Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Nézd a jó oldalát, azért nem mentem el House-ozni, mert éhes vagyok csak a vacsi még nincs kész. A kajálás belassít, az éhség még jobban Persze, a múltkori Pizza esteden is ezt mondtad... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Persze, a múltkori Pizza esteden is ezt mondtad... Lassabb is voltam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Kell a konkurencia, mi? Hagyjuk má'. Esélyem sincs Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Nekem rövidesen lépnem kell, szóval a privis kérdést már csak éjjel nézem meg Isteni forduló volt Haver szorított értem erősen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. (szerkesztve) Egyébként a kapcsoló-táblás kérdésre az egyik rész válasz benne van a banner-ben... (mindenesetre fogós kérdés az biztos) u.i.: Na azt hittem feltaláltam a spanyol viaszt, aztán látom, hogy már Donát is irta Szerkesztve: 2006. November 25. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Amúgy a fan-kvízeknél kéne egy "legjobb kérdés" díj... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Na, lehet szidni... Bocs, ha durva voltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Nem csodálnám ha a mai forduló után valaki egy bizonyos kőbe vésné Zoli nevét :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Ez jó fogóóóóóós volt. Hát még a PM-es kérdés, ezzel várok is egy kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Na, lehet szidni... Bocs, ha durva voltam. Nem durva csak szadista kegyetlen! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Nem csodálnám ha a mai forduló után valaki egy bizonyos kőbe vésné Zoli nevét :D Vagy Zolit... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Dzséjt, azért a te színkombinációid is szépek voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Amúgy a fan-kvízeknél kéne egy "legjobb kérdés" díj... Akkor SimonZ megkapta a legjobb nagykérdés díjját. SimonZ: Te aztán durrbele!Mindegyik kérdésed megfogott(a Yoda idézeten kívül)! Az utolsó kérdésbe azok a fránya bevilágítások jöttek közbe.Csak amikor beraktam mind a 3 filmet a gépbe jöttem rá a helyes megfejtésre.De Donát már beírta. Grat a nyerteseknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Gratz a fordulóhoz Zoli! Nagytaps! A nagykérdésnél mikor kellenek a színészek, illetve a karakterek keresztneveit vezetékneveit nézni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Coce: amikor "alakítója" van, akkor a színész. Egyébként a karakter. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Oksa, köszi a választ. Kíváncsi vagyok én is, hogy mi jön ki megoldásnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. A gombok színeire én emlékeztem, de amikor állóképeket kerestem, hogy leellenőrizzem, a frász jött rám pár képnél, amikor minden fehérnek látszódott a fények miatt... Tegnap este a biztonság kedvéért megnéztem mindegyik filmben a gombokat, mozgás közben. A "csendes" kérdésre azt hittem, hamarabb lesz meg a válasz. Próbáltam a lehető legtöbb utalást tenni: Ben Burtt jellegzetes hangeffektje, meg minden. Coce: az Uralkodó hangjánál is a színész kell természetesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Nekem nem igazán akart olyan dolog kijönni megoldásnak, ami bolygóra utal Pedig leellenőriztem párszor Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Na ez a C, ez megérte az utánabogarászást szinte már sajnálom h csak játékon kívül küldtem el... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Nekem nem igazán akart olyan dolog kijönni megoldásnak, ami bolygóra utal Pedig leellenőriztem párszor Donát Pedig játékon kívül már jött helyes megoldás... Ellenőrizd a helyesírást, és azt, hogy keresztnevet v. vezetéknevet írtál-e! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. A bolygó neve ugyanolyan hosszú, mint az a szó, ami kijön? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Nem. Kukkants a feladatra még egyszer! A megfejtés egy szó, amihez egyértelműen hozzá lehet kötni egy bolygót a Star Wars-ból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megvan, megvan! Elírtam az egyik betűt, és így teljesen más jött ki, mint amiből rájöhettem volna Köszi a segítséget! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. (szerkesztve) (amúgy Vader kapcsolói alul szürkék és nem kékek... kétkedők nézzék meg itt: http://simonz.co.hu/tn/poster/ep123456/sithposter.jpg ) Szerkesztve: 2006. November 25. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Örülök, hogy kijött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. (amúgy Vader kapcsolói alul szürkék és nem kékek... kétkedőkk neézzék meg itt: http://simonz.co.hu/tn/poster/ep123456/sithposter.jpg) Ne egyetlen állóképen nézd, mert az félrevezető. Ha beteszed a filmet, vagy több képkockát is megnézel, kék lesz az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 25. Na, lehet szidni... Bocs, ha durva voltam. Hát néhányszor elmondtam ma este, hogy véged van, de mindig vigyorogtam hozzá így: Eszméletlen volt De ez a nagy kérdéssor sem rossz Holna eltöltök vele némi időt Ody, te merre voltál? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 26. Ody, te merre voltál? Ez jó kérdés. Majdnem úgy jártam, mint az egyszeri ember, aki lement a boltba kenyeret venni, aztán soha többet nem látták. Egyik haverral voltam, csocsózni mentük négy óra körül. Aztán éjjel kettőkor meg pislogtam, hogy hol is vagyok ,ki is vagyok? Na de ez másik sztori. Grtaula Zoli a fordulóhoz!! Igen erős volt a felhozatal, talán azt is mondhatom, hogy a la fórum történetének legnehezebb kvízén vagyunk túl. A privis kérdés is elég rafkós volt, de azért sikerült megoldani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 26. Ez jó kérdés. Majdnem úgy jártam, mint az egyszeri ember, aki lement a boltba kenyeret venni, aztán soha többet nem látták. Egyik haverral voltam, csocsózni mentük négy óra körül. Aztán éjjel kettőkor meg pislogtam, hogy hol is vagyok ,ki is vagyok? Na de ez másik sztori. Akkor úgy jártál, mint egyszer én apámmal. Nagyinál elmentünk a boltba, másnapra haza is értünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 26. Nekem a motívum előkép sehogy se akar összejönni... Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.