Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Ma este 8kor új forduló! Mázli hogy se új House (még nincs kész hozzá a felirat), se új Stargate nincs a porondon. Így semmibe sem merülhetek bele, így talán nem felejtem el Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Hehe, én a nagykérdésre azt a jelenetet írtam, amikor az EpI végén Palpi kezetcsókol Anakinnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Igen, ezért döntöttem úgy, hogy a ranglista végére inkább a nagykérdésre is kiírom a megfejtést, hogy megtudja mindenki, hogy jót küldött-e vagy sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Nos elmúlt 8 óra, csinálom az új topicot, és ha kész, akkor mindenki a saját érdekében csak azt vizslassa! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Az utolsó pillanatban jutott eszembe a játék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Az utolsó pillanatban jutott eszembe a játék. Jobb később mint soha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Hopsz ezt az EpI-eset nagyon benéztem Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. A mai nem az én napom volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Két fehér alapú ruhája volt Padménak? Melyik volt a másik? Bizonyítékot akarok!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Coruscanton leszállásuk utánni ruhacserénél volt az első, mikor ilyen fehér gyönygybizbaszok lógtak a szemébe is. Majd a második ruhája a film végén volt a ceremünián. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. A coruscanti az nem szürke volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Akkor jól emlékeztem eléggé tippeltem a 2-t. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Huhh először megijedtem, azt hittem nem privátba küldtem a megfejtést. De nem Ki lett az első? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. (szerkesztve) A ruhacserés fogós volt. Egyedül a film végi jutott eszembe... na meg amelyik itt a fejlécben is látható, de hát az ep2-es. Azt a gyík Bosskot meg jól elefeljtettem, mintha nem is lenne rá szükség. Szerkesztve: 2006. Szeptember 28. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. (szerkesztve) A coruscanti az nem szürke volt? Amit Palpi irodájában viselt, abban is a fehér volt a domináns. Szerkesztve: 2006. Szeptember 28. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Bíró dönt! Fehér volt. Dzséjt volt a leggyorsabb helyes megfejtő a nagykérdéses témában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. A ruhacserés fogós volt.Azt a gyík Bosskot meg jól elefeljtettem, mintha nem is lenne rá szükség. Pedig mondja is, "te kis tökfej" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Pedig mondja is, "te kis tökfej" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerintem se fehér volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Remélem tetszett mindenkinek a forduló, és ahogy elnézem már kezd kiegyenlített lenni a verseny. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Én nem hallom ki a beszédéből.Angolul vagy magyarul mondja? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Coce, azért azt megírhatnád, hogy mennyire kell körülírni az adott kérdés jelenetét, mert most is azon sz**tam, hogy mennyit is írjak hozzá, hogy egyértelmű legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerintem se fehér volt. Inkább szürke volt az a gyöngyös. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Én nem hallom ki a beszédéből.Angolul vagy magyarul mondja? Magyarul. Eléggé torzított, de egyértelmű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Coce, azért azt megírhatnád, hogy mennyire kell körülírni az adott kérdés jelenetét, mert most is azon sz**tam, hogy mennyit is írjak hozzá, hogy egyértelmű legyen. Annyit írj, amivel szerinted egyértelmű. Most nem írhattam oda, hogy konkrétan mit kérek a magna guardoknál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. A privisre gondoltam, bocsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Mindenki maga döntse el. Alkudni nem lehet, max piszkosFEHÉR! Karrde, a privist tökéletesen írtad körül, valamennyire otthon vagyok az SW-ben, tehát úgy írd le, hogy számodra is mintha egyértelmű lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Koszos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Koszos. Persze, a pökhendi királynő a ruháját se mossa ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 28. Szerintem nem fehér, hanem szürkés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.