Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. De mégis könyvet írnak belőle. Akkor azt csak bele kell illeszteni valahogy az idővonalba, nem? Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Az viszont becsülendő, hogy a nagy tudás birtokában inkább szolgálni akarták a népet, sem mint uralkodni felette. Ez a Jedi rend egyik legnagyobb erénye a szememben. Ez lehetett a szakadás oka is valamikor a kezdetekkor. Szolgálat vagy uralkodás. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. És valaki azt megtudná nekem mondani, hogy mindebbe hogyan lehet beleötvözni a KOTOR által leírtakat? Csak mert ha jól emlékszem, az 800. B.B.Y, és akkor a Sith-eknek márcsak titokban lett volna szabad létezniük, ehhez képest ott inkább a Jedik állnak a kipuszulás szélén... Donát. Nem ismerem ezt a játékot (mert ugye az, ha nem tévedek), ezért fogalmam sincs, hogyan lehet beleilleszteni. Elvileg BBY 800 körül a Sith-ek már titokban tevékenykedtek. A KOTOR-ban a Jedik miattuk kerülnek a pusztulás szélére? Vagy pedig más oka van? Mert ha más az ok, akkor bele lehet illeszteni, másképpen elég bajos lesz. Úgy vettem észre, hogy ezek a játékos cuccok nagyon mások, mint a könyvek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. És valaki azt megtudná nekem mondani, hogy mindebbe hogyan lehet beleötvözni a KOTOR által leírtakat? Csak mert ha jól emlékszem, az 800. B.B.Y, és akkor a Sith-eknek márcsak titokban lett volna szabad létezniük, ehhez képest ott inkább a Jedik állnak a kipuszulás szélén... Donát. Nem 800 évvel, hanem 4000-3900 évvel játszódik a Birodalom előtt, pár évtizeddel Exar Kun eltűnése után. És elméletileg ez az az időszak, amit Windu úgy emleget az ep3-ban, hogy: "The oppression of the Sith will never return." A Galaxis nagyrészét ugyanis elfoglalják a Sithek, a Jedik megfogyatkoznak, a Köztársaság vállságba jut. És ennek a vége az 1000 évvel ezelőtti a ruusani vérfürdő, aminek egyetlen túlélője Darth Bane, aki megalakította a két Sith törvényt és elkezdte tovább örökíteni a Darth nevet. Ekkor születik újjá a Köztársaság is, és ettől kezdve nem keveredik nyílt háborúba egészen a klónok háborújáig (bár azt hiszem ez főként valami Stark hipertér háborúhoz köthető, nem tudom pontosan). Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. ÁH, így már értem. De esküszöm, hogy azt hallottam, hogy 800 évvel vagyunk a dolgok előtt. Dehogy honnan, azt már nem tudom. Ezért nem volt világos. Köszönöm a helyreigazítást! Donát. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. (szerkesztve) Akit tényleg érdekel a Jedi és a Sith rend története az mindenképp olvassa el az ide tartozó képregényeket, amiknek a legtöbbje igen jóra sikeredett. Ezek közül a legtávolabbra a Golden Age of the Sith cimű sorozat visz (5000 évvel a filmek elött játszodik). Nagyon érdekes, ahogy a galaxis korai képét megvalositották. Igy nézett ki egy régi fénykard például: Ime egy Sith vallási vezető ekkorról (jól látható, hogy nem simán ember... és a többiek is hasonlóan néznek ki): És csak úgy érdekességként az 5000 évvel ezelötti Coruscant: Edit: Vajon miért nyomja össze a képeket a fórum? Szerkesztve: 2006. Február 25. - Bomarr Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Tudtam, hogy valami unikummal fogsz előállni bomarr. Rohadt jók ezek a képek, de legfőképpen Coruscant fogott meg. (a képeket ezentúl egy új program méretezi a fórum paramétereihez) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. De jó, a lézerkard egy gyíkra hasonlít, gondolom ez utalás lenne a Sith fajra. Nagyon frankó! Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Dooku kardja is erre hasonlít. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Igen, de annak nincs ilyen vékony farok része. Amúgy hasonlóak Donát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Igen, de annak nincs ilyen vékony farok része. Amúgy hasonlóak Donát. Igen, Dooku kardja ugyan ezen alapok alapján készült, a fénykard-fénykard elleni küzdelem szellemében. Ez a régi Coruscant baromi jó. