Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Szerintem ez egy és ugyanaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. (szerkesztve) nem egészen mert ez azt jelenti ha a fényes oldalon állsz akkor is szenvedsz a sötét oldalon elkövetett teteid súlyáttól valamint anyomától Szerkesztve: 2011. Május 6. - Master Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Windut kinyírta volna Sidious. Pont azért tartotta életben olyan sokáig a kis kopaszt, hogy Anakinnak megadhassa a végső lökést. Van egy jelenet, amiben tisztán látszik, hogy Palpatine könnyedén szíven döfhette volna Windut, de nem tette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Windut kinyírta volna Sidious. Pont azért tartotta életben olyan sokáig a kis kopaszt, hogy Anakinnak megadhassa a végső lökést. Van egy jelenet, amiben tisztán látszik, hogy Palpatine könnyedén szíven döfhette volna Windut, de nem tette. Az tényleg nagyon jó, és Windu is levette a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Meg aztán Obi-van szelleme amikor először megjelent Luke-nak a Hoth-on azt mondta, hogy Yoda faragott belőle Jedit, holott tudjuk, hogy Qui-gonnak is szerepe volt benne. Tehát ő sem mondott el olyan eseményeket, amelyek akkor már nem befolyásolták az eseményeket. Yodával ugyanez a helyzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. hm lehetséges de Yoda és Sidius egy szinten áll kb igy eltakarhatta Yoda szemét a sötét oldallal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. (szerkesztve) Yoda látta pl ő nem akarta Anakint beengedni a rendbe aki nélkül Palpatinnak nem biztos hogy sikerült volna a terve mert Windu kinyirta volna de a Jedi tanács leszavazta Yodát Hát nem tudom... Palpatine már a Baljós végén felfigyelt rá és azóta figyelemmel követi a sorsát.Mi volna ha: A jedik nem fogadják be Anakint, vajon Palpatine befogadta volna titkos tanítványként? Mondjuk visszatette volna a Tanács a Tatooine-ra, aztán pár nap múlva jött volna érte Palpi. Az pedig ugyan mindegy, hogy a Szeparatista Tanács főembere Sith vagy nem, ígyis-úgyis szerzett volna arra a posztra valakit Palpatine, akit úgy irányít ahogy akar. Aztán, hogy így is összejött volna-e 10-13 év múlva Anakin és Padmé az rejtély, de Anakin más lett volna az biztos. Szerkesztve: 2011. Május 6. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Hát nem tudom... Palpatine már a Baljós végén felfigyelt rá és azóta figyelemmel követi a sorsát. Mi volna ha: A jedik nem fogadják be Anakint, vajon Palpatine befogadta volna titkos tanítványként? Mondjuk visszatette volna a Tanács a Tatooine-ra, aztán pár nap múlva jött volna érte Palpi. Az pedig ugyan mindegy, hogy a Szeparatista Tanács főembere Sith vagy nem, ígyis-úgyis szerzett volna arra a posztra valakit Palpatine, akit úgy irányít ahogy akar. Aztán, hogy így is összejött volna-e 10-13 év múlva Anakin és Padmé az rejtély, de Anakin más lett volna az biztos. Tényleg, így Palpi sokkal jobban járt volna. Így Anakint már a kezdetektől olyanná formálhatta volna, hogy tényleg nem lett volna visszatérés. És , ha mindez így történt volna, akkor teljesen a Sith-ek győznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 6. hát nem egészen azért gyermek korában még nem akarta áttériteni elöbb még Douuku jött aztán Anakin amúgy meg Qui Gon kétszer is meg tette hogy túl idős embert hozott a rendbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Egy ezen kivüli kérdés kinek melyik a kedvenc sithe, EU-bó- is lehet. Ha nem ide kellett volna írni akkor bocs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Valahol valaki nemrég feldobta már ezt a kérdést. Én, ha jól rémlik, Darth Revanra szavaztam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Egy ezen kivüli kérdés kinek