Hozzászólás ideje: 2006. December 21.18 éve OFF Igen, ez elég érdekes írás volt. Lehet, hogy a fenyőfa vásárlás után hazafelé, egy-két kocsmát is meglátogattak. ON
Hozzászólás ideje: 2006. December 22.18 éve OFF Ha csak egy-kettő lett volna... ON Jesszusom, ide meg mit írtam. Szvsz ez valami olyasmi akarhatott lenni, hogy grat a fordulóért, tömören A nagykérdésre a választ azért elküldöm.
Hozzászólás ideje: 2006. December 22.18 éve OFFIgen, ez elég érdekes írás volt. Lehet, hogy a fenyőfa vásárlás után hazafelé, egy-két kocsmát is meglátogattak. ON Hiába no. A kisüsti még mindig nagy haver a dédpapinak.
Hozzászólás ideje: 2006. December 22.18 éve Csak be ne vallld, hogy az én elírásaim miatti elvonási tünetek törtek ki rajtad
Hozzászólás ideje: 2006. December 22.18 éve Csak be ne vallld, hogy az én elírásaim miatti elvonási tünetek törtek ki rajtad OFF Miért, amikor te azokat leírod, előtte te is elmész karácsonyfát venni? Oldi: nézd, valaminek tartósítania kell engem ON
Hozzászólás ideje: 2006. December 23.18 éve Legyen szilveszterkor forduló? Szerintem sokan megyünk el otthonról, így szerintem nem lenne túl jó ötlet. Donát
Hozzászólás ideje: 2006. December 23.18 éve Szilveszter heti forduló. A napján mindeki kész lesz, és nem kvízelni fog. Te se hiheted, hogy 31.-ére gondoltam. Szerkesztve: 2006. December 23.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. December 23.18 éve Szilveszter heti forduló. A napján mindeki kész lesz, és nem kvízelni fog. Te se hiheted, hogy 31.-ére gondoltam. Dó, mindenki rossz embernek küldené el a nagykérdés válaszait.Bennevagyok. Esetleg újévi kvíz?
Hozzászólás ideje: 2006. December 23.18 éve Szerző Lehet majd egy forduló! Már most körvonalazódtak bennem a kérdések! De majd konkrét időpontot lefixáljuk!
Hozzászólás ideje: 2006. December 25.18 éve Lehet majd egy forduló! Már most körvonalazódtak bennem a kérdések! De majd konkrét időpontot lefixáljuk! Bennem meg már a válaszok körvonalazódtak ki.
Hozzászólás ideje: 2006. December 25.18 éve Bennem meg már a válaszok körvonalazódtak ki. No....nem tán túl sok szeszt ittál?
Hozzászólás ideje: 2006. December 25.18 éve No....nem tán túl sok szeszt ittál? No....csak és kizárólag orvosi javalattra, helyi kezelésre józanság illetve józanosodás alapos gyanúja elkerülése végett
Hozzászólás ideje: 2006. December 25.18 éve No....csak és kizárólag orvosi javalattra, helyi kezelésre józanság illetve józanosodás alapos gyanúja elkerülése végett Ez kissé bonyolult. Anyádal ezt megbeszéljük élőben, sőt, kis tesó is kinéz.
Hozzászólás ideje: 2006. December 25.18 éve Ez kissé bonyolult. Anyádal ezt megbeszéljük élőben, sőt, kis tesó is kinéz. Na, erre a hírre akkor iszunk egyet!
Hozzászólás ideje: 2006. December 25.18 éve Ööö....izé..... Gyere velem, jó be *****. Nálam töltöd a szivesztert, nincs apeláta.
Hozzászólás ideje: 2006. December 26.18 éve Na akkor szabad a kéró, jöhetnek a haverok, nők. Apu, anyu végre lefoglalják magukat.
Hozzászólás ideje: 2006. December 26.18 éve Na akkor szabad a kéró, jöhetnek a haverok, nők. Apu, anyu végre lefoglalják magukat. OFF Csak módjával, fiam! ON
Hozzászólás ideje: 2006. December 26.18 éve OFFCsak módjával, fiam! ON Oks, úgy is jó ha csak módjával foglaljátok le madatokat
Hozzászólás ideje: 2006. December 26.18 éve Oks, úgy is jó ha csak módjával foglaljátok le madatokat :lol: Ha csak módjával foglaltuk volna le magunkat régebben is, akkor most nem lennél. Bízd csak a felnőttekre ezt a dolgot.
Hozzászólás ideje: 2006. December 26.18 éve Na végre valahol szexről és piáról van szó. .Mi kell még?Megvan.Rock and Roll.
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve Ha csak módjával foglaltuk volna le magunkat régebben is, akkor most nem lennél. Bízd csak a felnőttekre ezt a dolgot. Apa. Nekem már négy kölköm van! Frenkie: Tökéletesen igazad van! "Let there be rock!"
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve Szerző Nem akarok ünneprontó lenni, de jobban örülnék már megint, ha ez nem itt zajlana!
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve OFF Lehetne a Külvilágban is egy Kantinhoz hasonló topik ahol mindenfélét ki lehetne dumálni. Igaz ott már elég sokmindenről lehet dumcsizni. ON
Hozzászólás ideje: 2006. December 27.18 éve OFF Az egyéb fontos pont erre van. Ott mindenről lehet dumálni. Tényleg hagyjuk az itteni offolást. Ezentúl. ON
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.