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Akit tényleg érdekel a Jedi és a Sith rend története az mindenképp olvassa el az ide tartozó képregényeket, amiknek a legtöbbje igen jóra sikeredett. És honnan lehetne ezeket beszerezni? Tényleg jó ez a régi Coruscant Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. És honnan lehetne ezeket beszerezni?Tényleg jó ez a régi Coruscant Nos file-megosztóknál meglehet probálni keresgélni (idehaza ugyanis tudtommal nem adták ki őket), de ha sokakat érdekel itt és nagyon szépen megkértek () akkor felrakok mondjuk hetente egy ilyen képregényt. Mondjuk utolag annyit modositanék, hogy nem "igen jóra sikeredettek" inkább "igen érdekesek" Azért érezhetően nem egy Lucas áll a történetek mögött, viszont mivel az SW régmúlt eseményei csak ezekben a füzetekben vannak kerek történetté kovácsolva, igy érdekesnek érdekes... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. de ha sokakat érdekel itt és nagyon szépen megkértek () akkor felrakok mondjuk hetente egy ilyen képregényt. Mondjuk utolag annyit modositanék, hogy nem "igen jóra sikeredettek" inkább "igen érdekesek" Részemről nagyon szépen megkérlek, hogy oszd meg velünk ezeket az érdekességeket Ha tényleg nem jelent ez problémát Neked. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Okés, mostmár csak a kérdés, hogy hova rakjam fel. A yousendit.com az jó? Vagy csak simán menjen a kepfeltoltes.hu-ra? Vagy tök mindegy? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Bomarr: Tudom, hogy sok mindenben nem értünk egyet (ami nem baj ), és sok mindenről más a véleményünk, de mindketten imádjuk a Star warst (az itt lévőkhöz hasonlóan) ezért mint Star wars rajongó a Star wars rajongót megkérnélek, hogy kérlek szépen tedd fel, mert annyira szeretném megismerni ezt az időszakot! Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. No...össznépi kívánságműsor van kialakulóban. Szerintem a yousendit remek választás! Persze negem is érdekelnek a képregények. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Namostmár felszenvedtem az első részt a kepfeltoltes.hu-ra. Kicsit talán körülményes lesz igy letöltelni, de egyelőre megteszi . Illetve ez nem az első, hanem a nulladik rész, s mint ilyen kellően semmitmondó, viszont legalább bemutatja a mostani (filmek elött 5000 évvel ezelötti) helyzetet, illetve a főbb szereplőket (a testvérpár, a gyik jedi meg a többiek...). Szerintem holnap fölteszem a normál első részt is. Boritó Készitők plusz idővonal 1. oldal 2-3. oldal 4. oldal 5. oldal 6. oldal 7. oldal 8. oldal 9. oldal 10. oldal 11. oldal 12. oldal Látványtervek a képregényhez I. Látványtervek a képregényhez II. Látványtervek a képregényhez III. Látványtervek a képregényhez IV. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Ja és megnyugtatásul: a későbbi részekben szebbek lesznek a rajzok valamivel Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Köszi Bomarr! Már a címe is találó. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Köszi szépen, nagyon jó Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Meg is van a kedvenc Jedim! Odan Urr!! YEAH! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Ajánlom figyelmetekbe Naga Shadow hajóját! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Még nem tudtam elolvasni, kicsit kivagyok az egész napos angolozástól, de holnap sort kerítek rá. Köszönet érte, Bomarr! Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Csak átfutottam, de néhány szót nem értek, így majd szótárral is átolvasom. Nagyon tetszik az a fénykard, amit Nadill tart Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Végre elmerülhetünk a régi időkben is. Köszi Bomarr! Ahogy hallom izgalmas folytatások várhatók! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. 1138-szor THX Bomarr, ez nagyon jó!!! Remek angol gyakorlat lesz ezeket lefordítgatnom, és végre láthatom azt, amiről már annyit olvastam Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Én is örülök, hogy örültök! Komolyan! Ha ezt tudom, már rég felpakoltam volna az egészet Mindenesetre közben rájöttem, hogy butaság lenne hetente újat felrakni, mert akkor sose jutunk a végére. Ugyhogy 1-2 naponta jönnek a kövi számok. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Hozzászólás ideje: 2006. Február 25. Köszi szépen Bomarr.Marha jó. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.