartozókat. A Sana minit ki fogom hagyni, mert egyáltalán nem mozgat meg a karakter. 

Hozzászólás ideje:

Nem is lenne feltétlen baj, ha lesz két-három Jakku utáni ongoing. Egy Luke meg egy Doctor Aphra képregény sorozatnak kiváló terep, talán még egy Bounty Hunters vol2 is belefér. A lényeg az, hogy ne legyenek újfent olyan nagy és bizonyos esetben már felesleges - rád nézek Dark Droids event - crossoverek mint az ep5-ep6 közötti évben voltak. 

Hozzászólás ideje:
21 órával ezelőtt, Whill írta:

A Dark Droids-hoz pedig a két Han Solo tpb kötet kapcsolódik még.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.