Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mindegy, az 22:15kor lesz, ez meg előlreláthatólag 21:00-kor. A nagy részét itt lehet tölteni. Azt senkinek se szabjuk meg, hogy kinek mi a fontos. :) Nekem mellesleg a Las Vegas című sorozat, ami körülbelül ugyanakkor lesz mint az Exit. :) De lehet lemondok róla, ha nem végzünk addigra. Csak egyszer 30 éves az SW. :clap:

Hozzászólás ideje:

Ha a bal felső sarokban az első jelre nagy jó indulattal rámondjuk a kettest, akkor ott kijön a 2007. Vagy csak szimplán az utolsó két kariból a 07 :para:

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:

Jaj, de nehezen mennek ezek a képes dolgok. Néha még akkor sem látom ezeket a képrejtvényeket, ha elmagyarázzák.

Végül is az vízszintes utolsó ábrában is van két egymásnak fordított hetes,mint 77, meg ott van alatta is.

Többet nem tudok kivenni.

Hozzászólás ideje:

De mi fog motiválni, hogy hátradőljek? Úgy értem ha valaki akarja és gyors (gondolok itt DZSÉJTRE :P) az már az első körben eldöntheti, elviszi az összes kérdést, vagy 8-9-et és akkor ennyi. Miért dőlne hátra attól, hogy egy kérdést már elvitt...?

Donát

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hogy minél többen a játékban maradhassanak. Nincs motiváció. A nyerésre van, az tény, de szerintem szimbolikus jellegű ez az összejövetel, és a móka és az évforduló miatt lesz ennek jelentőssége. Szóval itt a verseny favoritokhoz akartam szólni, hogy ne vegyék el a selejtezőnél másoktól a szórakozás esélyét, ha mindenképp a nyerésre hajaznak, akkor az motiválja őket, hogy a végső fordulókban győzzenek le 9 embert, és ott legyenek a leggyorsabbak. :P

Hozzászólás ideje:

Böcsületesség miatt?

Meg egyszerű, ha valaki mégis ír azután, hogy bekerült, Ody majd nem veszi figyelembe (vagy ha motiváció kell, ott a kizárás lehetősége... de szerintem ilyenre nincsen szükség).

Szerkesztve: - Dzséjt

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.