albundy Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Visions and Voices web-dl angol felirat. S03E10 Visions and Voices engsub.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Nagyszerű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Magyarítók? Hogy állunk? Előre is köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Kábé 20 perce küldtem el lektorálásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Kábé 20 perce küldtem el lektorálásra. Nagyon királyok vagytok!! Respest! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Kábé 20 perce küldtem el lektorálásra. Várjuk, köszi a munkát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Jó szórakozást! 3x10 Hangok és Látomások.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Nagyon köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Köszönöm, és az egész 2016-os munkáitokat egyaránt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Nagy köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. December 11. Köszönöm szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 7. Fiúk, van min elindulni a hétvégén? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Én is ezt jöttem kérdezni, van WEB-DL felirat, vagy kezdjem a másikat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Szerintem kezd el addig is haladsz vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Kezd el de elvileg mindjárt jön. 10 óra körül szokott jönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Na, örülök, hogy vagytok, akkor jó munkát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Web-DL angol feliratok. Star.Wars.Rebels.S03E11.Ghosts.of.Geonosis.Part.1.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.zip Star.Wars.Rebels.S03E12.Ghosts.of.Geonosis.Part.2.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.zip Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Köszi luke. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Helyzetjelentés fiúk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Az első részt még kettőkor átküldtem lektorálásra, a másodiknak lassan a végére érek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. (szerkesztve) Fulcrum, hogy álsz a lektorálással ? o.O Szerkesztve: 2017. Január 8. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Biztos nincs otthon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Most lett kész az első. De sztem egyszerre megy ki a kettő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Nem kell megvárni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Jól haladtok, egy duplához képest. Én megvárom egyben akárhogy is lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Adjátok ki külön-külön ahogy van a részek.... OSZT KÉSZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 8. Adjátok ki külön-külön ahogy van a részek.... OSZT KÉSZ Én úgy veszem ki, hogy külön lesz a két felirat, hiszen külön van a két relase is. Csak egy időpontban lesznek kiadva, legalábbis én így vettem ki abból amit Fulcrum mondott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.