Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Nekem jó, de látom, hogy Odynak sajna nem Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. (szerkesztve) Nekem jó, de látom, hogy Odynak sajna nem Donát Nem lehetne holnap inkább? Bár ha a mai nap jobb a többségnek, akkor nincs mit tenni. Szerkesztve: 2006. Szeptember 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Holnap nekem végképp nem jó. Meglátjuk,hogy ha 8-an lesznek, akkor lezajlik a forduló, ha kevesebben, akkor nem. Így megfelel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Ha lesz, hát lesz. Megpróbálok időt szakítani rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Meglátjuk,hogy ha 8-an lesznek, akkor lezajlik a forduló, ha kevesebben, akkor nem. Összesen játszunk nyolcan Nekem jó ma este, de nem lesz gond, ha mégsem lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Holnap nekem végképp nem jó. Meglátjuk,hogy ha 8-an lesznek, akkor lezajlik a forduló, ha kevesebben, akkor nem. Így megfelel? De hát összesen vagyunk 8-an, nem? Miss, Lokatelli, Rog, Obi1, Dzséjt, Ody, Oldi és Én. Ha Ody nem lesz, már nem lehetünk 8-an... Szerintem legyen úgy, hogyha eggyel többen, mint a fele itt vagyunk (5-en), akkor legyen forduló. Ha nem, akkor meg ne. Vagy legyen inkább 2/3-os többség? (és akkor meg 6 ember minimum) Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerintem ha legalább hatan leszünk, akkor legyen. Valószínűleg lesz még olyan alkalom, mikor valaki más nem tud itt lenni sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Igen, én is erre szavazok. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Bocsi, valahogy 10 volt berögzülve, hülye vagyok. 6 játékosnál mindenképp megtartjuk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Én itt leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Elvileg én is itt leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. jövök én is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Fuge, jöhetsz nyugodtan, ha előtte jelentkeztél a Jelentkezés topicban oly módon, mint a többiek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Ha nem jelentkezett akkor is jöhet nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. A szabály az szabály... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. A szabály az szabály... Értettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Na most már Fuge is játszhat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Én tutira jövök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. 8 gyorskérdés lesz végül és egy nagy kérdés. 9kor fog kezdődni a móka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Bakker, úgy belemerültem a CoD: United Offensive-be, hogy majdnem elfelejtettem ezt. Jókor jött ez az áramingadozás, különben 10-ig sem szálok ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Örülök, hogy eszedbe jutott A konkurencia erősödése mindig ösztönzőleg hat rám Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Látom, elegen leszünk a forduló megtartásához. Előszőr a topicot csinálom meg majd 9kor a bevezetővel, majd utánna már csak azt a topicot érdemes figyelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Ok OFF amugy akit érdekel a kis filmem rövid összefoglalója az a Fan artos témában majd nézze meg a kviz után ha van kedve ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Lemaradtam mint a borra való! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Tényleg basszus, az EpIII vége! De hülye vagyok! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Faxba elkéstem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Na elküldtem a választ. Majd írd be Coce, hogy ki volt a leggyorsabb Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Megkérnék mindenkit, hogy minden kérdésre válaszoljon a nagy kérdésen bell! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 9. Donát volt a leggyorsabb helyes megfejtő a nagykérdésben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.