Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Revan9 írta:

A jelenleg esélyesek

A Son of Dathomirt meglátva nagyon megörültem. :D 

Nagyon jó lista. :yeah:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Jó hír. Úgy tűnik marad ez a 10 cím. A kiadó pedig szemezget a Thrawn képregénnyel is, úgyhogy lehet, hogy még ezzel kiegészül, bár ez még nem biztos.

Hozzászólás ideje:

Legjobban a Shattered Empire-nek örülök, szerintem az egyik legigényesebb kánon képregény. :) 

Bár baromira várom már az Aphra és az új Vader sorozatokat, na meg a Star Wars további számait, mivel ezeket eddig direkt nem olvastam el angolul. 

Hozzászólás ideje:

Beckett is kap egy önálló képregényt, amiben Enfys Nest is feltűnik majd. A DJ képregényhez hasonlóan ez is egyrészes lesz, azért remélem annál egy kicsit izgalmasabb..

aHR0cDovL3d3dy5uZXdzYXJhbWEuY29tL2ltYWdl

A Darth Vader 19.számának borítóján nagyot nevettem, íme:

aHR0cDovL3d3dy5uZXdzYXJhbWEuY29tL2ltYWdl

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:

Szerintem nem is baj. Ott van a könyv.

A Star Wars különszám 4. része a Star Wars #8 - Shutdown on Narr Shadda(?) történetszál előtt játszódik, Luke és Sana is szerepelnek benne, 

Spoiler

Kylo féle fénykard, egy új sith neve is

+ fogatverseny. Élvezet volt olvasni. :D 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
18 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Szerintem nem is baj. Ott van a könyv.

A Star Wars különszám 4. része a Star Wars #8 - Shutdown on Narr Shadda(?) történetszál előtt játszódik, Luke és Sana is szerepelnek benne, 

Spoileres tartalom megtekintése

+ fogatverseny. Élvezet volt olvasni. :D 

Hogy oldották meg azt, hogy Luke és Sana is szerepeljenek benne és a 8. szám előtt játszódjon?

Hozzászólás ideje:
2018. 05. 24. - 14:33, Darth Revan9 írta:

Hogy oldották meg azt, hogy Luke és Sana is szerepeljenek benne és a 8. szám előtt játszódjon?

Majd megtudod. :P 

Viccet félretéve (:D),

Spoiler

Nem találkoznak, csak R2 és Sana ismerkedik egy ici-picit, ami elég mulatságos. De Vader és Sana is találkoznak, bár ott csak a szemek nézegették egymást.

De egy biztos: Luke fogatversenyzésben nagyon nem hasonlít az apjára. :D 

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:

Szeptemberben sem maradunk SW képregények híján:

Star Wars: Doctor Aphra Annual #2 - megismerhetjük a Galaxis két legjobb szörnyvadászát, Winlosst és Nokkot. Az egyikük egy rossz természetű kiborg, a másik egy hidegvérű hüllő. És boldog házaséletet élnek. Egy rejtélyes illető bízza meg őket azzal, hogy befogjanak ultraveszélyes szörnyet egy ősi templom szívében. 

swDoctorAphraAnnual002.jpg

Star Wars #53 (Hope Dies, Part IV) - Leia hercegnő egy osztag élén megpróbál megőrizni egy titkot, ami megmentheti a Lázadó Flottát. Ám az az Executor fedélzetén van. 

swStarWars053.jpg

Star Wars: Darth Vader: Dark Lord of the Sith #21 (Fortress Vader, Part III) - Vader visszatér születésének helyszínére, miközben azon van, hogy megtalálja a sorsához vezető utat. A múlt visszhangjai utolérik - a sajátja és a Sith-ek sötét történelme egyaránt.

swDarthVaderV2-021.jpg

Star Wars: The Last Jedi #6 - A Star Wars 8. epizódjának lezárása.

