SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Nekem a jövőhét csütörtök este 8 nem lesz jó, inkább az azutáni héten tartanám a fordulót, ha lehet. Van viszont egy apró bibi: lehet, hogy dolgoznom kell majd a kvízidőben, de ez nem fog kiderülni, csak aznap... (Elég bizonytalan nálam a munka befejezésének várható ideje.) Ezért arra gondoltam, hogy a biztonság kedvéért Coce is kap egy sorozatot a kérdésekből, arra az esetre, ha netán nem tudnék itt lenni a kitűzött időpontban. Feltéve, hogy ez így nektek is megfelel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Ha nem tudsz itt lenni, akkor Coce is megtarthatja, de én nagyon reménykedem abban, hogy meg tudod Te tartani a fordulód Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Én azt támogatom, hogy Zoli ne hétköznap, hanem hétvégén tartsa valamikor a fordulót, mikor nem kell bennt lennie. Így a saját fordulóját ő vezényelhetné, hisz így lenne SimonZ-s fílingje a dolognak. De ha tényleg minden úgy alakul, akkor a biztonsági kérdéssorral levezénylem a fordulót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Szerintem is lehetne hétvégén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Huha, hétvége eszembe sem jutott Lehet valamelyik hétvégén, ha jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Egy péntek vagy szombat este nekem simán jó lenne. Hétvégén kicsit lassabb a netem, de ennek nincs jelentősége. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Neked nem is kell, hogy gyors legyen, a játékosok netkapcsolata legyen gyors Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. 6-tól vizsgám lesz, szóval lehet nem érek vissza 8ra. Így még most megcsináltam a topicot, Ody meg majd megnyitja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. THX. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Neked nem is kell, hogy gyors legyen, a játékosok netkapcsolata legyen gyors Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Végre sikerált a tesót lepattintani a gépről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Mindjárt nyitom a topikot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Akkor uccu neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Akkor uccu neki. Lökjed, ne várakoztasá'! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Tűkön ülök... anyám már megint széthagyta a varró cuccait. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Lökjed, ne várakoztasá'! A kis nyugtalan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Vazze, úgy lelassúlt a netem, 10 mp mire frissítek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Na ez a forduló hasonlított az én stílusomra a leginkább(szerintem). Jó kis kérdések voltak, főleg az AT-ST-s a végére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Huhh, ez a privis kérdés majdnem kifogott rajtam. Most aztán tuti, hoyg nem én voltam a leggyorsabb Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Én meg tudtam a választ, csak elbizonytalanodtam és gyorsan utána kerestem. Szóval én sem leszek a leggyorsabb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Huhh, ez a privis kérdés majdnem kifogott rajtam. Most aztán tuti, hoyg nem én voltam a leggyorsabb Donát Nekem nem akar beugrani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Jó forduló volt, sajna egy részéről picit lemaradtam, a többire meg úgyis előttem válaszoltak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. (szerkesztve) Jó kis kérdések voltak, főleg az AT-ST-s a végére. Köszönet a megfogalmazásához nyújtott segítségedért. Szerkesztve: 2006. November 16. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Bravo Rog! Jó kis forduló volt, és főleg gyors. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Nagyon jó volt. A számos kérdések lazán kifogtak rajtam. Főleg ez a cellás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Bravo Rog! Jó kis forduló volt, és főleg gyors. Köszi. Gyors volt egyrészt azért mert csak úgy záporoztak befelé a válaszok, másrészt mert előre megszerkesztettem és txt-ből másolgattam be, így írnom sem kellett sokat játék közben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Emberemlékezet óta nem nyertem fordulót! De a cella meghozta a szerencsémet. Még jó, hogy nem a szemétzúzó számát kérdezted, mert az nem ugrott volna be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Még jó, hogy nem a szemétzúzó számát kérdezted, mert az nem ugrott volna be. Hát az nekem sem ugrik be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. 3263827 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. 3263827 Ezért kapsz egy piros pontot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.