Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Én jelen Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szintén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Ohhh yeah baby! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. AKkor majd tessék figyelni az új topicot. Megnyitom a nyitókommenttel, utánna máris nyomom majd az első kérdést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Oldfighter standing by! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Okés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Gyerekek, nem való nekem ez a játék, mert folyton leblokkol az agyam éles helyzetben Pedig pár napja láttam az epII-őt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Gyerekek, nem való nekem ez a játék, mert folyton leblokkol az agyam éles helyzetben Pedig pár napja láttam az epII-őt. Szerintem nem az a baj. Én is elég gyors voltam, de így is csak a nagyedik lettem.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. A nagykérdést pm-ben kell? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerintem nem az a baj. Én is elég gyors voltam, de így is csak a nagyedik lettem.... De az. Egyszerűen nem esnek be sokszor a kérdéses jelenetek képei, mert leblokkolok. De sebaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Írnám a nagy kérdés privijét, erre " a belső levelezője megtelt". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Örülök, hogy már nehezebb idézetet sikerült feltennem. ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Írnám a nagy kérdés privijét, erre " a belső levelezője megtelt". Én direkt mindig törlöm, hogy nehogy ti ne tudjátok elküldeni, mert az én postaládám van tele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Coce, bocsi a kötözködésért, de a podrace-es kérdés nem volt teljesen egyértelmű, mint ahogy a válaszokból is látszik (vagy csak nekem nem? ). Mert végül is Anakin célba ért, így igazából nem járt pórul, ami a teljes versenyt illeti. Bocsánat, csak kikívánkozott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Írnám a nagy kérdés privijét, erre " a belső levelezője megtelt". Múltkor én is e miatt nem küldtem el gyorsabban, de van egy olyan lehetőség hogy az üzenet elküldése mentés nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Én direkt mindig törlöm, hogy nehogy ti ne tudjátok elküldeni, mert az én postaládám van tele. Ugye nem én lettem az első.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Én gyorsan írtam, de talán rosszat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Nem, Dzséjt volt a leggyorsabb. Karrde, direkt úgy fogalmaztam, hogy nem kiesett, hanem csak pórul járt. Az szerintem nem jelenti ugyanazt. Amugy direkt beugratós kérdést akartam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Karrde, direkt úgy fogalmaztam, hogy nem kiesett, hanem csak pórul járt. Az szerintem nem jelenti ugyanazt. Amugy direkt beugratós kérdést akartam. Oké, értem Hmm, legalább megtudhatom, hogy jó lett-e a pm-es válaszom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Ha kijavítottam a válaszom az számít? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. (szerkesztve) Amugy direkt beugratós kérdést akartam. Be is ugrottam, és ahogy az lenni szokott, amint rányomtam a küldésre, máris beugrott, hogy beugrottam... Klasz volt Szerkesztve: 2006. Szeptember 5. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Ja, én meg először akartam Anakint, csak ugye arra gondoltam, hogy ő végül is nyert, és mást írtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerintem az ELSŐ helyes válazs számítson! Hátha én is első leszek valamiben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Obi, ha a nagykérdésre vonatkozik a kérdésed, az javítható! A kiskérdés persze nem javítható! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Obi, ha a nagykérdésre vonatkozik a kérdésed, az javítható!A kiskérdés persze nem javítható! Persze a nagykérdésre vonatkozóan.Nekem is akkor ugrott be hogy hülyeséget írtam amikor rányomtam az Elküld gombra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Azt javíthatod, ha úgy gondolod, hogy rosszat küldtél... Remélem már kezdenek nehezedni a feladványok szépen fokozatosan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Nem, Dzséjt volt a leggyorsabb. Karrde, direkt úgy fogalmaztam, hogy nem kiesett, hanem csak pórul járt. Az szerintem nem jelenti ugyanazt. Amugy direkt beugratós kérdést akartam. De Anakin és Ben valakicsoda egyszerre nem indultak el tehát, az ő esetükben döntetlen. Egyszerre jártak pórul, és ők voltak ketten a legelsők, csak Anakin később el tudott indulni, Ben meg nem, ráadásul egy körrel később felrobbant. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Remélem már kezdenek nehezedni a feladványok szépen fokozatosan. Igen! Jobb is. Nehogy mindig a puskakezűek nyerjenek. Amúgy gratula a nyerteseknek (Donát, Dzséjt). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.