Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Nekem is. Obi: Besegítenék én, de fél nyolckor érek haza alaphangon, addigra meg már kész van Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Besegítenék én, de fél nyolckor érek haza alaphangon, addigra meg már kész van OFF De jó lenne, ha a BSG-hez is ilyen gyorsan jönne ki a felirat. Holnapután itt a 3. rész, de még az első kettőhöz sincs felirat ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 11. OFFDe jó lenne, ha a BSG-hez is ilyen gyorsan jönne ki a felirat. Holnapután itt a 3. rész, de még az első kettőhöz sincs felirat ON OFF Ja, én is tapasztaltam, nem mintha annyira sürgős volna, mert még csak első szezont nézek, de már van 3.szezon első két filmem. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Ma este 8kor tehát forduló. Ne felejtsétek el! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Ma este 8kor tehát forduló. Ne felejtsétek el! Jó, hogy szólsz.Teljesen kiesett hogy ma lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Ma este 8kor tehát forduló. Ne felejtsétek el! Oks. Fordulok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Ma este 8kor tehát forduló. Ne felejtsétek el! Bakker, most akartam benyomni egy dr. House részt, dehát így, hogy emlékeztettél, majd a fordulo után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Bakker, most akartam benyomni egy dr. House részt, dehát így, hogy emlékeztettél, majd a fordulo után. Nehogy már kihagyd a Dr.House-t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Jaja Tessék csak menni és nézni a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Jaja Tessék csak menni és nézni a filmet. Lehet, hogy ketten játszunk, oldi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Amíg rajtam múlik, nem ! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Lehet, hogy ketten játszunk, oldi. Az esélyegyenlőség jegyében :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. De rendesek vagytok, hogy így agódtok értem. De ne féljetek, nem maradok le semmiről, ezt már láttam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Nekem ma egyáltalán nem volt csütörtök feelingem, ezért majdnem elfelejtettem, de itt vagyok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Na beírtam az aktuális állást. Nézzétek meg, és két perc múlva kezdünk. Csak még meg kell néznem valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Na beírtam az aktuális állást. Nézzétek meg, és két perc múlva kezdünk. Csak még meg kell néznem valamit. Hogy jól vágtad-e ki a képeket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Nem az angol- horvát meccs ismétlését néztem meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Na csinálom az új forduló topicját. Mindenki mostmár azt lesse! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Nem az angol- horvát meccs ismétlését néztem meg. Azon a gólon van is mit nézni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Azon a gólon van is mit nézni! Fülöp jobb kapus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Na én beraktam hallgatni egy kis SW egyveleget a ráhangolódás miatt (is) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Nálam Enya - Only Time Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Fú srácok közbejött egy nagyon fontos dolog, nem lenne baj ha 10-15 percet tolnánk? Remélem nem okozok nagy kellemetlenséget! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Nálam Enya - Only Time Donát Nálam Lost season 2 OST megy! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Nálam Enya - Only Time Donát Nálam Ice Age Coce: nekem nem lenne gond. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Depeche Mode. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Legalább addig megnézem az aktuális BSG rész végét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Nálam a számítógép zúgása megy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Mi lesz már coce!!!!!!!!!!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 12. Nálam a számítógép zúgása megy :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.