Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Dzséjtnek majd találunk valami elfoglaltságot péntek estére. Beeee Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Dzséjtnek majd találunk valami elfoglaltságot péntek estére. Direkt úgy akartam összeállítani a kvízt, hogy őt is megállítsa. De lehet nem sok sikerrel járok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Igen, aki már bekerült a következő körbe, az nem vehet részt a további selejtezőben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. És akkor hogy fog egyáltalán kiesni a 10 emberből bárki is? Hiszen ha az első körben 10 ember marad, akkor a kövi körben 10 emberre lesz 10 kérdés, ergo senki sem fog kiesni, ha mindenki csak egyet fejthet meg... Vagy félreértek valamit? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. És akkor hogy fog egyáltalán kiesni a 10 emberből bárki is? Hiszen ha az első körben 10 ember marad, akkor a kövi körben 10 emberre lesz 10 kérdés, ergo senki sem fog kiesni, ha mindenki csak egyet fejthet meg... Vagy félreértek valamit? Donát Akkor lenne ez a selejtező lényeges, ha több, mint 10 résztvevő lenne a játékból, mert nem kellett előlre regisztrálni, mint az eddigi kvízekben. De ha kevesebben lesztek, akkor persze haladni fog a játék, kevesebb résztvevővel. A második forduló az az lesz, hogy akik továbbjutottak, azok küldhetik majd be csak a helyes megfejtést. És csak egy kérdés lesz az összes játékosra, vagyis a gyorsaság fog dönteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Direkt úgy akartam összeállítani a kvízt, hogy őt is megállítsa. De lehet nem sok sikerrel járok. Rakj be bármit, ami a filmek készítésével kapcsolatos, és máris megfogtál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Rakj be bármit, ami a filmek készítésével kapcsolatos, és máris megfogtál Már megvan a kérdéssor, elküldtem Ody mesternek, nem módosítunk utólag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Hát nem lessz egyszerű ez a kvíz forduló, de remélem megértitek majd a szisztémát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 23. Félóra lázas magyarázás után. Egyszerűnek nem nevezhető a móka. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Ma este még átbeszéljük a pontos részleteket. Addig megírhatnátok, hogy melyik időpont lenne a jó! Én péntek este hét órára gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hát hogy megint a leggyorsabb net tulaja fog nyerni az is biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hát nekem péntek 6-tól edzés, ami azt jelenti, hogy már 5-től nem vagyok itthon egészen estig Ettől persze lehet akkor. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Nekem szinte bármelyik az esti intervallumban. Max kidobom apám a gép elől, ha itt trónol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Nekem is mindegy, de lehetőleg minnél később. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. (szerkesztve) Elvileg nekem is jó bármelyik esti időintervallum. Szerkesztve: 2007. Május 24. - lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hát nekem péntek 6-tól edzés, ami azt jelenti, hogy már 5-től nem vagyok itthon egészen estig Azt elfeljtetted írni, mikor lenne jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Én este nyolcig külön-angolon vagyok, ami azt jelenti, hogy legkorábban este kilencre érek haza, ha jól elérem a buszomat. De mondjuk nekem megvannak a dijak, szal nem kell hozzám igazitani... majd este visszanézem mi történt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hát nekem péntek az kiesik sajnos. Úgyhogy gondolom tárgytalan a dolog. Mármint miattam biztos nem teszitek át másik napra. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Ha csak tízen, vagy ennél keevsebben játszotok, akkor majd marad a régi rendszer, és pontokért megy majd a harc. Persze a főnyeremény elhódításához ez kevés lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Este 21:15? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Este 21:15? Az már egy olyan időpont, amikor már apámat sem kell kihajítani (mert este kilenckor így is, úgy is kidobom) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Akkor marad a 21:15! Előtte bemelegítésül megnézem a New Hope-ot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Jónak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. No akkor maradjunk 21:00 órában! Ez a végleges. Tehát holnap kilenc órakor kvíz! Remélem minél többen leszünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Hát hogy megint a leggyorsabb net tulaja fog nyerni az is biztos. Öcsém jön haza, így nála ezerrel fog menni, és még csak nem is mondhatom neki, hogy most az enyém, hiszen egész héten nem volt itthon. Így én is esélytelen vagyok. Viszont vissza kell néznem, mert valami selejtezőről van szó, amit még nem láttam sehol írva Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Jó lesz a 9. Remélem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Itt nem kapnak a játékosok pontokat, egy a lényeg, aki minimum egy feladványt leggyorsabban válaszol meg, az automatikusan továbbjut. Na azt hiszem, itt lesznek bajok, de ha már ez a szabály, akkor így lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. A selejtező akkor aktuális, ha tíz embernél több játszik. Olvasd vissza mire jutottunk ezt illetően. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Visszaolvastam, és még nem tudni, hányan leszünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 24. Visszaolvastam, és még nem tudni, hányan leszünk Ez majd holnap kilenckor derül ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.