Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Szerző AKkor majd tessék figyelni az új topicot. Megnyitom a nyitókommenttel, utánna máris nyomom majd az első kérdést.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Gyerekek, nem való nekem ez a játék, mert folyton leblokkol az agyam éles helyzetben Pedig pár napja láttam az epII-őt.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Gyerekek, nem való nekem ez a játék, mert folyton leblokkol az agyam éles helyzetben Pedig pár napja láttam az epII-őt. Szerintem nem az a baj. Én is elég gyors voltam, de így is csak a nagyedik lettem....
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Szerintem nem az a baj. Én is elég gyors voltam, de így is csak a nagyedik lettem.... De az. Egyszerűen nem esnek be sokszor a kérdéses jelenetek képei, mert leblokkolok. De sebaj
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Írnám a nagy kérdés privijét, erre " a belső levelezője megtelt".
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Szerző Örülök, hogy már nehezebb idézetet sikerült feltennem. )
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Szerző Írnám a nagy kérdés privijét, erre " a belső levelezője megtelt". Én direkt mindig törlöm, hogy nehogy ti ne tudjátok elküldeni, mert az én postaládám van tele.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Coce, bocsi a kötözködésért, de a podrace-es kérdés nem volt teljesen egyértelmű, mint ahogy a válaszokból is látszik (vagy csak nekem nem? ). Mert végül is Anakin célba ért, így igazából nem járt pórul, ami a teljes versenyt illeti. Bocsánat, csak kikívánkozott
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Írnám a nagy kérdés privijét, erre " a belső levelezője megtelt". Múltkor én is e miatt nem küldtem el gyorsabban, de van egy olyan lehetőség hogy az üzenet elküldése mentés nélkül.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Én direkt mindig törlöm, hogy nehogy ti ne tudjátok elküldeni, mert az én postaládám van tele. Ugye nem én lettem az első....
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Szerző Nem, Dzséjt volt a leggyorsabb. Karrde, direkt úgy fogalmaztam, hogy nem kiesett, hanem csak pórul járt. Az szerintem nem jelenti ugyanazt. Amugy direkt beugratós kérdést akartam.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Karrde, direkt úgy fogalmaztam, hogy nem kiesett, hanem csak pórul járt. Az szerintem nem jelenti ugyanazt. Amugy direkt beugratós kérdést akartam. Oké, értem Hmm, legalább megtudhatom, hogy jó lett-e a pm-es válaszom?
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Amugy direkt beugratós kérdést akartam. Be is ugrottam, és ahogy az lenni szokott, amint rányomtam a küldésre, máris beugrott, hogy beugrottam... Klasz volt Szerkesztve: 2006. Szeptember 5.18 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Ja, én meg először akartam Anakint, csak ugye arra gondoltam, hogy ő végül is nyert, és mást írtam
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Szerintem az ELSŐ helyes válazs számítson! Hátha én is első leszek valamiben.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Szerző Obi, ha a nagykérdésre vonatkozik a kérdésed, az javítható! A kiskérdés persze nem javítható!
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Obi, ha a nagykérdésre vonatkozik a kérdésed, az javítható!A kiskérdés persze nem javítható! Persze a nagykérdésre vonatkozóan.Nekem is akkor ugrott be hogy hülyeséget írtam amikor rányomtam az Elküld gombra.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Szerző Azt javíthatod, ha úgy gondolod, hogy rosszat küldtél... Remélem már kezdenek nehezedni a feladványok szépen fokozatosan.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Nem, Dzséjt volt a leggyorsabb. Karrde, direkt úgy fogalmaztam, hogy nem kiesett, hanem csak pórul járt. Az szerintem nem jelenti ugyanazt. Amugy direkt beugratós kérdést akartam. De Anakin és Ben valakicsoda egyszerre nem indultak el tehát, az ő esetükben döntetlen. Egyszerre jártak pórul, és ők voltak ketten a legelsők, csak Anakin később el tudott indulni, Ben meg nem, ráadásul egy körrel később felrobbant.
Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 5.18 éve Remélem már kezdenek nehezedni a feladványok szépen fokozatosan. Igen! Jobb is. Nehogy mindig a puskakezűek nyerjenek. Amúgy gratula a nyerteseknek (Donát, Dzséjt).
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.