melyik a kedvenc sithe, EU-bó- is lehet. Ha nem ide kellett volna írni akkor bocs. Nevemmel ellentétben nem Darth Phobos a TFU-ból, lévén én előbb voltam mint az Kedvenc Sith... hm.. Mond6nék olyan nagy neveket, mint Freedon Nadd meg Naga Sadow, estleg Bane vagy Revan, de nekem Vader és az Uralkodó az örök favoritaim Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Nevemmel ellentétben nem Darth Phobos a TFU-ból, lévén én előbb voltam mint az Ne szerénykedj, írd nyugodtan, hogy rólad mintázták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. nekem Darth Malgus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Ne szerénykedj, írd nyugodtan, hogy rólad mintázták. Na hát ez nagyon jó Egyrészt Phobos nő, másrészt ronda ;Phttp://images4.wikia.nocookie.net/__cb20080412150403/starwars/images/a/aa/Phobos.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Tudjuk és... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Na hát ez nagyon jó Egyrészt Phobos nő, másrészt ronda ;P http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20080412150403/starwars/images/a/aa/Phobos.jpg Oké, csak félig mintázták rólad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 14. Egy ezen kivüli kérdés kinek melyik a kedvenc sithe, EU-bó- is lehet. Az EU-ból egyértelműen Darth Bane. A teljes palettáról viszont Darth Sidiousra voksolok. Kétség kívül az egyik 'legsötétebb' Sith. Döbbenetes a terve, amivel szőnyeg alá söpörte a Jedi Rendet, megszerezte a Kiválasztottat tanítványának, és Birodalommá formálta az évezredek óra fennálló Köztársaságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Az EU-ból egyértelműen Darth Bane. A teljes palettáról viszont Darth Sidiousra voksolok. Kétség kívül az egyik 'legsötétebb' Sith. Döbbenetes a terve, amivel szőnyeg alá söpörte a Jedi Rendet, megszerezte a Kiválasztottat tanítványának, és Birodalommá formálta az évezredek óra fennálló Köztársaságot. EU-ból Darth Revan a "kedvenc" Sith-em, a filmekből pedig Sky-hoz hasonlóan Darth Sidious. Vader-re én sohasem tudtam úgy tekinteni, mint egy ízig-vérig sith-re. ------------------ A sötét oldalról való visszatéréshez, nos akármennyire is van tele az EU jobbnál jobb történetekkel, voltaképpen én egyiket sem fogadom el. Számomra ebben a tekintetben csak és kizárólag a 6 mozifilm létezik. Én kisgyermek korom óta, mióta ismerem az SW-t (kb 5 éves koromtól kezdve, immár 21 éve) Vader szimpatizáns voltam. Mióta pedig a prequel filmeknek hála Vader korábbi életét is megismerhettem egyértelműen Anakin/Vader az első számú kedvencem a rengeteg szimpatikus és szerethető SW karakter közül. És hogy miért hiszem azt, hogy Anakin/Vader volt az egyetlen, aki visszatért a Sith-ek útjáról? Egyszerű.... mert ő volt az, akit a Midikolriánok nemzettek, mert ő volt a Kiválasztott... és ennek a végzetnek, amit az Erő szánt neki BE KELLETT következnie, így vagy úgy, mindegy milyen úton-módon, de le kellett győznie a Sith-eket. És ő ezt megtette... számomra nagyon szívbe markoló és ugyanakkor bámulatos módon! Megjegyezném még, hogy a kitalált történetek közül számomra a legnagyobb és leghitelesebb drámai hős Anakin/Vader volt... most is az, és sanszos, hogy az is marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. BE KELLETT következnie Ez volt a sorsa,mondhatni ezért született. