Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. A film(kamera) szerint Anakin járt előszőr pórul, és a bemondó is őt emelte ki legelőszőr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. a bemondó is őt emelte ki legelőszőr. Több szem többet lát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Én most javítottam. Remélem ezúttal már jó megoldást küldtem (de sajnos nem vagyok benne biztos). Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Remélem már kezdenek nehezedni a feladványok szépen fokozatosan. Hát, az az epIII-as oszlopos kérdés is volt ilyen nehéz számomra Oké, tényleg kezdenek nehezedni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Az oszlopokat hol lehetett megszámolni a legpontosabban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. A filmben is látszódik a 12. Mikor távolról közelít a bejárathoz a "helikopteres kamera". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Az oszlopokat hol lehetett megszámolni a legpontosabban? Egyszerűbb volt tippelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Egyszerűbb volt tippelni Ezt aláírom. Mondjuk én akkor még nem játszottam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. (szerkesztve) Remélem már kezdenek nehezedni a feladványok szépen fokozatosan. A beugratós az szivatós volt. A többinél csak megfogalmazási problémák vannak. Pl.: most a Sithesnél, én csak annyit írtam, hogy Windu azon gondolkodik, "Melyik Sith halt meg." Majdnem ezt mondja első kérdéseként is, aztán jön a "Mester vagy a tanatívány". Persze a pontos válasz, hogy a mester vagy a tanítvány Sith halt-e meg, de mivel nincs is a mester és tanítvány Sithen kívül más Sith, ezért szsvsz a "Melyik Sith halt meg." is helyes válasz. De megint tanultam valamit, ha legközelebb arra gondolok, hogy oda kéne biggyeszteni a mester és tanítvány szót, akkor biggyesszem is oda Szerkesztve: 2006. Szeptember 5. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. "Melyik Sith halt meg." is helyes válasz. Pontosan elhangzott szöveg többet ér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Clever boy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szörnyen szégellem magam. Másodjára kellett javítanom a nagy kérdésre a válaszomat, mert rosszul emlékeztem (remélem, hogy lehet 2 - szer is javítani.) De legalább ebben a válaszomban már biztos vagyok... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Pontosan elhangzott szöveg többet ér. But which was destroyed? The master or the apprentice? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. But which was destroyed?The master or the apprentice? Már késő. Magyarul is megfelel szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Pontosan elhangzott szöveg többet ér. Ez igaz, csak az hosszabb, és tovább tart leírni, ezért gondolom, hogy mindenki törekedik a rövidségre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szörnyen szégellem magam. Másodjára kellett javítanom a nagy kérdésre a válaszomat, mert rosszul emlékeztem (remélem, hogy lehet 2 - szer is javítani.) De legalább ebben a válaszomban már biztos vagyok... Donát Én is csak nemrég találtam meg, remélem a jót. Nagyon jó idézet lett választva, mert akár mind a 6 filmben benne lehetne, azokon belül is több helyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. (szerkesztve) Már késő. Magyarul is megfelel szerintem. Még szép. Szerkesztve: 2006. Szeptember 5. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Pontosan elhangzott szöveg többet ér. Tény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. De legalább ebben a válaszomban már biztos vagyok... Bevallom nagy nőiesen, hogy nem is filózok rajta tovább. Vagy jó, ami elsőre beugrott, vagy nem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. (szerkesztve) Én is csak nemrég találtam meg, remélem a jót. A fene. Szóval nekiálltok keresni. Hát én ehhez túl lusta vagyok Na de legalább az elküldött válaszom gyorsan leellenőrzöm, mert azt tudom, hogy hol kell keresni Csak két szó különbség, de azért sem keresem meg a jót (mert persze nem a jót írtam meg). Szerkesztve: 2006. Szeptember 5. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5. Én is csak nemrég találtam meg, remélem a jót.Nagyon jó idézet lett választva, mert akár mind a 6 filmben benne lehetne, azokon belül is több helyen. Köszi az elismerést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Forduló utánni állás: Csabai Donát: 10 pont Dzséjt: 12 pont lokatelli: 7 pont MissKarrde: 6 pont Obi1: 7 pont Ody Mandrell: 8 pont Oldfighter: 2 pont Rog Ertay: 2 pont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Holnap este lehet egy bónusz forduló iskola és egyetemkezdések előtt. 8 képkérdés és 2 nagykérdés lenne a repertoárban. Ha csak persze benne vagytok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Holnap este lehet egy bónusz forduló iskola és egyetemkezdések előtt. 8 képkérdés és 2 nagykérdés lenne a repertoárban. Ha csak persze benne vagytok. Én benne vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Holnap este lehet egy bónusz forduló iskola és egyetemkezdések előtt. 8 képkérdés és 2 nagykérdés lenne a repertoárban. Ha csak persze benne vagytok. Ha a többségnek jó akkor részemről rendben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Holnap este lehet egy bónusz forduló iskola és egyetemkezdések előtt. 8 képkérdés és 2 nagykérdés lenne a repertoárban. Ha csak persze benne vagytok. Benne vagyok, bár nekem már nem suli kezdés előtt lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Benne vagyok, 8 vagy 9 óra legyen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. 9 sztem, hogy ha valakinek még valami késő délutánja eltartana 8 körülig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 8. Oké Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Nekem délután hat körül kezdődik az 'élet', és lehet, hogy reggelig eltart... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.