Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hát ha majd később tarthatok egy második részt is Ott majd belemegyek a fejvadászokba és a lényekbe is jobban Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. MissKarrde írta: Köszi, de elég nehéz volt ez így is Karrde neked is gratulálok. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Na jó, egye fene, tarthatsz még egyet Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Ody Mandrell írta: Karrde neked is gratulálok. Az egy ponthoz? Köszi, és viszont Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. MissKarrde írta: Az egy ponthoz? Köszi, és viszont Ahhoz is illik. Köszi! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Köszi a kvízt, Phobos! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hol marad a nyolc pontom? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. kolmilan írta: Hol marad a nyolc pontom? Hol van a felirat? :P Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Kösz skaccok Én is gratulálok a többieknek. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hát Oldie, szégyeld magad, hogy nem tudtad Wedge gépét. Pedig azt hittem, azt egyből rávágod Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Darth_Phobos írta: Hát Oldie, szégyeld magad, hogy nem tudtad Wedge gépét. Pedig azt hittem, azt egyből rávágod Erre majd visszatérünk a jövőhéten, röpdoga után kb úgy fél órával Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Figyelj, nem én hangoztatom már mióta azt, hogy profi vagyok űrhajókból Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Na...a Szabadság csillagcirkálót rögtön rávágtam Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Oldfighter írta: Na...a Szabadság csillagcirkálót rögtön rávágtam Na akkor néztem is egy nagyot Amúgy gratulálok, hogy te nyertél, jó kis klasszikusbeli tudásod van Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Darth_Phobos írta: Hát Oldie, szégyeld magad, hogy nem tudtad Wedge gépét. Pedig azt hittem, azt egyből rávágod Én csak tippeltem, illetve az érzéseimre hagyatkoztam és szerencsére eltaláltam melyikkel repült az EPIV -ben. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. MissKarrde írta: Szinte így vagyok én is azzal az 1 ponttal Legalább labdába rúghattam egy kicsit Ugyan, mintha múlt héten megnyertél volna egy fordulót. Darth_Phobos írta: Hát ha majd később tarthatok egy második részt is Ott majd belemegyek a fejvadászokba és a lényekbe is jobban Az új forduló jó ötlet, de az utóbbiaktól én inkább eltekintenék. Ody Mandrell írta: Én csak tippeltem, illetve az érzéseimre hagyatkoztam és szerencsére eltaláltam melyikkel repült az EPIV -ben. Velünk volt az Erő. Én is épp így tettem, jól is tippeltem, csak sajnos 1 mp-vel lemaradtam. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Pildi írta: Ugyan, mintha múlt héten megnyertél volna egy fordulót. No igen, de az spéci helyzet volt A normál filmeseknél mindig elkönyvelem, hogy esélyem sincs, erre mégis Szóval örülök neki, hogy szereztem 1 pontot Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Darth_Phobos írta: Na akkor néztem is egy nagyot Amúgy gratulálok, hogy te nyertél, jó kis klasszikusbeli tudásod van Ugye, ugye!? Most kiderült, hogy igenis okos vagyok, csak lassabb a hálózat, mint Dzséjtnél .......És alapvetően szerény is vagyok Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Látom, jó kis kérdéseket hoztál össze Phobos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Dzséjt írta: Látom, jó kis kérdéseket hoztál össze Phobos. Tudtad volna őket? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Szerintem igen Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Többségében igen, bár nem mindet kapásból (pl.: Boba Fett válldíszén elgondolkodtam, mi melyik oldalon van), meg azért volt néhány, ami megfogott így visszaolvasva. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Ez az ereklye dolog nem is tudom, honnan jutott a fejembe. Mármint, hogy vukiké. Biztos jó régen olvastam róla valahol. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Mikor írtad a vuki szót, azonnal beugrott, hogy azok vuki skalpok, de már nem emlékszem, hol olvastam. Az egyik könyvben volt, az tuti. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Az ep4-5-6-ról szóló enciklopédiában van benne (én legalábbis abban olvastam). Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Máshol is szerepel, mert ezt az enciklopédiát nem olvastam, de aki a könyvet írta, ahol olvastam, az tuti átfutotta ezt az enciklopédiát Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Hamarosan.... Az otthonodban..... Minden idők legkegyetlenebb kvíze..... Most először és utoljára..... Minden idők legkegyetlenebb kvízmesterétől.... Csak itt, csak most.... A végzeted végnapjai elkezdőtek.... Pénteken 20.30-tól..... Az swsaga és az Erő támogatásával..... Erő-felmérő. Keresd a megfelelő helyen. Te sem úszod meg. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Nem is értem, hogy eddig miért nem promózott senki se Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Meghagyták a lehetőséget neked Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Le is védetem a projectet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.