Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Engem inkább az izgat amit a második felében mond, hogy Áprilisban új Star Wars címet fog elkezdeni. 

Hozzászólás ideje:
18 minutes ago, Darth Revan9 said:

Tipp: az egy mini lesz, ami a mostani Sithes történetszálának háttere lenne.

Hát, elég érdekes elképzelés. Nekem elsőre az ugrott be, hogy folytatja az Obi-van és Anakint. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
3 perccel korábban, Iqvi írta:

Hát, elég érdekes elképzelés. Nekem elsőre az ugrott be, hogy folytatja az Obi-van és Anakint. 

Az is jó lenne. De van egy olyan érzésem, hogy nem erről van szó. Vagy ha igen, akkor max egy újabb Obi-van és Anakin mini jön.

Hozzászólás ideje:
26 minutes ago, Darth Revan9 said:

Az is jó lenne. De van egy olyan érzésem, hogy nem erről van szó. Vagy ha igen, akkor max egy újabb Obi-van és Anakin mini jön.

Annak is jobban örülnék, mint egy ezredik OT történetnek. De majd meglátjuk. Az is lehet, hogy valami Köztársaság Fénykorásat fogunk kapni. 

Hozzászólás ideje:
15 minutes ago, Darth Revan9 said:

Igen, az eredeti trilógiát ideje lenne elhagyni. De úgy néz ki a Marvel nem így gondolja.

Pedig muszáj lesz. Már jóformán nincs sztoriknak hely. Esetleg még egy ep4 előtti Doktor Aphra beleférhet, de ennyi. 

Hozzászólás ideje:

Revan, ilyen addig nem lesz amíg nem jelenik meg az első film. Addig felesleges erre várni. Túl nagy és fontos korszak az ahhoz, hogy képregényben kezdjék el kidolgozni a történetét. 

Hozzászólás ideje:
1 hour ago , Darth Revan9 said:

A Köztársaság Fénykoránál nem várták meg az Acolyte-ot.

Mert az egy olyan projekt volt, ahol eleve a könyvekre és a képregényekre alapozták a korszak kidolgozását és a történetmesélést.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
4 perccel korábban, Iqvi írta:

Mert az egy olyan projekt volt, ahol eleve a könyvekre és a képregényekre alapozták a korszak kidolgozását és a történetmesélést.

De azt nem tudhatjuk, hogy a Régi Köztársaságnál nem csinálják majd ugyanígy. Elég nagy korszak az, ahhoz, hogy biztonságosan ki lehessen jelölni egy szakaszt, amit odaadnak a regény és képregényíróknak, csinálnak egy olyan projektet, mint ami a KF volt, utána hosszú évekkel később meg jöhet a Régi Köztársaság film, vagy sorozat, ami több száz évvel játszódna a Régi Köztársaság regények, képregények után. Simán követhetik a Köztársaság Fénykora mintáját.

Szerkesztve: - Darth Revan9

Hozzászólás ideje:

Ezt én sem zárom ki, csak én mégis úgy gondolom, hogy azt a korszakot először mindenképpen filmekkel fogják elindítani. 

Hozzászólás ideje:

A Darth Vader: Black White and Red mintájára érkezik egy új Darth Maul képregény a Darth Maul: Black White and Red címmel.

Hozzászólás ideje:

Szerintem nincsen baj azzal, hogy most kísérleteznek a fekete-fehér képregényekkel. Nekem a Vaderessel az volt a bajom, hogy Vader:P. Róla már az a sztori nem kellett, a mosstani Maulosnak jobban örülök. 

Hozzászólás ideje:
On 2/5/2023 at 2:24 PM , Bence1997 said:

Ep1-2 közti időszak

Most éppen én is ilyen témában írok képregényes cikket, és hát egy Obi-van és Anakin folytatás ongoingon kívül az istennek sem jut eszembe semmi ide. 

Szerkesztve: - Iqvi

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Most éppen én is ilyen témában írok képregényt, és hát egy Obi-van és Anakin folytatás ongoingon kívül az istennek sem jut eszembe semmi ide. 

Pedig rengeteg lehetőség van az EpI-II közti korszakban, csak olvasd el, hogy milyen lehetőségeket soroltam fel abban a hozzászólásban.

