Wilde Hozzászólás ideje: Május 28. Hozzászólás ideje: Május 28. Vasárnap 19:00, nekem az jó lenne, akkor most egyelőre ezt ceruzával felírom. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Május 28. Hozzászólás ideje: Május 28. Akkor egyelőre úgy fest vasárnap 19:00-tól kezdünk. Pár tízezer évvel fogunk visszamenni az időben, amikor a Köztársaság még nem létezett, a Sith-ekről és Jedikről csak pusmogtak, és a galaxis sorsa a ti kezetekben lesz. A hiperűr utazást még épp csak felfedezték, a galaxisban épp ezért mindössze egy biztonságos és feltérképezett hiperűr útvonal létezik, aminek a használatához a rendkívül értékes coaxiumra lesz szükségetek. 1. Ha a játék végén a játékosok a Jedik és a Sith-ek szektorát sem hódítják meg (zöld, piros), akkor csak abban az esetben sikerül visszaverni a Zeffoiak támadását, ha maradék 5 szektort sikerül közösen meghódítani. Ebben az esetben a galaxis Mandalori gyarmattá válik. 2. Ha a játék végén a játékosok meghódítják a Jedik szektorát (zöld), de a Sith-ekét nem (piros), és emellett további 4 szektort sikerül meghódítani, a galaxis a Jedik fennhatósága alá kerül és létrejön a Köztársaság. 3. Ha a játék végén a játékosok meghódítják a Sith-ek szektorát, de a Jedikét nem, és emellett további 4 szektort sikerül meghódítani, a galaxis a Sith-ek fennhatósága alá kerül és létrejön a Sith Birodalom. 4. Ha a játékosok meghódítják a Sith-ek és a Jedik szektorát is, és a maradék 5 szektort is, a galaxisban kezdetét veszi az első Sith Jedi háború. -------------------------------------------------------------------- 5. Minden más esetben a galaxis a zeffoiak kezébe kerül. 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Május 29. Hozzászólás ideje: Május 29. A kvízt abban az esetben tudjuk megtartani vasárnap, ha megoldódik a tiltott szó hiba. Itt lehet követni az eseményeket: 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Május 29. Hozzászólás ideje: Május 29. Úgy néz ki, hogy a probléma megoldódott. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 29. Hozzászólás ideje: Május 29. De rég voltam már itt. Úgy néz ki lecsúsztam a jelentkezésről, ennek ellenére jövök nézőként szurkolni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 29. Hozzászólás ideje: Május 29. @Bence1997 átengedem a helyemet. Jó kis hangulatbahozó játék lesz az Acolyte előtt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Május 29. Hozzászólás ideje: Május 29. @Bence1997 legyen tartalék! Ha valaki nem bukkan fel a 4 játékos közül, vagy felbukkan de akkor (vasárnap, 19:00-kor) átengedi a helyét, akkor tiéd a lehetőség! Mit szólsz? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Május 29. Hozzászólás ideje: Május 29. Azért írtam mert több az esély arra, hogy nem bukkanok fel játszani, mint az ellenkezője. Ebben az esetben nem kell kapkodni új jelentkezők után. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Május 29. Hozzászólás ideje: Május 29. Oké, elfogadom az ajánlatot. 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 1. Hozzászólás ideje: Június 1. 1 perccel korábban, Wilde írta: Akkor holnap este 7 tuti? Minden készen áll, remélem jön mindenki aki ígérte. 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 1. Hozzászólás ideje: Június 1. 3 órával ezelőtt, Donát írta: Minden készen áll, remélem jön mindenki aki ígérte. Engem Bence fog képviselni! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Nekem nagyon tetszett ez az új formátum, különösen amikor egyre több lett a párbaj, akkor kezdett igazán felpörögni. Egyedül ezt a coaxiumos dolgot lehetne megvariálni valahogy, mondjuk úgy, hogy akinek van ilyen, az felhúzhatna egy védelmi vonalat a területére, mint a Honfoglalóban is volt ilyen fal, vagy ilyesmi... de tetszett nagyon. Köszi, hogy dolgoztál vele, a többieknek meg a részvételt, jó volt! 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Köszi a játékot, a szervezést @Donát és még egyszer elnézést a késésért! 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Köszi a játékot, a szervezést @Donát és még egyszer elnézést a késésért! Semmi gond, a lényeg hogy felbukkantál. @Wilde igen azzal még valamit kezdeni kéne, mert így nagyon limitált a használata. Túl későn túl kevés. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Köszi szépen a játékot @Donát, nagyon élveztem! A végefelé kezdett el felpörögni a dolog a sok párbajjal, addig csak ilyen vihar előtti csend történt. De tetszett. Remélem lesz még ilyen. Sajnos a sithek végül nem hódították meg a galaxist, no de ami késik, az nem múlik. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. (szerkesztve) 3 perccel korábban, Wilde írta: Nekem nagyon tetszett ez az új formátum, különösen amikor egyre több lett a párbaj, akkor kezdett igazán felpörögni. Egyedül ezt a coaxiumos dolgot lehetne megvariálni valahogy, mondjuk úgy, hogy akinek van ilyen, az felhúzhatna egy védelmi vonalat a területére, mint a Honfoglalóban is volt ilyen fal, vagy ilyesmi... de tetszett nagyon. Köszi, hogy dolgoztál vele, a többieknek meg a részvételt, jó volt! Igen, sajnos a koaxiumot nehezen lehetett felhasználni. Lehetne akár több shortcut is a térképen, nemcsak az 1-4 mezők között. Nekem másik észrevétel (szintén Honfoglaló mintájára), hogy sikeres területvédés esetén (tehát amikor a védő válaszol jól és gyorsabban), akkor szerintem jó volna, ha járna neki valami jutalom ezért. Szerkesztve: Június 2. - Yoda József 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. A koaxium-dologgal egyetértek a srácokkal, ott valóban limitált a helyzet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Gratulálok @Bence1997! Tudtam, hogy jó leszel! Sajnos (vagy hálistennek) most be vagyok rúgva, de holnap elolvasom a játékmenetet. 1 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. 2 perccel korábban, Donát írta: @Wilde igen azzal még valamit kezdeni kéne, mert így nagyon limitált a használata. Túl későn túl kevés. Meg amúgy elég gyors volt a játék, ez egyrészt erény, mert nagyobb társasjátékoknál sokszor probléma nálunk, hogy nagyon elhúzódik és nem lehet rendesen befejezni, de itt eléggé pörögtek a kérdések és még játszottam volna tovább, szóval tényleg jó volt. Amit Yoda írt, azt én is támogatom, hogy valami plusz járjon annak, aki meg tudja védeni a területét, illetve ahogy Honfoglalóban a vár, itt a jedi sith területek is lehetnének olyanok, hogy támadás esetén is több kérdést kellene tudni, hogy nehezebb legyen. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. A következő játékra kicsit alakítok rajta! 3 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Na köszi mindenkinek mégegyszer, az Erő legyen veletek! 3 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 2. Hozzászólás ideje: Június 2. Remélem az Acolyte előtt mindenkinek egy kis hangulatba hozó játék volt. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Június 3. Hozzászólás ideje: Június 3. Átmozgattam a hsz-eket a megfelelő topikba. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.