Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Vasárnap 19:00, nekem az jó lenne, akkor most egyelőre ezt ceruzával felírom. 

Hozzászólás ideje:

Akkor egyelőre úgy fest vasárnap 19:00-tól kezdünk. Pár tízezer évvel fogunk visszamenni az időben, amikor a Köztársaság még nem létezett, a Sith-ekről és Jedikről csak pusmogtak, és a galaxis sorsa a ti kezetekben lesz.  A hiperűr utazást még épp csak felfedezték, a galaxisban épp ezért mindössze egy biztonságos és feltérképezett hiperűr útvonal létezik, aminek a használatához a rendkívül értékes coaxiumra lesz szükségetek.

1. Ha a játék végén a játékosok a Jedik és a Sith-ek szektorát sem hódítják meg (zöld, piros), akkor csak abban az esetben sikerül visszaverni a Zeffoiak támadását, ha maradék 5 szektort sikerül közösen meghódítani. Ebben az esetben a galaxis Mandalori gyarmattá válik. 
2. Ha a játék végén a játékosok meghódítják a Jedik szektorát (zöld), de a Sith-ekét nem (piros), és emellett további 4 szektort sikerül meghódítani, a galaxis a Jedik fennhatósága alá kerül és létrejön a Köztársaság.
3. Ha a játék végén a játékosok meghódítják a Sith-ek szektorát, de a Jedikét nem, és emellett további 4 szektort sikerül meghódítani, a galaxis a Sith-ek fennhatósága alá kerül és létrejön a Sith Birodalom.
4. Ha a játékosok meghódítják a Sith-ek és a Jedik szektorát is, és a maradék 5 szektort is, a galaxisban kezdetét veszi az első Sith Jedi háború.

--------------------------------------------------------------------

5. Minden más esetben a galaxis a zeffoiak kezébe kerül.

image.pngimage.png

image.png

Hozzászólás ideje:

De rég voltam már itt. :D Úgy néz ki lecsúsztam a jelentkezésről, ennek ellenére jövök nézőként szurkolni. :bb8flame:

Hozzászólás ideje:

Nekem nagyon tetszett ez az új formátum, különösen amikor egyre több lett a párbaj, akkor kezdett igazán felpörögni. Egyedül ezt a coaxiumos dolgot lehetne megvariálni valahogy, mondjuk úgy, hogy akinek van ilyen, az felhúzhatna egy védelmi vonalat a területére, mint a Honfoglalóban is volt ilyen fal, vagy ilyesmi... de tetszett nagyon. Köszi, hogy dolgoztál vele, a többieknek meg a részvételt, jó volt! :) 

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Yoda József írta:

Köszi a játékot, a szervezést @Donát és még egyszer elnézést a késésért!

Semmi gond, a lényeg hogy felbukkantál. @Wilde igen azzal még valamit kezdeni kéne, mert így nagyon limitált a használata. Túl későn túl kevés. :) 

Hozzászólás ideje:

Köszi szépen a játékot @Donát, nagyon élveztem! A végefelé kezdett el felpörögni a dolog a sok párbajjal, addig csak ilyen vihar előtti csend történt. De tetszett. Remélem lesz még ilyen. Sajnos a sithek végül nem hódították meg a galaxist, no de ami késik, az nem múlik. :D

Hozzászólás ideje:
3 perccel korábban, Wilde írta:

Nekem nagyon tetszett ez az új formátum, különösen amikor egyre több lett a párbaj, akkor kezdett igazán felpörögni. Egyedül ezt a coaxiumos dolgot lehetne megvariálni valahogy, mondjuk úgy, hogy akinek van ilyen, az felhúzhatna egy védelmi vonalat a területére, mint a Honfoglalóban is volt ilyen fal, vagy ilyesmi... de tetszett nagyon. Köszi, hogy dolgoztál vele, a többieknek meg a részvételt, jó volt! :) 

Igen, sajnos a koaxiumot nehezen lehetett felhasználni. Lehetne akár több shortcut is a térképen, nemcsak az 1-4 mezők között.

Nekem másik észrevétel (szintén Honfoglaló mintájára), hogy sikeres területvédés esetén (tehát amikor a védő válaszol jól és gyorsabban), akkor szerintem jó volna, ha járna neki valami jutalom ezért.

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, Donát írta:

@Wilde igen azzal még valamit kezdeni kéne, mert így nagyon limitált a használata. Túl későn túl kevés. :) 

Meg amúgy elég gyors volt a játék, ez egyrészt erény, mert nagyobb társasjátékoknál sokszor probléma nálunk, hogy nagyon elhúzódik és nem lehet rendesen befejezni, de itt eléggé pörögtek a kérdések és még játszottam volna tovább, szóval tényleg jó volt. Amit Yoda írt, azt én is támogatom, hogy valami plusz járjon annak, aki meg tudja védeni a területét, illetve ahogy Honfoglalóban a vár, itt a jedi sith területek is lehetnének olyanok, hogy támadás esetén is több kérdést kellene tudni, hogy nehezebb legyen.

Hozzászólás ideje:

Na köszi mindenkinek mégegyszer, az Erő legyen veletek! 

Pram Protect GIF by Disney+

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.