Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Én lettem az első Obi. Nembaj Múltkor egyébként nem azt beszéltük meg, hogy nem lehet a hsz-t szerkeszteni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Elismerem, én szerkesztettem a másodikat, de egy sec különbség volt a kettő között, és az addig eltelt időben senki nem írt semmit. De ha gondoljátok, óvhattok Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Na most elnézést kérek mindenkitől, de ez a PowerDvD jól kicseszett velem. A csúszka és persze én vagyok a hibás, mert nem figyeltem, mikor a Dagobahról akartam snapshotot készíteni. A képen a Hoth látható, így Odynak jár a pont abban a feladványban. Elnézést Donát a kellemetlenségekért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. (szerkesztve) A nagykérdésen pöttyikét elakadtam én. Szerkesztve: 2006. Október 5. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Semmi gond. Elsőre én is Hoth-ot írtam, csak Ody gyorsabb volt Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Ma meglepően jól szerepeltem. Dzséjt nem mondod??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. A nagykérdésen pöttyikét elakadtam én. A google a barátod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. (szerkesztve) Dzséjt nem mondod??? Komolyan, egyszerűen nem ugrott be ki mondta. Folyton az járt a fejemben, hogy az idézet folytatása, hogy Skywalker. Aztán leesett a tantusz. Hiába, megártott a 2x2 adatbázis óra A google a barátod Hát még Kökény Péter Képes forgatókönyve Szerkesztve: 2006. Október 5. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Hát még Kökény Péter Képes forgatókönyve Á, én azt már csak utólagos ellenőrzésre használom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Karrde Te miért nem játszottál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Sajna nem értem haza a kvízre. Jó kis fordulnak tűnt. Képről nekem is Hoth ugrott be először. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Karrde Te miért nem játszottál? Ehem, hát szóval itt voltam én, a múltkor is. Akkor olyan lassú volt a net, hogy frissitéskor már válaszokat is láttam, így nem láttam értelmét írni. Ma meg el kellett valakit kapnom msn-en, aki pont 8 körül lett elérhető Közben néztem a kérdéseket, csak nem időben. A privisre azért írtam választ, mert nem volt fontos a gyorsaság Annyira nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Csak akrni kell. Én ma kétszer is első lettem, pedig nekem sima kábel netem van, neked meg adsl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 5. de ez a PowerDvD jól kicseszett velem A beillsztett képek képarányát nem lehetne orvosolni. Engem eléggé zavar, hogy nyújtottak a fejek, "tojás" alakúak a bolygók. Csupán esztétikailag zavar, mert minek legyen elnyújtva, ha meg lehet tartani az eredeti képarányt is. Power DVD-nél úgy működik, hogy lejátszás közben jobb klikk és akkor ott ki kell pipálni, hogy tartsa meg a képarányt(Keep aspect ratio), akkor rendes képarányú képeket készít a powerdvd. Bocsi, hogy mint szabadnapos kvízen akadékoskodok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Sajnálom hogy nem tudok aktivan résztvenni a kvizben csak hat kicsit elfoglalt vagyok mostanában meg hát nem is jutok gépközelbe hétköznap még 1x bocsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. (szerkesztve) Csak akrni kell. Én ma kétszer is első lettem, pedig nekem sima kábel netem van, neked meg adsl. Á, ha öcsémnél megy a letöltés szinte teljes sávszélességen, akkor nincs mit tenni, a net lassú, mint a reumás csiga (megkérni meg nem fogom mindig, hogy kapcsolja ki, főleg, ha nincs is otthon). Majd legközelebb hátha Szerkesztve: 2006. Október 6. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. még 1x bocsi nincs baj! Akkor jössz, amikor ráérsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Á, ha öcsémnél megy a letöltés szinte teljes sávszélességen, akkor nincs mit tenni, a net lassú, mint a reumás csiga (megkérni meg nem fogom mindig, hogy kapcsolja ki, főleg, ha nincs is otthon). Majd legközelebb hátha Férfi uralom van? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Az eredeti képarányok megtartása eddig is be volt pipálva. Elvileg ennek kéne lennie az eredeti képaránynak, amik a fordulókban voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Férfi uralom van? Nincs, nálam ilyesmi szóba sem jöhet Figyelembe vesszük egymást, hol ő engem, hol én őt (volt már, hogy mindent lelőtt, csak hogy játszani tudjak, aztán akkor sem értem vele semmit) Így működnek a dolgok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 6. A kamera gombra kell jobbklikkelni, és ott lehet beállítani hogy milyenbe tegye ki a fotókat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Az eredeti képarányok megtartása eddig is be volt pipálva. Elvileg ennek kéne lennie az eredeti képaránynak, amik a fordulókban voltak. Obi1 jól mondja. Jobb klikk a kamera ikonra, ott lehet megadni, milyen képarányba mentse. Én is csináltam: Nyújtottak: Hoth: enyém Tiéd Boba: enyém tiéd Normál képarány: Hoth Boba Csak egy gombnyomás és máris nem nyújtottak a fejek. Ismét nem kötöszködni szeretnék, csak kijavítani egy apró esztétikai hibát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Szimpla matematika. Osszátok már el egymással a felbontásban szereplő számokat könyörgöm... A kicsinyítés arányváltoztatás nélkül meg nem fog torzítani. ui: kicsinyítésre a minél hamarabb betöltődhetőség szempontjából van szükség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Képeket átméretezni a legkönnyebb. Én photoshoppal szoktam dolgozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 9. Nekem tulképpen hót nyolc, hogy arányaiban milyen a kép. Lehet nyújtott, dőlt, kifordított, befordított, csak ismerjem fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megint csütörtökön lesz a forduló? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Hopp, tényleg, ma már szerda van. Nekem jó lesz csütörtök. De akár a ma is. Majd meglátjuk, hogy mit mond a Játékmester Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Csütörtök jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Csütörtök jó. Oké, nekem is. Donát:Remélem besegítesz a Lost felirat fordításába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Nekm jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.