Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Grat mindenkinek! Főleg a nulla pontosoknak... Biztos mindenki a következő fordulóra tartogatja az Erejét, mint én. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Nem pontokra megy, játék nyerésre. Aki az öt játékból többet nyer, azé lesz a díj. Na ez pont nem lehet kibúvó Ami jár, azt megkapod. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ki lett a harmadik? Megosztott második helynél nincs harmadik. grat mindenkinek amúgy Odyn meg majd úgyis leverjük a meg nem nyert pontokat. Úgyis abból lesz több Inkább örülj, hogy kaptál egy pontot utólag. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Nem pontokra megy, játék nyerésre. Aki az öt játékból többet nyer, azé lesz a díj. Ja! Vagy így. Akkor más a leányzó fekvése Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Nem pontokra megy, játék nyerésre. Aki az öt játékból többet nyer, azé lesz a díj. Akkor szerintem a 3. forduló után nem lesz értelme a többinek. Hamar el fog dőlni a DVD sorsa. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Grat mindenkinek! Főleg a nulla pontosoknak... Biztos mindenki a következő fordulóra tartogatja az Erejét, mint én. Látom élvezted a dolgot Sky. És ez a lényeg. A jövő héten több esélye lesz a most pont nélkül maradottaknak. Na ez pont nem lehet kibúvó Ami jár, azt megkapod. Majd nyakonváglak ne félj. Pilditől pedig szeretnék elnézést kérni, hogy 'átvertem'. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Egyébként majdnem elhittem, hogy Leia 18 éves volt az EP4-ben... Megmondom őszintén, csak azért írtam, hogy 18, mert mire bejött a hsz képernyő, addigra már láttam, hogy többen 19-et írtak, így azt teljesen felesleges lett volna megismételni, bár magamtól én is arra tippeltem volna. Persze pontosan nem tudtam, csak úgy nagyjából. Gratula Dzséjtnek, aki szemernyi meglepetést nem okozott. :P És köszönjük a kvízt! Ugyan morogtam kicsit a háttérinfók miatt, de belátom, hogy nélkülük tényleg nehéz lenne újabb és újabb kérdéseket kitalálni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Inkább örülj, hogy kaptál egy pontot utólag. És lemaradtam egy félről a pontos filmcím miatt De én most a helyedben azon aggódnék, hogy mivel fogod kiengesztelni Pildit. Ha egy Nő "begurul" akkor nincs az az erő mely megfékezhetné .D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ja! Vagy így. Akkor más a leányzó fekvése Így van. Ha most Dzséjt 10 első helyet tudhatott volna magáénak, a végén az még is csak egy játékot jelent. Tehát ha többet nem nyer, akkor elbúcsúzhat a díjtól. Akkor szerintem a 3. forduló után nem lesz értelme a többinek. Hamar el fog dőlni a DVD sorsa. Nem biztos az. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. A jövő héten több esélye lesz a most pont nélkül maradottaknak. Kapunk 5 pont előnyt? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Pilditől pedig szeretnék elnézést kérni, hogy 'átvertem'. Legalább 1 percig örültem kicsit. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Főleg neked Karrde, amikor a többire nagyon is tudtad volna a választ. Bizony, sokra tudtam a választ, de az első 3 betett a hangulatnak, nem törtem magam a továbbiakban. Rossz volt a kezdés. Főleg a nulla pontosoknak... Naná Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Köszi a klassz és érdekes kvízt és gratulesz a győztesnek és a többi pontszerzőnek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. És köszönjük a kvízt! Ugyan morogtam kicsit a háttérinfók miatt, de belátom, hogy nélkülük tényleg nehéz lenne újabb és újabb kérdéseket kitalálni. Nagyon szívesen. Sajnálom, ha valakinek nem jött be vagy túl nehéz volt. És lemaradtam egy félről a pontos filmcím miatt De én most a helyedben azon aggódnék, hogy mivel fogod kiengesztelni Pildit. Ha egy Nő "begurul" akkor nincs az az erő mely megfékezhetné .D A filmcímben egyértelmű Dzséjté volt a pont. Pilditől meg ne félts, majd kidumálom magam valahogy. Vagy kiengesztelem mással. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ja igen, köszi Ody a kvízt Jó kérdések voltak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ja igen, köszi Ody a kvízt Jó kérdések voltak Örülök ha jól szórakoztatok. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Örülök ha jól szórakoztatok. Most legalább nem volt olyan kérdés, mint az R2-s volt az előződben Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Most legalább nem volt olyan kérdés, mint az R2-s volt az előződben Az ütött. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Így van. Ha most Dzséjt 10 első helyet tudhatott volna magáénak, a végén az még is csak egy játékot jelent. Tehát ha többet nem nyer, akkor elbúcsúzhat a díjtól. Ha... :D Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Ha... :DHipotetikus volt a feltevés. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Ha... :D Úgyis ügyes leszel továbbra is Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. De én most a helyedben azon aggódnék, hogy mivel fogod kiengesztelni Pildit. Ha egy Nő "begurul" akkor nincs az az erő mely megfékezhetné .D Egy tévedésből odaítélt pont miatt én bizony nem mérgelődtem, így nincs miért kiengesztelni. Engem ennél sokkal nagyobb dolgok hoznak csak ki a sodromból - szerencsére. Úgyis ügyes leszel továbbra is Én sem aggódom Dzséjt miatt. Válasz
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Á,lecsúsztam a kvízről,majd a következőn játszok Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Hozzászólás ideje: 2010. Február 6. Egy tévedésből odaítélt pont miatt én bizony nem mérgelődtem, így nincs miért kiengesztelni. Engem ennél sokkal nagyobb dolgok hoznak csak ki a sodromból - szerencsére. Azért egy picit igazán ráíjeszthettél volna az apámra :D Mondjuk az ő korában ez már.... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Hú, Ody, ez a forduló érdekes lesz Fő a változatosság Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Hú, Ody, ez a forduló érdekes lesz Fő a változatosság Jó lesz. Majd meglátjátok milyen kérdések lesznek. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Azért egy picit igazán ráíjeszthettél volna az apámra Mondjuk az ő korában ez már.... Dehogy ijesztgetem, mert a végén csupa háttérinfós kérdést fog ijedtében feltenni. :P Egyébként ez a totó lényegében nagyon hasonlít Oldie múltkori röpdolgozatára, csak most az időkorlátot a játékosok maguk állítják fel. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Egyébként ez a totó lényegében nagyon hasonlít Oldie múltkori röpdolgozatára, csak most az időkorlátot a játékosok maguk állítják fel. A családtagomtól vettem az ötletet. De ez tényleg totó lesz, 13+1 kérdéssel. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. A családtagomtól vettem az ötletet. De ez tényleg totó lesz, 13+1 kérdéssel.Ööö....naná, hogy megbeszélhetjük a liszencelési dolgokat. Mondjuk az első 13 kérdés alapból "helyes" legyen és "érkezzen be" mondjuk a második perc elején. Ez a kiindulási javaslatom Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Ööö....naná, hogy megbeszélhetjük a liszencelési dolgokat. Mondjuk az első 13 kérdés alapból "helyes" legyen és "érkezzen be" mondjuk a második perc elején. Ez a kiindulási javaslatom Na majd jól nyakonváglak! Nincs bunda!! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.