Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 24. Hozzászólás ideje: 2007. November 24. Szerintem jó lenne úgy ahogy volt. Egyet te vezetnél, egyet valamelyik másik fórumos és a feladatok is lehetnének olyan vagy hasonló felállásban mint máskor. A kreativitás meg majd eldőlne hogy milyen lesz. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. November 24. Hozzászólás ideje: 2007. November 24. Az én életritmusom sajna nem nagyon alkalmas arra, hogy fixen jelentkezhessek rá (ez előre meghírdetett időpontban van, ugye?). Majd figyelem, mikorra tervezitek, és ha tudok, részt veszek, ha meg nem, akkor legfeljebb utólag követem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 24. Hozzászólás ideje: 2007. November 24. Igen, általában fix időpontban vannak a fordulók. Jó móka amúgy, csak gyorsnak kell lenni. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Nekem inkább a hétköznap volna jó, mert hétvégén akkor vagy én vagy az Öregharcos nem tudnék/tudna játszani. Viszont mivel amúgy is lassú vagyok, így inkább igazodjunk Donáthoz, aki többet is tud meg gyorsabb is, mi meg majd játszunk kettesben Ellenben erről most eszembe jutott, hogy nem kaptam meg a nyereményem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Ellenben erről most eszembe jutott, hogy nem kaptam meg a nyereményem Teljesen elfelejtettem, pedig itt volt rá az alkalom!!! LEgközelebb megkapod, ne haragudj!!! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Nincs harag, és én is elfelejtettem időközben. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Akkor én azt mondom, hogy ha habzó szájjal nem fogtok kiborulni türelmetlenségetek végett, akkor nem most hétvégén, hanem a következőn összehozhatjuk az évadnyitó fordulót. Ha valakiben kirobbani akaró kreativitás halmozódott fel a legutóbbi forduló óta, és bizonyítási vágyától talán még el is vakult, annak nyugodtan odaadom a stafétabotot mostanra. De ha nem ismert senki magára, akkor megtartom az első fordulót. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Na ez jó hír! Várom a fordulót. A pontok gondolom továbbra is megmaradnak! Apropó mi az állás? Azt tudom, hogy Dzséjt vezet. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Majd mindenki összeállít egy-egy feladatsort és elküldi elbírálásra. Akié a legjobbnak ítéltetik az vezeti a jövő hetit. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Én már szinte mindent elfelejtettem a SW-ról az elmúlt pár hónapban, már a szinkronszínészek nevére sem emlékszek.. Remélem ha már jön a sorozat vagy a rajzfilm akkor újra lázba hogy a Star Wars, mostanában valamiért nem tud lekötni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Majd mindenki összeállít egy-egy feladatsort és elküldi elbírálásra. Akié a legjobbnak ítéltetik az vezeti a jövő hetit. A jövő hetit Coce vezeti. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Hozzászólás ideje: 2007. November 28. (szerkesztve) Hamar +gondolta magát Szerkesztve: 2007. November 28. - Rog Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Ezt így nem említettem külön utakon. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Annak ellenére hogy nem igazán ismertem magamra a lentebb leírt jellemzők alapján én mégis beadnám a jelentkezésemet. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Egyszer én is tartanék egyet, még nem volt hozzá szerencsém. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Akkor mivel én már vezettem visszalépek és várok a soromra. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Akkor mivel én már vezettem visszalépek és várok a soromra. Ráérek Rog. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 29. (szerkesztve) Akkor tartom a nyitót, mint házigazdaféleség, utánna való héten Obi ötölhet ki valami vértizzadós fordulót , utánna meg Rog is valami ilyesmit. Így megfelel mindenkinek? Elvégre senki se siet. Szerkesztve: 2007. November 29. - Coce_Plant Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Akkor tartom a nyitót, mint házigazdaféleség, utánna való héten Obi ötölhet ki valami vértizzadós fordulót , utánna meg Rog is valami ilyesmit. Így megfelel mindenkinek? Nekem igen. Tehát most szombaton kezdünk? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Nem, ezután következőn. Én esküvőn leszek. De ha gondoljátok, és Rog is addigra összedob valamit, nyugodtan tarthattok egy fordulót most is. Nekem mindegy, majd visszaolvasom, hogy miket műveltetek, míg nem volt itthon a házmester! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Ha mindenkinek megfelel az eheti szombat akkor összeállíthatok egy feladatcsokrot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Felőlem jöhet, bár nem tudom mennyien lennénk. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Felőlem jöhet, bár nem tudom mennyien lennénk. Én lennék, ha minden igaz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Én lennék, ha minden igaz. Valószínűleg én is. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Hozzászólás ideje: 2007. November 29. Nekem sajnos valószínüleg nem jó. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Én lennék, de szerintem Coce megérdemli, hogy ő tartsa a nyitófordulót. Szóval szerintem jövő héten kezdjünk. Jövő hét szombaton, vagy vasárnap Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Tőlem úgy is lehet de azt tudnom kéne hogy holnap lesz-e vagy sem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Tőlem úgy is lehet de azt tudnom kéne hogy holnap lesz-e vagy sem. Lgyen Coce-jé az első. Te meg tartogasd a következő hétre. Nem hinném, hogy holnap három embernek szeretnél csinálni kvíz fordulót. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Hozzászólás ideje: 2007. November 30. Te meg tartogasd a következő hétre. Szerintem tovább fogom tartogatni mert úgy lenne jó ahogy Coce írta: Coce-obi1-Coce-én Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.