Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Semmi kifogás! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Letelt az öt perc! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Én itt vagyok, csak épp filó esszét írtam Donát Aha...szóva' gyúrtál! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Én tök elfelejtettem, szerencsére pont 8:01-kor jött rám a fórumozhatnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Én tök elfelejtettem, szerencsére pont 8:01-kor jött rám a fórumozhatnék. Várhattál volna még egy fél órát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Várhattál volna még egy fél órát Akko'megyek vissza jáccani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Lassan minden reményem szertefoszlik Hjaj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Nade Fuge mostmár büntit kap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. És érzem, mindjárt Dzséjt is betoppan! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. És érzem, mindjárt Dzséjt is betoppan! Akkor lőttek a felzárkózási lehetőségnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Ok megvagyok mindenkinek sok Xerencsét Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. És érzem, mindjárt Dzséjt is betoppan! Szerintem Fuge körbetelefonál mindenkit. Saját PR menedzserét játsza :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Kell egy kis reklám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Mehet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Gyerünk Fuge, nem kempelünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Bush nem miniszterelnök, szerintem Obi azon csúsztál el! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Bush nem miniszterelnök, szerintem Obi azon csúsztál el! Tudom, de a magyart nem akartam mondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Helyesen cselekedtél , az a Sötét oldalra vitt volna! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Fuge, gratula a lebonyolításhoz! Elején még kicsit szunyokáltam, de utánna beindult a móka... és kacagás. Eredményeket majd úgy 3 nap múlva privát üzenetben küld el! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Jó forduló volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Szép kis forduló volt ez is, gratula Füge! Az első kérdés rögtön megfogott kissé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. (szerkesztve) As You wish my master bocs a lassúságért csak gondjaim vannak az internettel Szerkesztve: 2006. December 21. - Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Jó volt!De rövid. A pm-es válasznál véletlenül elírtam valakinek a nevét, megkettőztem egy betűt benne.Ez bajnak számít?Ja, és ki lett az első? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Hát ebben a fordulóban ha jól számolom akkor Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Hát ebben a fordulóban ha jól számolom akkor Donát Nem nagyon kell számolni. Ki volt a legyorsabb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. trök jü, meghnéuzr, én meg el voltma karámcsonyfűát vemmi apámnal É) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Sajna el kellett mennem. Jó kis forduló volt Fuge, ötletes kérdésekkel. Grat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. trök jü, meghnéuzr, én meg el voltma karámcsonyfűát vemmi apámnal É) Mi még nem tudunk új magyarul, ó ez az atom ókor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. MZ/X, MZ/X jelentkezz, jelentkezz! Öcsi, hallasz? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 21. (szerkesztve) Ez olyan mint amikor az Abyssban Bud félrepötyögi az üzeneteit. Szerkesztve: 2006. December 22. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.