Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Megnéztem a nekem küldött munkaanyagokat. Ott minden rendben van.  A második olvasásnál már a beírt változatokat nézem át. Volt hiba, de természetesen azt oldalra pontosan jeleztem annak idején a kiadónak. Az egyik oldalon durván arrébb csúsztak a szövegbuborékok. De máshol nem volt gond. Szemet is szúrt volna, mert minden oldalt átnézek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Választ kaptam a kiadó vezetésétől. Sajnos az összes ilyen. A nyomda elszúrta. Akinek nem felel meg ez így, írjon a vevőszolgálatnak, visszaadják a vételárat.

Hozzászólás ideje:

A héten 3 képregény is érkezett Amerikában: a fősorozat, a SW 51. száma, az EpIII után lévő DV sorozat különkiadása és a Poe Dameron 29. száma.

A Star Wars #51 egy remek szám volt, remek történetszállal van dolgunk, végre újból nagy tét forog kockán - nevezetesen a lázadás jövője. A vége nagyon felcsigázott

Spoiler

Han Solo vs. Darth Vader!!! :yeah: Na vajon végre megtudjuk, hogy végre ki a jobb pilóta a galaxisban? :D

DV Annual #2

Szinte tökéletes különszám, sok mindent megmagyarázott.

Mondjuk az az oldal, ahol az időrend van feltüntetve eléggé el van tévedve, mert ezt - és a 18. számot - a Tarkin utánra rakja, viszont mindkettőben kormányzóként van feltűntetve Tarkin, illetve a mostani különszámban egy Catalyst-mellékszál is történt. Továbbá remekül bemutatja az előzményét a DV 2015 -ös Geonosisi történetének, illetve a Rebels 3. évad Saw -os epizódjainak.

Poe Dameron #29

Végre látunk egy fajt, akik segíthetnek az Ellenállásnak...

Amúgy ez is szép szám volt, látni, hogy már csak 2 szám maradt hátra. Kíváncsian várom, hogy hogyan végződik a széria. :)

A tegnap kezdődött SDCC -n pedig számíthatunk új képregényekre, amelyek közt szerintem biztosan lesz egy Solo filmadaptáció. A többire is kíváncsi vagyok.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Úgy látszik a második Darth Vadernél már nagyon el akarnak távolodni A Sith-ek bosszújától, ha már így ennyi kronológia bakit vétettek. Öntudatlan lehet a dolog. Távolodni akarnak időben, de azért belefutnak több zavarba is.

Hozzászólás ideje:

Inkább a wookie oldal az, aki a bakit elkövette. Igaz, nincsen odaírva, hogy mikor is játszódik, de a Tarkin után jegyzi őket - a 18. az Annualt és a jövő hónapban induló Fortress Vadert is.

Egyedüli kronológiai baki volt eddig: a 13. számban ugye Tarkint Nagy Moffként hívták, illetve 3 év telt el ott - amit természetesen kijavítottak a későbbi számokban max. 1 évre.

Amúgy azért is gondolom, hogy a Catalyst körül játszódik a különszám, mert

Spoiler

1. a Geonosis felett építik még a Halálcsillagot

2. Lyra is megjelenik a történet végén - nevezetesen az Alpinn, ami ha jól emlékszem, a Catalyst -ben is szerepelt.

3. Itt még minden nagyon kezdetleges, illetve Galenék még mindig a Coruscanton élnek - ha jól vettem ki, mert a kristályok Galenék lakásán voltak. :)

Hozzászólás ideje:

"I don't want to say it's not a happy ending, but it's a tough old galaxy out there"

-Charles Soule on the ending of Poe Dameron

Charles csak a szokásost mondta el: Black Squadron tagjairól szólnak az utolsó számok, a Hosnian felrobbantása utáni káoszról, stb.

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Bence1997 írta:

8 részes új sorozat! Age of the Republic!!!! :yeah:

Yess! LEsz itt Qui-gon, Dooku  királyság!

