MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Én nem szeretem az activity -t. Tudom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 21. Még Ildiben reménykedem, Sajnos nekem sem igazán jó a szombat (bár a péntek sem lett volna az), de talán tudok jönni. Activity-t itt nem lehet játszani, pedig én nem bánnám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Emlékeztetőül: Ma este 8-tól kvíz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Emlékeztetőül: Ma este 8-tól kvíz. Közben kiderült, itt leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Donát! Mi lesz a játék neve? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Esti Kvíz Donáttal. Nem nagyon van ötletem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. "Játék és muzsika tíz percben. Aki kérdez, Cigány György. És aki válaszol...." Na rögtön ez ugrott be nekem az ilyen egyszerű címet meglátván. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. No igen. Ki tudja mi lesz itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. "Játék és muzsika tíz percben. Aki kérdez, Cigány György. És aki válaszol...." Na rögtön ez ugrott be nekem az ilyen egyszerű címet meglátván. Te is leszel, Oldie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Az előzmények itt találhatók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Ody, ment pm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. (szerkesztve) Ody, ment pm. Köszi, ide is kirakom! A szabályok: Az este során 10 feladvány lesz, amely révén 100 pont gyűjthető - szigorúan elméletben. Minden feladványhoz 10 segédinformáció fog érkezni, egyesével. Minden játékos egyetlen egyszer tippelhet az adott feladvány során, ha a tipp téves, akkor a következő feladványig az illető kiesik, ezért javaslom, hogy kétszer is gondoljátok meg, mielőtt rákérdeztek! Először az 1. információ fog érkezni, aztán várok egy picit, ilyenkor, aki akar, tippelhet, ha megszületik az első helyes megoldás, az adott feladvány véget ér. A pontot az első helyes megfejtő kapja. Körülbelül fél perc várakozás után érkezik a 2. információ, és ismét egy 30 másodperces szünet ad lehetőséget a játékosoknak a tippelésre. Továbbra is tartsátok azonban észben: minden játékos egy feladvány esetén csak EGYSZER tippelhet (= rákérdezhet), ha az helytelen, a játékos az adott feladvány esetében nem tippelhet többet. Ha mindenki kiesik, megyünk a következő feladványra. Próba feladvány Személy 1. információ: A Tatuinon nőttem fel. (most 30 másodperces szünet következik, ilyenkor bárki tippelhet. Ha születik helyes megfejtés, az 10 pontot ér, a feladvány véget ér, ha nem, jön a következő info). 2. információ Ben Kenobi kitárta előttem egy új világ kapuját (megint egy kis szünet, az első helyes megfejtés 9 pontot ér, ha ilyen nincs, jön az újabb segítség) stb. A pontozás: A játék során 100 pont szerezhető. Ha a feladványt valaki 1 segítő mondat alapján kitalálja -- 10 pont jár. 2 segítő mondat után 9 3 segítő mondat után 8 stb. A játék végén a legtöbb pontot szerző játékos győz. Jó szórakozást! Szerkesztve: 2011. Június 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Ez jópofának tűnik, lehet, hogy jövök én is Csak megnézem még, mikor kezdődik, mert nem állok jól időügyileg ma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Az tök jó lenne, ha te is jönnél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Ez jó lesz. Valami hasonlón agyaltam én is anno. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Az tök jó lenne, ha te is jönnél. Köszi, igyekszem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Hey, nyóc' óra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. A többieknél valószínűleg még tart a nyóc óra pihenés vagy szórakozás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. A kvíz topikjánál 8:30 az időpont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Huh, én is rohantam, mert még a 8 órai kezdésnél tartottam. Érdekes játék lesz, Donát, tuti itt leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Én is úgy tudtam, hogy nyóckó' lesz, feljövök, akkor látom, hogy át van írva 8:30-ra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Jó, hogy napok óta meg van beszélve a nyolc óra. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. (szerkesztve) Nézd, még mindig jobb, hogy később kezdődik, mintha korábban már elkezdődött volna. Nyilván oka van a műsorváltozásnak. Szerkesztve: 2011. Június 25. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Jó, hogy napok óta meg van beszélve a nyolc óra. :S Minden kvíz 20:30 -kor kezdődik. Lehet, hogy szó volt a nyolcról, de fixen biztos nem. Donát sincs itt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Minden kvíz 20:30 -kor kezdődik. Lehet, hogy szó volt a nyolcról, de fixen biztos nem. Donát sincs itt... Az nekem is gyanús volt, hogy épp ő nincs itt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Minden kvíz 20:30 -kor kezdődik. Lehet, hogy szó volt a nyolcról, de fixen biztos nem. Donát sincs itt... 14.05-kor is kiírta, hogy kvíz me este nyolckor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. 14.05-kor is kiírta, hogy kvíz me este nyolckor. Én meg kiírtam, hogy 20:30. Ez a jó abban, ha az ember csinál egy fórumot. Egyébként hol van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Igen, de aztán láttam, hogy Ody 20:30-ra nyitotta meg. Úgyhogy 20:30-kor kezdünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Igen, de aztán láttam, hogy Ody 20:30-ra nyitotta meg. Úgyhogy 20:30-kor kezdünk. Hehehe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 25. Bocsi skacok, nem szoktam késni soha. Csak Ody miatt gondoltam, hogy akkor 20:30-kor kezdünk valaki miatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.