MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Ja, nőket meg meg ne próbáljatok megérteni, hogy mit, miért. Különcködik, ennyi Még jó, hogy halvány fogalmad sincs róla, miért kértem Phobos, akkor legyen most, annyira nem lényeges. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Pildit is megvártuk a kvízzel, így téged is megvárunk ha szeretnél játszani és most nem jó Neked. Csak szólj és eltoljuk a jövő hétre. Legalább másnap a talin jól meg lehet majd verni Phobost a kérdések miatt. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Legalább másnap a talin jól meg lehet majd verni Phobost a kérdések miatt. nana, ha erre vetemedne a társaság majd "valaki" emlékezteti őket az R2-s kérdésre és akkor mindjárt más lesz a célpont Amúgy persze Karrde, ha úgy gondolod halaszhatunk, nem ügy Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Szerintem is halasszunk. Én igazán élvezem a játékot, és jó volt ez a négy forduló egymás után, de talán tényleg nem ártana egy hét szünet. Tudjátok, jóból is megárt a sok egyszerre. Egyébként jó lesz, hogy megint a klasszikusok kerülnek terítékre. Az én terveim még a Holdban vannak, majd akkor lesz belőlük valami, ha betegállományba kerülök pár napra a tavasszal. Ilyen eddig minden tavasszal előfordult, így van némi esély. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Rendben, akkor Március 12 20:30 az időpont Aztán rendesen felkészülni gyerekek, nehéz lesz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Rendben, akkor Március 12 20:30 az időpont Aztán rendesen felkészülni gyerekek, nehéz lesz Épp mostanában néztem a filmeket. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Épp mostanában néztem a filmeket. Goood Remélem most játszik majd frenkie is Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Hozzászólás ideje: 2010. Március 1. Oké, akkor jövő hét Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megérkezett a DVD, hamarabb, mint vártam! Még nem néztem át az összes extrát, de tetszik. Az egyik legjobb a karakterek és a szinkronjuk osztott képernyőn. Mondjuk ilyet szívesen megnéznék a magyar változatból is. Szóval tetszik és köszönöm még egyszer Ody-nak és Dzséjt-nek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Megérkezett a DVD, hamarabb, mint vártam! Még nem néztem át az összes extrát, de tetszik. Az egyik legjobb a karakterek és a szinkronjuk osztott képernyőn. Mondjuk ilyet szívesen megnéznék a magyar változatból is. Szóval tetszik és köszönöm még egyszer Ody-nak és Dzséjt-nek! Örülök hogy tetszik. A győztes(ek) nagylelkűségének is hála. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. A győztes(ek) nagylelkűségének is hála. Ez csak természetes. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Ez csak természetes. Amúgy örülök, hogy épségben megérkezett. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Amúgy örülök, hogy épségben megérkezett. Én főleg, bár először nem akart elindulni az 1-es DVD, de szerencsére csak pillanatnyi hiba volt. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Hozzászólás ideje: 2010. Március 4. Még nem néztem át az összes extrát, de tetszik. Az egyik legjobb a karakterek és a szinkronjuk osztott képernyőn. Mondjuk ilyet szívesen megnéznék a magyar változatból is. Nekem is az tetszett a legjobban az extrák között. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Hozzászólás ideje: 2010. Március 5. Szóval tetszik és köszönöm még egyszer Ody-nak és Dzséjt-nek! Szívesen, Sky Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Phobos! Mi legyen a kvízed neve? Ami a múltkor, csak toldjuk meg egy 2-essel? Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Hozzászólás ideje: 2010. Március 8. Phobos! Mi legyen a kvízed neve? Ami a múltkor, csak toldjuk meg egy 2-essel? Persze, jó lesz az Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Ne feledjétek, hogy holnap kvíz! Phobos se felejtse el. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Oks, holnap kvíz. De ki az a Phobos? Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Örülök a holnapi kvíznek, csak egy dolog lenne még nagyon jó: ha nem lenne most hosszú. Nagyon kemény hetem volt, jó lenne korán (este 11 előtt) lefeküdni pénteken. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. (szerkesztve) De ki az a Phobos? A Mars egyik holdja és szolgálója. Szerkesztve: 2010. Március 11. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. A Mars egyik holdja és szolgálója. Ja, tényleg! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Örülök a holnapi kvíznek, csak egy dolog lenne még nagyon jó: ha nem lenne most hosszú. Nagyon kemény hetem volt, jó lenne korán (este 11 előtt) lefeküdni pénteken. Szerintem max. egy órás lesz. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Attól fögg, milyen ügyesek lesztek a megoldásokkal Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Ha senki nem kezd el vitatkozni a megoldásokon, akkor nem lesz baj. Phobos, majd ne hagyd magad. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Hozzászólás ideje: 2010. Március 11. Ha senki nem kezd el vitatkozni a megoldásokon, akkor nem lesz baj. Phobos, majd ne hagyd magad. Nem hagyom, mert nem lesz itt vita Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Az a legjobb, ha nem is kell, hogy legyen Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Talán az egyiken majd játszom.Remélem a main már részt veszel Frenkie Karrde: Elvileg nincs olyan kérdés, ami vitára adna okot Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Nem figyeltem, hogy végül is mikor kezdünk? Jól megszokottan 20:30-kor? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Hozzászólás ideje: 2010. Március 12. Nem figyeltem, hogy végül is mikor kezdünk? Jól megszokottan 20:30-kor?Ki van írva a topikhoz. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.