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Nekem még egy valamiért hihetetlen az, hogy jönnek-mennek az emberek a Sötét Oldalon. Méghozzá a Jedik felfogása. Gondoljunk csak bele, az ismert Sithek mindegyikét meg akarták ölni, és kettő esetében sikerült is. Darth Mault kettéhasította Obi-Wan, Tyranust felnégyelte Anakin, és nem is szidták meg emiatt, Windu végezni akart Sidioussal is, és Yoda és Ben erősen buzdította arra Luke-ot, hogy ölje meg Vadert (sőt, a TCW-ben sosem próbálták meg letartóztatni Opress-t vagy Asajj-t, pedig ők még csak nem is Sithek). Vagyis, ha egy Jedi átállt a Sötét Oldalra, szerintem a Jedik meg sem kísérelték a visszacsábítását, egyszerűen végeztek vele az első adandó alkalommal. Vagy ha nem ők, hát a többi Sith, már amikor még léteztek. Furcsa dolog, de úgy fest a helyzet, hogy a Jedik a Sithek esetében csak végletekben gondolkodtak. Hm... most így a fenti példák TCW-s vonatkozását hozva felötlött bennem még valami. És most beszövöm ide a TCW-t. A Jedik ugye nem tudhatják biztosan, kik a Sithek. Tudják, hogy Dooku átállt, és van valahol egy Darth Sidious. Ők nem ismerik ezt a Sidioust, megeshet, hogy úgy vélik, hogy Dooku = Sidious, és a másik Sith, azaz a tanítvány Asajj/Opress? Ez megmagyarázná, miért nem kajtattak Sidious után az ep2 és ep3 között. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Hm... most így a fenti példák TCW-s vonatkozását hozva felötlött bennem még valami. És most beszövöm ide a TCW-t. A Jedik ugye nem tudhatják biztosan, kik a Sithek. Tudják, hogy Dooku átállt, és van valahol egy Darth Sidious. Ők nem ismerik ezt a Sidioust, megeshet, hogy úgy vélik, hogy Dooku = Sidious, és a másik Sith, azaz a tanítvány Asajj/Opress? Ez megmagyarázná, miért nem kajtattak Sidious után az ep2 és ep3 között. Ez egy jó teória, és sok mindent megmagyarázna. Egyelőre elfogadom, mert nincs jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Amikor Anakin meghozza a hírt Sidiousról, Windu ezt mondja: "Akkor ez a legsötétebb gyanúnkat igazolja." Lehetséges persze, hogy a legsötétebb gyanú az elmúlt időszak eredménye, de szerintem ez is azt mutatja, hogy nem (feltétlen) Dooku volt az első számú gyanúsított Sidious szerepére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Amikor Anakin meghozza a hírt Sidiousról, Windu ezt mondja: "Akkor ez a legsötétebb gyanúnkat igazolja." Lehetséges persze, hogy a legsötétebb gyanú az elmúlt időszak eredménye, de szerintem ez is azt mutatja, hogy nem (feltétlen) Dooku volt az első számú gyanúsított Sidious szerepére. Ettől még lehetett Dooku a jelöltjük. Amikor meghalt, már tudhatták, hogy nem ő volt hisz a sötét oldal ugyanolyan erős maradt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. És Mault meg aközben tanította, miközben Jedi volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Szerintem egy Jedi nem állhat át csak úgy a Sith útra. Ahhoz kell egy mester. Már pedig akkor Dooku nem lehetett, hiszen hogyan élesztené fel a Rendet? Nekem ez sántít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. És Mault meg aközben tanította, miközben Jedi volt? Nem tudjuk mikor lépett ki Dooku a rendből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Amikor Anakin meghozza a hírt Sidiousról, Windu ezt mondja: "Akkor ez a legsötétebb gyanúnkat igazolja." Nekem ebből az jött le, hogy kutattak utána, csak nem igazán volt szó róla az ep3-ban, viszont mintha rémlene a filmkönyvből, hogy igenis kutattak Sidious után az ep3 előtt Bár az nem a film, de ez a mondat simán utalhat arra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 15. Ne felejtsük el Obi-Wan Ep3-as mondatát: "Palpatine az a Sith nagyúr, akit kerestünk." Egyébként ha minden áron mellőzni akarjuk az EU-t, a filmekből is kikövetkeztethető, hogy Dooku Maul halálakor még Jedi volt, tehát nem lehetett ő a mestere. Az EU-nak van erre normális magyarázata, ahogy azt is leírják, hogy a Jedik nyomoztak Sidious után. Olyan közel jutottak a leleplezéséhez, hogy elrendelte a saját, azaz Palpatine elrablását, megoldva ezzel a problémát. De mintha az Ep3 regényben, esetleg egy kivágott jelenetben lett volna erről szó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.