ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Köszi szépen!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 20. Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. (szerkesztve) Itt a javított verzió. Köszi a munkádat barnez, de azért jó lenne, ha ebből nem csinálnánk rendszert. Ha már elvállaltam a sorozat fordítását, legalább megkérdezhetted volna, hogy részemről oké a dolog, mielőtt még belevágsz a fordításba. Star.Wars.Rebels.S01E03.WEBRiP.x264-QCF.zip Szerkesztve: 2014. Október 21. - Lok Durd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Köszi a feliratot mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Itt a javított verzió. Köszi a munkádat barnez, de azért jó lenne, ha ebből nem csinálnánk rendszert. Ha már elvállaltam a sorozat fordítását, legalább megkérdezhetted volna, hogy részemről oké a dolog, mielőtt még belevágsz a fordításba. Elnézést, ha sok bosszúságot okoztam volna ezzek. Ahogy az előbbiekben írtam, nem fogok rendszert csinálni belőle, egyszeri eset volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Köszi Lok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 21. Köszi a feliratot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 22. Köszi Lok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 22. (szerkesztve) Esetleg az azóta kijött WEB-DL verzióhoz készített valaki időzítést? Lok! Mi legyen az epizód címe? Szerkesztve: 2014. Október 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 22. Nem akarok kukacoskodni de ez rosszul van időzítve. Nem jó az 1080p-s Web dl-hez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 23. (szerkesztve) Azóta már felkerült a WEB-DL időzítés. A fordítást pedig köszi! Szerk.: én innen szedtem, az első jó az 1080-as WEB-DL-hez. Szerkesztve: 2014. Október 23. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 23. Köszi Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 23. Köszi Sky. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 26. Francia felirat már van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 27. Egy kis segítségre lenne szükségem a héten. Holnap Erdélybe utazom és csak szombaton jövök haza, és kiderült hogy a szálláson nem hogy net, de még áram is alig lesz. Mivel valószínűleg ebben az időintervallumban érkezik meg az új rész felirata, ezúttal hálásan fogadnám egy helyettes fordító munkáját. Ráadásul nem csak ide, hanem a hosszupuskára is fel kéne tölteni (itt feltöltő nevének az enyémet adjátok meg és e-mailnek a lokdurd.cis@gmail.comot), illetve el kéne küldeni a feliratokhu@gmail.com-ra. Ha nem akad jelentkező, vagy nem jön ki addig angol felirat, természetesen tekintsétek semmisnek a dolgot. Megértéseteket és segítségeteket köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Én szívesen elvállalom a fordítást. Bár csak délutántól érek rá, ha még a mai nap kerül fel angol felirat, akkor jó esetben késő estére valószínűleg megleszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Előre is köszi Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Én szívesen elvállalom a fordítást. Bár csak délutántól érek rá, ha még a mai nap kerül fel angol felirat, akkor jó esetben késő estére valószínűleg megleszek. Már van felirat Ma pont ráérek, ne segítsek be? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Már van felirat Ma pont ráérek, ne segítsek be? Na akkor már ketten vagytok Sky-jal..felezzétek el! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. (szerkesztve) Na akkor már ketten vagytok Sky-jal..felezzétek el! Írtam neki Szerkesztve: 2014. Október 28. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Erről lekéstem... Na sebaj, hajrá skacok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Működik a kooperáció. Remélem megtaláltátok az angol feliratot. Esetleg betegyem ide? Lok Te meg vigyázz magadra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Már nekikezdtem a részemnek, ha az Erő (és Norbi) is úgy akarja, késő estére meglesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Köszönjük! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Én a saját részemmel elkészültem, Sky is, úgyhogy nemsokára fent lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Nem kell összecsapni fiúk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Nem kell összecsapni fiúk. Nem csaptam, épp ellenkezőleg Csak holnap meló és ma értem rá, úgyhogy tempósabban csináltam kicsit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Elkészült a felirat, frissen, ropogósan. Fogyasszátok egészséggel. Norbinak pedig még egyszer köszönöm a segítséget. Star.Wars.Rebels.S01E04.Rise.of.the.Old.Masters.720p.HDTV.x264-BWB.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Ti aztán gyorsak vagytok! Nagyon köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 28. Köszi szépen a gyors és kiváló munkát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.