Hozzászólás ideje:

Na akkor gyorsan összegezve, mik lesznek ősztől (tkp. októbertől):

- Star Wars

- Doctor Aphra

- Darth Vader: Dark Lord of the Sith

- Solo: A Star Wars Story képregényváltozat

- Star Wars: Age of the Republic/Rebellion/Resistance!!! :yeah:

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Bence1997 írta:

Tudom, csak listáztam egyet. :)

Nem azért jegyeztem meg, jó hogy listáztad, csak megállapítottam, hogy a többi várható volt, képregényes vonalon igazából ezt leszámítva nagy meglepetések tényleg nincsenek (nem is baj, így is brutális a lemaradásom e téren).

Hozzászólás ideje:

Az Age of the ... széria decemberben fog kezdődni!

Első számként megfog jelenni az Age of the Republic: Qui-Gon #1 és az Age of the Republic: Darth Maul #1:)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Akkor ez az Age of... széria is felvételre kerül majd a Szukits Kiadónál. A rossz hír az, hogy ez valószínűleg ütni fogja a Poe Dameront és a mini sorozatok többségét.

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

Akkor ez az Age of... széria is felvételre kerül majd a Szukits Kiadónál. A rossz hír az, hogy ez valószínűleg ütni fogja a Poe Dameront és a mini sorozatok többségét.

Hát, ez 3 helyet el fog venni, bár ha a Poe sorozatot később, vagy sose kapjuk meg, akkor se fogok eret vágni. Abból bőven elegendő nekem Sky fordításai is. 

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
5 perccel korábban, luke19 írta:

Hát, ez 3 helyet el fog venni, bár ha a Poe sorozatot később, vagy sose kapjuk meg, akkor se fogok eret vágni. Abból bőven elegendő nekem Sky fordításai is. 

Nem hiszem, hogy mind egyszerre jönne. És a kiadó amúgy is gyűjteményes kiadásokra tud szerződni, úgyhogy jövőre ilyenkor csapnak le majd az első gyűjteményes kötetekre. Talán lesz addig 2 ilyen történetszál, amit ki lehet adni.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Úgy gondoltam, hogy mindegyik korszak egy gyűjteményes kötetet kap csak, de majd meglátjuk mi lesz végül. A lényeg, hogy nagy az esély a magyar kiadásra is. :) 

Hozzászólás ideje:

Kár, hogy Age of Empire sorozat nincs. Valószínűleg csak azért, mert már elég sok képregény van ebből az időszakból. 

Szerkesztve: - tomcsi80

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
11 órával ezelőtt, tomcsi80 írta:

Kár, hogy Age of Empire sorozat nincs. Valószínűleg csak azért, mert már elég sok képregény van ebből az időszakból. 

Szerintem az Age of Rebellion pont ezzel fog foglalkozni.

Hozzászólás ideje:

Az Age of the Republic menetrendje:

december:

- Qui-gon

- Darth Maul

január:

- Obi-wan

- Jango Fett

február:

- Anakin Skywalker

- Count Dooku

március:

- Padmé Amidala

- Grievous

Gondolom akkor áprilistól pedig jönnek az Age of the Rebellion hős/nemezis számai. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Star Wars képregény hírek, magyar megjelenések.

A Disney jóváhagyta azt a 10 címet, amit korábban említettem, így most már hivatalossá vált a magyar megjelenésük 2019-ben. A korábbi csomagból még hátravan a Darth Vader: Birodalmi gépezet (Darth Vader második sorozat 1-6. szám) és a Star Wars: Csillagok között (Star Wars 33-27. szám + 3. éves különszám) című kötetek. Mindkettő ősszel várható.

Hozzászólás ideje:

Kérdés a letöltésekkel kapcsolatban: megfelelő az SWmédiás elérhetőség, vagy menjenek a Megára a részek? Csak mert amennyire tudom, ez utóbbinál korlátozott ideig élnek a linkek. Újra és újra cserélgetni őket pedig nem kis meló. Bár egy januári feltöltésem még aktív, szóval nem tudom, mennyi ideig működnek. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.