Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Kérlek titeket, lassan már beírjátok a megoldást, ne tegyétek, mert van olyan, aki küldött rossz választ, és elbizonytalanodik. XY mondta XY-nak XY jelenetben XY részben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. XY mondta XY-nak XY jelenetben XY részben. Pont erre jutottam én is tegnap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Ezek szerint XY magában beszél? :) Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. (szerkesztve) Ezek szerint XY magában beszél? :) Donát Vagy magában beszél vagy a névrokonához. Mindegy, erőltetett poén volt. Szerkesztve: 2006. Október 13. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Én azt mondtam, hogy nem Benes, de Obi-Wanos attól még lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Vagy magában beszél vagy a névrokonához. Mindegy, erőltetett poén volt. Jó volt az (a tiéd mindenképp ) Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 13. (szerkesztve) Jó volt az (a tiéd mindenképp ) Donát Egy kicsit azért mégis megerőltettem. ABCD-vel jobb lett volna. Szerkesztve: 2006. Október 13. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Nos mint láthatjátok, a következő forduló jubileumi lesz, így több feladvánnyal készülök majd a forduló során. Utánna meg egy 2 hetes szünet várható, mivel elég húzós 2 hét áll most előttem. Tehát a 10. megmérettetés csütörtök este 8 óra fele várható... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Izgalmasan hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 17. Igyekszem nem elfelejteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Remek, várjuk Talán a privis kérdést ismét meg fogom válaszolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Utánna meg egy 2 hetes szünet várható, mivel elég húzós 2 hét áll most előttem. Csak egy javaslatszerű kérdés: Mi lenne, ha átadnád valakinek a játékvezetői stafétát arra a két hétre? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. (szerkesztve) Nekem mindegy. Lokatelli most írt nemrég egy levelet, gondolom a javaslat feltevése után, ha ti akarjátok, akkor játszatok. Csak kérdem, egy forduló hiánya is ilyen katartikus érzést vált ki? Szerkesztve: 2006. Október 18. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Szerintem nyugodtan lehet szünet addig, amíg coce nem jön vissza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Nekem 8. Csak egy kósza aragorni gondolat volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Csak egy kósza aragorni gondolat volt. Kihagyhatunk egyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Nekem mindegy. Lokatelli most írt nemrég egy levelet, gondolom a javaslat feltevése után, ha ti akarjátok, akkor játszatok. Csak a levél megírása után olvastam, hogy Rog már felvetette az ötletet. Már régebb óta van egy pár kvíz kérdés a fejemben, csak az alkalomra vártam, mikor lehet bevetni őket. Úgyhogy ha gondoljátok a lyukas hetet kihasználhatjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Így kiesel a játékból. Nem baj? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Már régebb óta van egy pár kvíz kérdés a fejemben, csak az alkalomra vártam, mikor lehet bevetni őket.Úgyhogy ha gondoljátok a lyukas hetet kihasználhatjuk. Akkor visszavonom a véleményen, mégse hagyjuk ki azt a hetet Kíváncsi lettem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Akkor a jövőhéten legyen egy forduló ala Lokatelli, a konkrét időpontot majd vele egyeztessétek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Lényegében én is kivi vagyok. És egy riválissal kevesebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 18. Akkor a jövőhéten legyen egy forduló ala Lokatelli, a konkrét időpontot majd vele egyeztessétek! Köszönöm a bizalmat mester! Remélem fel tudok nőni a feladathoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. De arra ügyelj, hogy a padawan ne nője túl mesterét, mert az számomra kínos lenne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Vajon melyikük marad meg? A mester, vagy a tanítvány? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. (szerkesztve) Na szóval senki se felejtse el, egy óra múlva forduló. Lesz egy két meglepetés , én azt mondom senki se szalassza el. Szerkesztve: 2006. Október 19. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Bakker, elfelejtettem... jó, hogy vagy Coce Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. A 9. forduló utáni állást beírtam a fordulós topicba. Mindenki a szerint készüljön fel a harcra. És a pont elhúzás kiküszöbölésére most lesz egy korlátozás, a képkvízek esetében most mindenki max csak 3 pontot szerezhet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. (szerkesztve) Izgin hangzik. Ittam két korsó sört, tőlem mehet! Szerkesztve: 2006. Október 19. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Turbósítottál Ody? Nálam az csak a biliárdasztalnál segít Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 19. Izgin hangzik. Ittam két korsó sört, tőlem mehet! Bazz, doppingolni nem ér! Coce zárd ki! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.