Hozzászólás ideje: 2006. Március 9.19 éve Szerző Most matek ZH-ra szálkásítok, és azután indulhat sajnos a játék. Hiába, a lelkiismeret. Ez jövő hét csütörtököt jelent.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 9.19 éve Mondjuk az egyéni kevesebb egyeztetést igényel...gondolom. Szerkesztve: 2006. Március 9.19 éve - Szisz
Hozzászólás ideje: 2006. Március 9.19 éve Coce, előbb a kötelesség, utána jöhet a többi Időnk pedig van, addig lehet "készülni" És sok sikert a ZH-hoz.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 9.19 éve Szerző Köszönöm a megértéseteket. A jókívánságokat meg babonából nem köszönöm meg előlre.
Hozzászólás ideje: 2006. Március 9.19 éve Soha nem tudhatja az ember. Készülsz valahová? Oké, ez most nem a film, hanem a valóság, bocsi Tényleg nem lehet tudni előre, csak úgy általában írtam, de bármilyen előre nem ismert tényező beleszólhat.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 6.19 éve Mi a helyzet a játékkal? Coce_Plant a házigazda. Én is rá várok.
Hozzászólás ideje: 2006. Május 22.19 éve Kantin. Egy kiszáradt kantin. Ejnye. Sajna több, mint két hónapja eltünt a kocsmáros (de remélhetőleg csak idő kérdése és Coce mester újra visszatér )
Hozzászólás ideje: 2006. Május 22.19 éve Sajna több, mint két hónapja eltünt a kocsmáros (de remélhetőleg csak idő kérdése és Coce mester újra visszatér ) Hm. Önkiszolgálás az ugye van? Csillagvándor létemre remélem nem kell szomjaznom!
Hozzászólás ideje: 2006. Május 22.19 éve Reménykedjünk benne. Talán a vizsga időszak végén Az félek nekem már késő lenne;)
Hozzászólás ideje: 2006. Június 29.19 éve Én is játszok ha Visszajön Coce Plant Ha visszajön.... Lassan nekem kell átvenni ezt a részt.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 9.19 éve én is szívesen játszanék Ha majd lesz valaki aki megcsinálja a játékot, mindenki játszhat.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 9.19 éve Most, hogy nyári szünet van, esetleg számíthatunk a "házigazdára" is, nem?
Hozzászólás ideje: 2006. Július 9.19 éve Most, hogy nyári szünet van, esetleg számíthatunk a "házigazdára" is, nem? Nem úgy néz ki.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 9.19 éve Ha összeállitom a kérdéseket játszunk? Nem csak kérdésekről volt szó, hanme annál jóval összetettebb dolgokról is. Pl. itt egy minta, milyen stílusra gondoltunk: játék
Hozzászólás ideje: 2006. Július 9.19 éve Ez se rossz Én nem pont ilyesmire gondoltam (Kérdésekre válaszok)
Hozzászólás ideje: 2006. Július 9.19 éve Ez se rosszÉn nem pont ilyesmire gondoltam (Kérdésekre válaszok) Az túl egyszerű lenne.
Hozzászólás ideje: 2006. Július 9.19 éve Szerintem várjunk, hátha felbukkan a csapos. De fizetnie kell egy kört mindenkinek a kimaradásért
Hozzászólás ideje: 2006. Július 9.19 éve hát jo én csak probaltam elosegiteni a mihamarbbi jatekot de lecci ha lesz jatek irjatok jatekszabalyt
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.