Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Ody, no és akkor hogy is lesz pontosan a holnapi forduló? 20:30-kor kihirdeted a kérdéseket, és hajrá? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Ody, no és akkor hogy is lesz pontosan a holnapi forduló? 20:30-kor kihirdeted a kérdéseket, és hajrá?Már beraktam a topikba szerdán. De igen, úgy lesz. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. OK, azt láttam, de időpont nem volt mellette. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Ne feledjétek, kb. másfél óra múlva jön a kvíz második fordulója! Totó 13+1 kérdéssel, melyet a metis@freemail.hu címre kell beküldeni. A leggyorsabb helyes választ beküldő lesz a nyertes! Sok sikert mindenkinek! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. A harmadik játék nagyon érdekes lesz, ráadásul teljesen új a kvíz történetében. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Sajnálom, hogy erről lemaradtam, de sajnos csak most értem haza. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. A harmadik játék nagyon érdekes lesz, ráadásul teljesen új a kvíz történetében.Hm.... a további infók mikorra várhatók? Kíváncsi vagyok mi lesz benne az újítás Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Sajnálom, hogy erről lemaradtam, de sajnos csak most értem haza. Én is sajnálom Donát. De még nincs veszve semmi. Van két forduló. Hm.... a további infók mikorra várhatók? Kíváncsi vagyok mi lesz benne az újítás Szerdán lesznek bővebb infók. Érdemes lesz figyelni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Pár sor a pénteki játékról. Ezúttal egy kép részleteiből kell majd kitalálni melyik jelentet ábrázolja a teljes képkocka. Négy lehetőség lesz, aki az első kis részletből rájön mit ábrázol a teljes kép az 4 pontot kap, aki csak a második részletből az 3 -at, aki a harmadikból az 2-t és a végén 1-et. Persze ha addig eljutunk. Nyolc képet választottam ki a filmekből, kettőt a TCW sorozatból. Szerintem izgalmas játék lesz. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Azt ígérted, csak szerdán kapunk infókat az újfajta kvízről. Amúgy érdekesen hangzik, de már most megtippelhetem neked a végeredményt... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Jónak hangzik, szeretem az ilyen képes feladatokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Azt ígérted, csak szerdán kapunk infókat az újfajta kvízről. Amúgy érdekesen hangzik, de már most megtippelhetem neked a végeredményt... Kedd vagy szerda egyre megy. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Kedd vagy szerda egyre megy. Végülis... Egyébként a szokásos időpontkor kezdünk? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Érdekesnek tűnik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Végülis... Egyébként a szokásos időpontkor kezdünk? Igen, 20:30. Ez az utolsó lehetőség, hogy megállítsátok Dzséjtet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Én tuti nem állok az útjába Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Pár sor a pénteki játékról. Ezúttal egy kép részleteiből kell majd kitalálni melyik jelentet ábrázolja a teljes képkocka. Tök jó, hogy minden fordulóra kitalálsz valami újat. Dzséjt esélyei pedig ezzel a képes feladattal semmit nem csökkentek. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Azt ígérted, csak szerdán kapunk infókat az újfajta kvízről. Én csak ma olvastam el, szóval nekem betartotta Ody az ígéretét Dzséjt esélyei pedig ezzel a képes feladattal semmit nem csökkentek. Elválik. A vizuális feladatok nem éppen az erősségeim. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Szerintem nem lesz túl nehéz. Izgalmas fordulóra számítok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. A holnapi kvíz minden képrészletére két perc időtartamot szánok. Ha addig nem lesz helyes megfejtés, akkor jönni fog az újabb részlet. Pontosan meg kell majd mondani, melyik jelenetről van szó. Csak így fogadom el a válaszokat. A pontozás 4-3-2-1 sorrendben történik. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Pontosan meg kell majd mondani, melyik jelenetről van szó. Chapter szám, óra-perc-másodperc pontosság jó lesz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Hozzászólás ideje: 2010. Február 18. Chapter szám, óra-perc-másodperc pontosság jó lesz? Ha tudod, akkor az is jó. De azt nem fogadom el, hogy a jelenet a Mustafaron játszódik mert az túl tág. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Gyerekeim az úrban, bonthatjátok a pezsgőt Nem leszek itt Szóval kaptok egy esélyt, hogy felzárkózzatok Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. (szerkesztve) Gyerekeim az úrban, bonthatjátok a pezsgőt Nem leszek itt Szóval kaptok egy esélyt, hogy felzárkózzatok Akkor látom sikeresen megérkezet az a 2 lányka akiket küldtem neked Szerkesztve: 2010. Február 19. - Darth_Phobos Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Akkor látom sikeresen megérkezet az a 2 lányka akiket küldtem neked Ő... lehet, itthon kéne maradnom? Még nem jártak erre Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Dzséjt, ez az egész így túl átlátszó Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Dzséjt, ez az egész így túl átlátszó Na csak figyeld. Úgy eltűnök innen, hogy azt sem fogod tudni, hogy itt sem voltam Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Gyerekeim az úrban, bonthatjátok a pezsgőt Nem leszek itt Szóval kaptok egy esélyt, hogy felzárkózzatok Így legalább garantáltan lesz tétje a 4. fordulónak is. :o Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Dzséjt én sajnálom, hogy nem játszol. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Hozzászólás ideje: 2010. Február 19. Én viszont itt vagyok. Ha ma van a forduló Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.