Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Hozzászólás ideje: 2006. December 21. OFF Igen, ez elég érdekes írás volt. Lehet, hogy a fenyőfa vásárlás után hazafelé, egy-két kocsmát is meglátogattak. ON Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 22. Hozzászólás ideje: 2006. December 22. OFF Ha csak egy-kettő lett volna... ON Jesszusom, ide meg mit írtam. Szvsz ez valami olyasmi akarhatott lenni, hogy grat a fordulóért, tömören A nagykérdésre a választ azért elküldöm. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 22. Hozzászólás ideje: 2006. December 22. OFFIgen, ez elég érdekes írás volt. Lehet, hogy a fenyőfa vásárlás után hazafelé, egy-két kocsmát is meglátogattak. ON Hiába no. A kisüsti még mindig nagy haver a dédpapinak. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. December 22. Hozzászólás ideje: 2006. December 22. Csak be ne vallld, hogy az én elírásaim miatti elvonási tünetek törtek ki rajtad Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 22. Hozzászólás ideje: 2006. December 22. Csak be ne vallld, hogy az én elírásaim miatti elvonási tünetek törtek ki rajtad OFF Miért, amikor te azokat leírod, előtte te is elmész karácsonyfát venni? Oldi: nézd, valaminek tartósítania kell engem ON Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Hozzászólás ideje: 2006. December 23. A szilveszteri fordulót Te csinálod Coce? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Legyen szilveszterkor forduló? Szerintem sokan megyünk el otthonról, így szerintem nem lenne túl jó ötlet. Donát Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Hozzászólás ideje: 2006. December 23. (szerkesztve) Szilveszter heti forduló. A napján mindeki kész lesz, és nem kvízelni fog. Te se hiheted, hogy 31.-ére gondoltam. Szerkesztve: 2006. December 23. - Ody Mandrell Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Szilveszter heti forduló. A napján mindeki kész lesz, és nem kvízelni fog. Te se hiheted, hogy 31.-ére gondoltam. Dó, mindenki rossz embernek küldené el a nagykérdés válaszait.Bennevagyok. Esetleg újévi kvíz? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Hozzászólás ideje: 2006. December 23. De hihetem, mert megtettem. Nem volt egyértelmű Donát Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 23. Lehet majd egy forduló! Már most körvonalazódtak bennem a kérdések! De majd konkrét időpontot lefixáljuk! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Lehet majd egy forduló! Már most körvonalazódtak bennem a kérdések! De majd konkrét időpontot lefixáljuk! Bennem meg már a válaszok körvonalazódtak ki. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Bennem meg már a válaszok körvonalazódtak ki. No....nem tán túl sok szeszt ittál? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Hozzászólás ideje: 2006. December 25. No....nem tán túl sok szeszt ittál? No....csak és kizárólag orvosi javalattra, helyi kezelésre józanság illetve józanosodás alapos gyanúja elkerülése végett Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Hozzászólás ideje: 2006. December 25. No....csak és kizárólag orvosi javalattra, helyi kezelésre józanság illetve józanosodás alapos gyanúja elkerülése végett Ez kissé bonyolult. Anyádal ezt megbeszéljük élőben, sőt, kis tesó is kinéz. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Ez kissé bonyolult. Anyádal ezt megbeszéljük élőben, sőt, kis tesó is kinéz. Na, erre a hírre akkor iszunk egyet! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Na, erre a hírre akkor iszunk egyet! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Ööö....izé..... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Hozzászólás ideje: 2006. December 25. Ööö....izé..... Gyere velem, jó be *****. Nálam töltöd a szivesztert, nincs apeláta. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hozzászólás ideje: 2006. December 26. No ezt megbeszéljük majd másik vonalon Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Na akkor szabad a kéró, jöhetnek a haverok, nők. Apu, anyu végre lefoglalják magukat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Na akkor szabad a kéró, jöhetnek a haverok, nők. Apu, anyu végre lefoglalják magukat. OFF Csak módjával, fiam! ON Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hozzászólás ideje: 2006. December 26. OFFCsak módjával, fiam! ON Oks, úgy is jó ha csak módjával foglaljátok le madatokat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Oks, úgy is jó ha csak módjával foglaljátok le madatokat :lol: Ha csak módjával foglaltuk volna le magunkat régebben is, akkor most nem lennél. Bízd csak a felnőttekre ezt a dolgot. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Hozzászólás ideje: 2006. December 26. Na végre valahol szexről és piáról van szó. .Mi kell még?Megvan.Rock and Roll. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Ha csak módjával foglaltuk volna le magunkat régebben is, akkor most nem lennél. Bízd csak a felnőttekre ezt a dolgot. Apa. Nekem már négy kölköm van! Frenkie: Tökéletesen igazad van! "Let there be rock!" Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Nem akarok ünneprontó lenni, de jobban örülnék már megint, ha ez nem itt zajlana! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Sorry. Bár a topicnévnek kötelezni kéne Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. OFF Lehetne a Külvilágban is egy Kantinhoz hasonló topik ahol mindenfélét ki lehetne dumálni. Igaz ott már elég sokmindenről lehet dumcsizni. ON Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 27. Hozzászólás ideje: 2006. December 27. OFF Az egyéb fontos pont erre van. Ott mindenről lehet dumálni. Tényleg hagyjuk az itteni offolást. Ezentúl. ON Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.