Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez a Darth Maul - Son of Dathomir, vagy az új Marvel Darth Maul TPB?

Alapvetően a Son of Dathomirnak jobban örülnék...

Az új Marvel Darth Maul, mely öt füzetben jelent meg.

Hozzászólás ideje:

Az új Darth Vader 7. számából kiderül, hogy mely jedik élték túl a 66 -os parancsot. (persze ennél sokkal több van, viszont az oldalon ezek voltak. :))

Jocasta Nu -n kívül olyan neveket olvashatunk az egyik oldalon, mint pl. Kirak Infila --> aki ugye a sorozat 3. részétől szerepelt, Ahsoka Tano, Kayce Beradun --> ő új karakter, Yoda illetve Quinlan Vos!!!

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
2 minutes ago, Bomarr said:

Ti honnan szeditek le az eredeti nyelvű képregényeket?

On 2017. 07. 26. at 11:21 AM, luke19 said:

Innen letölteni tudod, és gépen elolvasni pl. cdisplayex olvasáóval. Itt pedig letöltés nélkül olvasható. Minden star wars sorozat elérhető mindkét oldalon.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Furcsa phase I klón páncélt és AT-ST-t együtt látni egy képen :D

Amúgy nagyon tetszik, hogy a kánon újrázása óta nagyon konzisztensek a járművek és a fegyverek terén. A korai Birodalomban még mindig vannak V szárnyúak, és klón páncélt viselő katonák, de már megjelennek az ITT-k és az AT-ST-k. 

Hozzászólás ideje:
22 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Ezek klónok, vagy csak klón páncélt viselő rohamosztatosok?

A klónok fokozatosan koptak ki a birodalmi gépezetből, így elképzelhető, hogy akadt köztük néhány ekkortájt. De szerintem valószínűbb az, hogy csak klónpáncélt viselő rohamosztagosok. Ha jól rémlik, utalnak rá a könyvben, hogy a Külső Gyűrűbe ekkor még nem érkeztek meg az új felszerelések (ezért vannak pl. V-szárnyúak, vagy klónpáncélok). Bár a sztori elején nagyjából 10-11 évvel járunk a yavini csata előtt, szóval annyira már nem korai a Birodalom, ha durván 8-9 éve létezik. 

Szinte egy az egyben átemelték a Legendákból Thrawn megtalálásának menetét, apróbb különbségekkel. Az egyik az, hogy ott a Birodalom alapítását követő első héten találtak rá Thrawnra Parck csapatai, így valamivel hihetőbb, miért flangáltak még klónpáncélban a rohamosztagosok... mert a jó részük még ténylegesen klón volt. 

voss_parck_meets_thrawn_by_wraithdt-d5gt

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Shattered Empire, Captain Phasma, vagy esetleg a Windu, Lando képregények valamelyike lenne véleményem szerintem a legjobb, ha jönne.

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én úgy tippelem, hogy inkább a fősodorba számító Star Wars és második Darth Vader-rel szeretnének haladni. Ha ezek jönnek az sem baj, majd 2019-re több hely marad másoknak.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jó híreket kaptam. Esélyesebb a bővítés lehetősége. Jelenleg nem teljesen azokkal, melyekre  elsőre gondoltam, de az egyik részben mégis az.

A távoli jövőre is jó lehetőségek vannak. Úgy néz ki, hogy sok cím esélyes lehet és nagyon sok Star Wars képregény megjelenhet (ha nem is minden).

Hozzászólás ideje:

Szevasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Keresem a Star Wars Rebels Magazine képregényeit. Az USA-ban és a UK-ban beszüntették az újságot, így angolul 22 képregény lelhető fel, de azt is kín keserves megtalálni :\

Egységes Scant nem is találtam. A wookiepedia azt írja, hogy németbe még adják az újságot és jönnek velük a KÁNON képregények is. Beleolvastam egy kettőbe és tök jó kiegészítések a sorozathoz.

Németbe gyűjtői kiadásba is kiadták csak a comicokat, már 3. kötetnél járnak, lent linkelem a wookiepediát, onnan láthatjátok miről is beszélek.

Kérdésem az lenne, hogy a német gyűjtői kiadásokat, vagy külön-külön a képregényeket hol a fenébe tudom fellelni a neten?

Ne kövezzetek meg, de fizetni nem akarok most érte, fordítását is szívesen bevállalnám lehet, szóval kellenének! De egész egyszerűen hiába túrtam fel a netet nem találtam sehol :\

Nem hiszem el, hogy nincs ez fent valahol vagy online vagy lelehessen tölteni valami pfd-be vagy nem tudom.

Ha valaki valamit tud erről vagy tudja hol lehetne biztosabb nyomon elindulni, nem csak ütni a google-t akkor azt nagyon megköszönném!

Link lent, köszi előre is!

http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars_Rebels_Magazine

Hozzászólás ideje:

Ha a magazinok lennének meg bescennelve azis jó lenne nekem, ha a gyűjtői kiadások lennének meg is megelégednék, mert akk tudnám, hogy ha megjelenik az új honnan szedjem le :D
Szóval igen, az összes képregény érdekel :)

Hozzászólás ideje:

Nekem megvan a képregényekből 1-3. szám, ráadásul magyarul. Azokat majd fel tudom tölteni. :) 

A bescannelt magazinokat csak hiányosan találtam meg (nincs benne mind a 22 szám), viszont a 14 se rossz mennyiség. Ezeket innen tudod letölteni. 

Ezen az oldalon is fenn van az 1-11. szám. Itt pedig bele tudsz nézni online néhány darabba. 

Hozzászólás ideje:

Köszi a readcomiconline-osat én is tudtam, de ugyebár ezek sem nagyon egységesek a többihez :\

A német gyűjtőit kéne valahonnan letölteni, azt a 3 kötetet.

Nincs valami német képregényes oldal, mint mondjuk a readcomic online?

Hozzászólás ideje:
10 perccel korábban, ByRoT írta:

Köszi a readcomiconline-osat én is tudtam, de ugyebár ezek sem nagyon egységesek a többihez :\

A német gyűjtőit kéne valahonnan letölteni, azt a 3 kötetet.

Nincs valami német képregényes oldal, mint mondjuk a readcomic online?

Én Hunnerrel próbálnám meg felvenni a kapcsolatot, bár mostanában nem túl aktív a fórumon. Ő Németországban él, elég nagy gyűjtő, és rendkívül segítőkész. Ha valakinek, akkor neki meglehetnek a magazinok, amiket szeretnél

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.