Hozzászólás ideje: 2006. Október 13.18 éve Kérlek titeket, lassan már beírjátok a megoldást, ne tegyétek, mert van olyan, aki küldött rossz választ, és elbizonytalanodik. XY mondta XY-nak XY jelenetben XY részben.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 13.18 éve XY mondta XY-nak XY jelenetben XY részben. Pont erre jutottam én is tegnap
Hozzászólás ideje: 2006. Október 13.18 éve Ezek szerint XY magában beszél? :) Donát Vagy magában beszél vagy a névrokonához. Mindegy, erőltetett poén volt. Szerkesztve: 2006. Október 13.18 éve - Rog Ertay
Hozzászólás ideje: 2006. Október 13.18 éve Én azt mondtam, hogy nem Benes, de Obi-Wanos attól még lehet
Hozzászólás ideje: 2006. Október 13.18 éve Vagy magában beszél vagy a névrokonához. Mindegy, erőltetett poén volt. Jó volt az (a tiéd mindenképp ) Donát
Hozzászólás ideje: 2006. Október 13.18 éve Jó volt az (a tiéd mindenképp ) Donát Egy kicsit azért mégis megerőltettem. ABCD-vel jobb lett volna. Szerkesztve: 2006. Október 13.18 éve - Rog Ertay
Hozzászólás ideje: 2006. Október 17.18 éve Szerző Nos mint láthatjátok, a következő forduló jubileumi lesz, így több feladvánnyal készülök majd a forduló során. Utánna meg egy 2 hetes szünet várható, mivel elég húzós 2 hét áll most előttem. Tehát a 10. megmérettetés csütörtök este 8 óra fele várható...
Hozzászólás ideje: 2006. Október 18.18 éve Remek, várjuk Talán a privis kérdést ismét meg fogom válaszolni
Hozzászólás ideje: 2006. Október 18.18 éve Utánna meg egy 2 hetes szünet várható, mivel elég húzós 2 hét áll most előttem. Csak egy javaslatszerű kérdés: Mi lenne, ha átadnád valakinek a játékvezetői stafétát arra a két hétre?
Hozzászólás ideje: 2006. Október 18.18 éve Szerző Nekem mindegy. Lokatelli most írt nemrég egy levelet, gondolom a javaslat feltevése után, ha ti akarjátok, akkor játszatok. Csak kérdem, egy forduló hiánya is ilyen katartikus érzést vált ki? Szerkesztve: 2006. Október 18.18 éve - Coce_Plant
Hozzászólás ideje: 2006. Október 18.18 éve Szerintem nyugodtan lehet szünet addig, amíg coce nem jön vissza.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 18.18 éve Nekem mindegy. Lokatelli most írt nemrég egy levelet, gondolom a javaslat feltevése után, ha ti akarjátok, akkor játszatok. Csak a levél megírása után olvastam, hogy Rog már felvetette az ötletet. Már régebb óta van egy pár kvíz kérdés a fejemben, csak az alkalomra vártam, mikor lehet bevetni őket. Úgyhogy ha gondoljátok a lyukas hetet kihasználhatjuk.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 18.18 éve Már régebb óta van egy pár kvíz kérdés a fejemben, csak az alkalomra vártam, mikor lehet bevetni őket.Úgyhogy ha gondoljátok a lyukas hetet kihasználhatjuk. Akkor visszavonom a véleményen, mégse hagyjuk ki azt a hetet Kíváncsi lettem
Hozzászólás ideje: 2006. Október 18.18 éve Szerző Akkor a jövőhéten legyen egy forduló ala Lokatelli, a konkrét időpontot majd vele egyeztessétek!
Hozzászólás ideje: 2006. Október 18.18 éve Akkor a jövőhéten legyen egy forduló ala Lokatelli, a konkrét időpontot majd vele egyeztessétek! Köszönöm a bizalmat mester! Remélem fel tudok nőni a feladathoz.
Hozzászólás ideje: 2006. Október 19.18 éve Szerző De arra ügyelj, hogy a padawan ne nője túl mesterét, mert az számomra kínos lenne...
Hozzászólás ideje: 2006. Október 19.18 éve Szerző Na szóval senki se felejtse el, egy óra múlva forduló. Lesz egy két meglepetés , én azt mondom senki se szalassza el. Szerkesztve: 2006. Október 19.18 éve - Coce_Plant
Hozzászólás ideje: 2006. Október 19.18 éve Szerző A 9. forduló utáni állást beírtam a fordulós topicba. Mindenki a szerint készüljön fel a harcra. És a pont elhúzás kiküszöbölésére most lesz egy korlátozás, a képkvízek esetében most mindenki max csak 3 pontot szerezhet...
Hozzászólás ideje: 2006. Október 19.18 éve Izgin hangzik. Ittam két korsó sört, tőlem mehet! Szerkesztve: 2006. Október 19.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. Október 19.18 éve Izgin hangzik. Ittam két korsó sört, tőlem mehet! Bazz, doppingolni nem ér! Coce zárd ki! :D
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.