swTheLastJedi06.jpg

Star Wars: Lando - Double or Nothing - Lando megtalálta a módját, hogy elvegyüljön a pretusian rabszolga erők között. De meg tudja-e győzni őket, hogy kiálljanak a rohamosztagosok ellen, még ha kevesebben vannak is? 

swLandoDoubleNothing05.jpg

Star Wars #54 (Hope Dies, Part V) - Leia az Executor fedélzetén van, ráadásul Darth Vader üldözi.

swStarWars054.jpg

Star Wars: Doctor Aphra #24 - Aphra minden szökésre való próbálkozása kudarcba fulladt. De egy érkező birodalmi komp a megváltást jelentheti számára.

swDoctorAphra024.jpg

Star Wars: Poe Dameron #31 - A sorozat utolsó részében a Fekete-osztag kétségbeesetten próbálja megtalálni Leia Organa tábornok szövetségeseit a megtizedelt Ellenállás megsegítésére.

swPoeDameron031.jpg

Hozzászólás ideje:

Na igen, de csak a 4. rész után tért oda Jabba -val üzletelni. De ez a Marvel Star Wars és a Darth Vader széria eleje elmeséli. :)

Szóval akkor szeptemberben vége lesz a TLJ képregénynek, a Lando miniszériának is - 5 részes ha jól tudom - illetve a Poe Dameron szériának. Utóbbi meglepő számomra, azt hittem, hogy elmesélik a 8-9 közötti eseményeket is, úgy tűnik, hogy nem. Mondjuk így szép keretet ad a sorozat. :)

Októberben pedig jöhet a Solo képregényváltozata. Szerintem októberben kapunk még 1-2 új képregényt, mert a Solo -val is csak 4 db lesz akkor. (SW, Doctor Aphra, Vader és akkor a Solo) Én egy TCW -set szívesen olvasnék - pl. a fejvadászokat - és lehet egy Resistance előzményt is kaphatunk. Én legalábbis ezeket szívesen várnám. :)

Szerkesztve: - Bence1997

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Tegnap vettem át a két új képregényt, és az EPVIII regényváltozatát(ami nagyon szép kiadvány lett). Viszont a képregényeknél szomorúan vettem észre, hogy a gerincről lemaradt a Marvel felirat. Moly.hu-n azt olvastam,hogy ez a Disney kérése volt a kiadótól. Elég furán néz ki a polcon a többi képregény mellett. Ha nem lehet rajta a Marvel felirat, akkor szerintem a piros téglalap rész is felesleges, mehetne végig feketén a csillagokkal.

4zSjm7q.jpg

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Sajnos nem. Csak utasítás érkezett, amit teljesíteni kellett. Ez volt az egyik legutóbbi csúszás oka.

Van nyomdahibás példány az Aphrából. Lapozzátok át a köteteiteket. Az egyik oldalon a kép nem teljes, meg van törve. Gyakorlatilag az adott oldalon rá van nyomtatva ugyanaz a kép kicsiben, megtörve még egyszer . Akinek hibás példánya van, jelezze a vevőszolgálat felé írásban.

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Darth Revan9 írta:

Van nyomdahibás példány az Aphrából. Lapozzátok át a köteteiteket. Az egyik oldalon a kép nem teljes, meg van törve. Gyakorlatilag az adott oldalon rá van nyomtatva ugyanaz a kép kicsiben, megtörve még egyszer . Akinek hibás példánya van, jelezze a vevőszolgálat felé írásban.

Igen, nekem pont ilyen jött. A 3.szám borítója ilyen a kötetben. 

Hozzászólás ideje:
2018. 07. 10. - 17:49, Darth Revan9 írta:

Sajnos nem. Csak utasítás érkezett, amit teljesíteni kellett. Ez volt az egyik legutóbbi csúszás oka.

Írtam nekik, ezt a választ kaptam: "Sajnos ez az eredeti változatban is így volt." :pill:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.