Hozzászólás ideje:

Jó, de nem fogom a te ötleteidet belopni a cikkemhez. Az nem lenne korrekt. Meg azért már eléggé el is voltam fáradva amikor azt a hsz-t írtam. Alszok rá egyet, aztán holnap folytatom. Jövő hétre megcsinálom, aztán majd berakom ide is :D 

Hozzászólás ideje:

Most azon morfondíroztam, hogy vajon milyen közel lehetnek a képregények az A jedi visszatérhez? Ezt valaki nem tudja? Vagy van erről valami hozzávetőleges infó?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én se tudom. Szerintem már csak pár hétre, vagy 1-2 hónapra lehetnek. A Revelations kiadvány borítóján Jabba is ott volt, úgyhogy az már egy jelzés lehet, hogy közeledünk A Jedi visszatérhez.

De mindenhol ezeket a képregényeket most Yavin után 3-4-re datálják.

Hozzászólás ideje:

Azt még értem is, mert yavin után 3-4 közt játszódnak. De jó lenne valami már arról, hogy mennyire vagyunk az endori csatától.

Hozzászólás ideje:

Elég közel, de közben elég távol. :hehe::P:D

Amúgy szerintem is már csak pár hétre vagyunk tőle, bár igaz, a tavalyi termést még nem daráltam le, pedig már karácsony óta terveztem. Abban biztos vagyok, hogy idén végetér mind a SW és a Darth Vader is, 1-2 történetre maradt még löketük, szóval ebből kalkulálva én azt mondom: szűk 1-1,5 hónap. :?

Hozzászólás ideje:
19 minutes ago, Bence1997 said:

Elég közel, de közben elég távol. :hehe::P:D

Amúgy szerintem is már csak pár hétre vagyunk tőle, bár igaz, a tavalyi termést még nem daráltam le, pedig már karácsony óta terveztem. Abban biztos vagyok, hogy idén végetér mind a SW és a Darth Vader is, 1-2 történetre maradt még löketük, szóval ebből kalkulálva én azt mondom: szűk 1-1,5 hónap. :?

Az jó lenne. Kíváncis vagyok, hogy ha végeznek, akkor azonnal ugranak esetleg az ep6 utáni korszakra, vagy lesz valami töltelék képregény, mint amilyen a Han Solo & Chewbacca volt a Köztársaság Fénykora első és második fázisa közötti üresjáratban. 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Iqvi írta:

Az jó lenne. Kíváncis vagyok, hogy ha végeznek, akkor azonnal ugranak esetleg az ep6 utáni korszakra, vagy lesz valami töltelék képregény, mint amilyen a Han Solo & Chewbacca volt a Köztársaság Fénykora első és második fázisa közötti üresjáratban. 

Ep6 után szerintem most a Mandoverzum miatt felejtős. Amíg Filoni formálja az ottani eseményeket, addig az másnak elég ingoványos terep. :D

Hacsak nem az Endor-Jakku közé építenek, de ott se tudom, mit lehetne még elmesélni. A fontosabb események már megíródtak, tudjuk, hogy a trió is elég inaktív volt ebben az időszakban. Az Utóhatásból kiderült, hogy Leia terhes volt, Han festette a gyerekszobát meg részt vett a Kashyyyk felszabadításában, Luke meg járta a galaxist, hogy gyűjtögessen (BF 2 sztori).

Szóval így velük nem tudom, milyen sztorit lehetne még elmesélni retcon nélkül. Max Leia képzése, ami eszembe jut, de erre nem lehet felhúzni egy 50+-os sorozatot, nem? :D

Hozzászólás ideje:

Luke-ban van lehetőség egyedül abban a korszakban, meg talán Landoban. Ja meg Doctor Aphra de ennyi. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Bebizonyították, hogy 4 év alatt 200 körüli füzetszámban is el tudnak mesélni nagyjából egy évnyi történést. Így az endori és a jakkui eseményeket is ki tudják tölteni 2028-ig. Akkoriban már csak közeledik A mandalori vége, és akkor rámehetnek A mandalori 1. évada és a jakkui csata közötti négy évre is.

Persze, nem biztos, hogy van annyi történet, de a Marvel egyértelműen a füzetmennyiségre megy rá. Klónháborúzni, meg az előzmény-trilógia idejében lenni csak néha napján érnek rá. Folytatás-trilógia körül sincs túl sok képregényük. Mintha azzal se akarnának, tudnának foglalkozni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.