Hozzászólás ideje: 2006. Október 11.18 éve Nekem is. Obi: Besegítenék én, de fél nyolckor érek haza alaphangon, addigra meg már kész van Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Október 11.18 éve Besegítenék én, de fél nyolckor érek haza alaphangon, addigra meg már kész van OFF De jó lenne, ha a BSG-hez is ilyen gyorsan jönne ki a felirat. Holnapután itt a 3. rész, de még az első kettőhöz sincs felirat ON
Hozzászólás ideje: 2006. Október 11.18 éve OFFDe jó lenne, ha a BSG-hez is ilyen gyorsan jönne ki a felirat. Holnapután itt a 3. rész, de még az első kettőhöz sincs felirat ON OFF Ja, én is tapasztaltam, nem mintha annyira sürgős volna, mert még csak első szezont nézek, de már van 3.szezon első két filmem. ON
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Ma este 8kor tehát forduló. Ne felejtsétek el! Jó, hogy szólsz.Teljesen kiesett hogy ma lesz.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Ma este 8kor tehát forduló. Ne felejtsétek el! Oks. Fordulok
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Ma este 8kor tehát forduló. Ne felejtsétek el! Bakker, most akartam benyomni egy dr. House részt, dehát így, hogy emlékeztettél, majd a fordulo után.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Bakker, most akartam benyomni egy dr. House részt, dehát így, hogy emlékeztettél, majd a fordulo után. Nehogy már kihagyd a Dr.House-t!
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Jaja Tessék csak menni és nézni a filmet. Lehet, hogy ketten játszunk, oldi.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Lehet, hogy ketten játszunk, oldi. Az esélyegyenlőség jegyében :P
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve De rendesek vagytok, hogy így agódtok értem. De ne féljetek, nem maradok le semmiről, ezt már láttam
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Nekem ma egyáltalán nem volt csütörtök feelingem, ezért majdnem elfelejtettem, de itt vagyok!
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Szerző Na beírtam az aktuális állást. Nézzétek meg, és két perc múlva kezdünk. Csak még meg kell néznem valamit.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Na beírtam az aktuális állást. Nézzétek meg, és két perc múlva kezdünk. Csak még meg kell néznem valamit. Hogy jól vágtad-e ki a képeket?
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Szerző Na csinálom az új forduló topicját. Mindenki mostmár azt lesse!
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Nem az angol- horvát meccs ismétlését néztem meg. Azon a gólon van is mit nézni!
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Na én beraktam hallgatni egy kis SW egyveleget a ráhangolódás miatt (is)
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Szerző Fú srácok közbejött egy nagyon fontos dolog, nem lenne baj ha 10-15 percet tolnánk? Remélem nem okozok nagy kellemetlenséget!
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Nálam Enya - Only Time Donát Nálam Lost season 2 OST megy!
Hozzászólás ideje: 2006. Október 12.18 éve Nálam Enya - Only Time Donát Nálam Ice Age Coce: nekem nem lenne gond.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.