Hozzászólás ideje: 2010. Február 11.15 éve Ody, no és akkor hogy is lesz pontosan a holnapi forduló? 20:30-kor kihirdeted a kérdéseket, és hajrá?
Hozzászólás ideje: 2010. Február 11.15 éve Ody, no és akkor hogy is lesz pontosan a holnapi forduló? 20:30-kor kihirdeted a kérdéseket, és hajrá?Már beraktam a topikba szerdán. De igen, úgy lesz.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 12.15 éve Ne feledjétek, kb. másfél óra múlva jön a kvíz második fordulója! Totó 13+1 kérdéssel, melyet a metis@freemail.hu címre kell beküldeni. A leggyorsabb helyes választ beküldő lesz a nyertes! Sok sikert mindenkinek!
Hozzászólás ideje: 2010. Február 12.15 éve A harmadik játék nagyon érdekes lesz, ráadásul teljesen új a kvíz történetében.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 12.15 éve Sajnálom, hogy erről lemaradtam, de sajnos csak most értem haza.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 12.15 éve A harmadik játék nagyon érdekes lesz, ráadásul teljesen új a kvíz történetében.Hm.... a további infók mikorra várhatók? Kíváncsi vagyok mi lesz benne az újítás
Hozzászólás ideje: 2010. Február 12.15 éve Sajnálom, hogy erről lemaradtam, de sajnos csak most értem haza. Én is sajnálom Donát. De még nincs veszve semmi. Van két forduló. Hm.... a további infók mikorra várhatók? Kíváncsi vagyok mi lesz benne az újítás Szerdán lesznek bővebb infók. Érdemes lesz figyelni.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 16.15 éve Pár sor a pénteki játékról. Ezúttal egy kép részleteiből kell majd kitalálni melyik jelentet ábrázolja a teljes képkocka. Négy lehetőség lesz, aki az első kis részletből rájön mit ábrázol a teljes kép az 4 pontot kap, aki csak a második részletből az 3 -at, aki a harmadikból az 2-t és a végén 1-et. Persze ha addig eljutunk. Nyolc képet választottam ki a filmekből, kettőt a TCW sorozatból. Szerintem izgalmas játék lesz.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 16.15 éve Azt ígérted, csak szerdán kapunk infókat az újfajta kvízről. Amúgy érdekesen hangzik, de már most megtippelhetem neked a végeredményt...
Hozzászólás ideje: 2010. Február 16.15 éve Azt ígérted, csak szerdán kapunk infókat az újfajta kvízről. Amúgy érdekesen hangzik, de már most megtippelhetem neked a végeredményt... Kedd vagy szerda egyre megy.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 16.15 éve Kedd vagy szerda egyre megy. Végülis... Egyébként a szokásos időpontkor kezdünk?
Hozzászólás ideje: 2010. Február 16.15 éve Végülis... Egyébként a szokásos időpontkor kezdünk? Igen, 20:30. Ez az utolsó lehetőség, hogy megállítsátok Dzséjtet.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 17.15 éve Pár sor a pénteki játékról. Ezúttal egy kép részleteiből kell majd kitalálni melyik jelentet ábrázolja a teljes képkocka. Tök jó, hogy minden fordulóra kitalálsz valami újat. Dzséjt esélyei pedig ezzel a képes feladattal semmit nem csökkentek.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 17.15 éve Azt ígérted, csak szerdán kapunk infókat az újfajta kvízről. Én csak ma olvastam el, szóval nekem betartotta Ody az ígéretét Dzséjt esélyei pedig ezzel a képes feladattal semmit nem csökkentek. Elválik. A vizuális feladatok nem éppen az erősségeim.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 17.15 éve Szerintem nem lesz túl nehéz. Izgalmas fordulóra számítok.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 18.15 éve A holnapi kvíz minden képrészletére két perc időtartamot szánok. Ha addig nem lesz helyes megfejtés, akkor jönni fog az újabb részlet. Pontosan meg kell majd mondani, melyik jelenetről van szó. Csak így fogadom el a válaszokat. A pontozás 4-3-2-1 sorrendben történik.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 18.15 éve Pontosan meg kell majd mondani, melyik jelenetről van szó. Chapter szám, óra-perc-másodperc pontosság jó lesz?
Hozzászólás ideje: 2010. Február 18.15 éve Chapter szám, óra-perc-másodperc pontosság jó lesz? Ha tudod, akkor az is jó. De azt nem fogadom el, hogy a jelenet a Mustafaron játszódik mert az túl tág.
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Gyerekeim az úrban, bonthatjátok a pezsgőt Nem leszek itt Szóval kaptok egy esélyt, hogy felzárkózzatok
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Gyerekeim az úrban, bonthatjátok a pezsgőt Nem leszek itt Szóval kaptok egy esélyt, hogy felzárkózzatok Akkor látom sikeresen megérkezet az a 2 lányka akiket küldtem neked Szerkesztve: 2010. Február 19.15 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Akkor látom sikeresen megérkezet az a 2 lányka akiket küldtem neked Ő... lehet, itthon kéne maradnom? Még nem jártak erre
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Dzséjt, ez az egész így túl átlátszó Na csak figyeld. Úgy eltűnök innen, hogy azt sem fogod tudni, hogy itt sem voltam
Hozzászólás ideje: 2010. Február 19.15 éve Gyerekeim az úrban, bonthatjátok a pezsgőt Nem leszek itt Szóval kaptok egy esélyt, hogy felzárkózzatok Így legalább garantáltan lesz tétje a 4. fordulónak is. :o
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.