Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Köszi. Este meglesz a másik? Most küldtem el lektorálásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Akkor egyben nézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Sajnos csak most értem haza mert munka után okmányirodában kellett mennem azt vártam vagy 1,5 órát. Még van néhány dolgom de ma este megcsinálom még a 2. részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Sajnos csak most értem haza mert munka után okmányirodában kellett mennem azt vártam vagy 1,5 órát. Még van néhány dolgom de ma este megcsinálom még a 2. részt. Ha végeztél tedd fel nyugodtan, nekem nincs internetem kilenc után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Várjuk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. 10 órakörül megleszek vele sztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Nagyszerű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. (szerkesztve) Kész. Csak nem engedi csatolni pedig becsomagoltam Szerkesztve: 2017. Október 25. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. (szerkesztve) zip-et enged csak, abba csomagold. Szerkesztve: 2017. Október 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Megvan. Már rég csatoltam fájlt azt elfejlettem a zip-et. 4x04 A Lázadás Nevében 2. rész.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Nem baj, az a lényeg, hogy sikerült. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 25. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 26. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 29. Köszi a feliratot! Szuper lett! Az elsőben találtam két hibát, azt jelezném, ha nem gond : 18:09 Őrültem bíznom kell benned - Őrülten bíznom kell benned 18:46 Egyet le --> Egy kilőve Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Kiszedtem az eredeti feliratokat. Star.Wars.Rebels.S04E05.The.Occupation.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.zip Star.Wars.Rebels.S04E06.Flight.of.the.Defender.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Na végre! Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Jesszus, már is itt az újabb duó?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Skacok! Van valami hír a fordításról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Október 31. Nem kaptam még nyers fordítást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 2. (szerkesztve) Most végeztem a másodikkal, elnézést kérek, hogy ilyen sokáig tartott, tegnap, tegnapelőtt nem értem rá. Szerkesztve: 2017. November 2. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Nem baj, fórum se nagyon volt. Viszont már többen erdeklődtek utána facebook-on. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Most értem haza lassan neki is kezdek az első rész ma még meg lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Köszi, várjuk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Most ment vissza. Holnap a második részt napközben is megtudom csinálni nem kell estig várni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 2. Köszi, az jó lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. (szerkesztve) Jó szórakozást az első részhez 4x05 A Megszállás.zip Szerkesztve: 2019. Március 12. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Köszi! Hétvégére marad mind a kettő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Köszi Werebazs. Ody, azt tudjuk, hogy miért jött egy reporting erre a contentre egy Guesttől? Lehet érdemes lenne innentől a csatolmányokat Spoiler mögé rejteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 3. Remélhetőleg valaki csak próbálgatta a funkciókat. Leokéztam, nincs hézag. A spoiler mögé rejtés ettől nem véd meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.