Hozzászólás ideje: 2007. December 13.17 éve Az összesítettbe a múlt heti eredmény nem számít bele? Akkor szereztem 1 pontot, most pedig 0-át látok a sorban Tudom, nem nagy szám 1 pont, de azért mégis... A "fan" kvízek és a tényleges Coce által vezetett kvízeket külön-külön vesszük. Itt pl nem én vagyok az első
Hozzászólás ideje: 2007. December 13.17 éve Szerző Az összesítettbe a múlt heti eredmény nem számít bele? Akkor szereztem 1 pontot, most pedig 0-át látok a sorban Tudom, nem nagy szám 1 pont, de azért mégis... Vannak a szimpla fordulók, amiket én tartok, meg vannak a Fan fordulók, amiket meg a többiek. És külön voltak vezetve a pontok. Rakjatok be engem is legalulra 0 ponttal, ne legyen magányos Pildi! Én se tudtam ma pontot szerezni.
Hozzászólás ideje: 2007. December 13.17 éve Az összesítettbe a múlt heti eredmény nem számít bele? Akkor szereztem 1 pontot, most pedig 0-át látok a sorban Tudom, nem nagy szám 1 pont, de azért mégis... Külön számoljuk az original Coce - féle eredményeket, és a fan fordulós pontokat.
Hozzászólás ideje: 2007. December 13.17 éve Valahogy amugy tovább lehetne szőni a gondolatmenetet, de sztem a gyoraság is kulcsmomentuma ennek a kvíznek. A gyorsasággal csak az a baj, hogy a géped és az internet szolgáltatód gyorsasága is benne van a dologban, és ezekkel vajmi keveset lehet tenni.
Hozzászólás ideje: 2007. December 13.17 éve Külön számoljuk az original Coce - féle eredményeket, és a fan fordulós pontokat. No jól van, megnyugtattatok
Hozzászólás ideje: 2007. December 13.17 éve Obi, írdd már be nekem hogy jó volt-e vmelyik nagykérdéses tippem. Köszi a névjavítást.
Hozzászólás ideje: 2007. December 13.17 éve Obi, írdd már be nekem hogy jó volt-e vmelyik nagykérdéses tippem. Már válaszoltam vagy tíz perce.
Hozzászólás ideje: 2007. December 13.17 éve Szerző A gyorsasággal csak az a baj, hogy a géped és az internet szolgáltatód gyorsasága is benne van a dologban, és ezekkel vajmi keveset lehet tenni. Ami igaz az igaz. Egy párhuzamos kvízen lehetne akkor találni valami aranyközéputat a két kvízelképzelés között. De a mostani is marad ebben a formában, mert eddig azért csak bevállt.
Hozzászólás ideje: 2007. December 13.17 éve Már válaszoltam vagy tíz perce. Bocsi. Nem vettem észre mert vmiért nem műxik az a bigyó a böngészőmben ami régebben észrevehetően jelezte. Szerkesztve: 2007. December 13.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. December 13.17 éve Jó kis forduló volt! Kár hogy nem tudtam itt lenni. Kedvemre valók voltak a kérdések, bár a válaszaimra nem tettem volna a nyakam
Hozzászólás ideje: 2007. December 13.17 éve Én is sajnálom, hogy kihagytam, de hát csajoztam Tudtam, hogy úgy sem érek vissza 20:30-ra, és lám, igazam lett
Hozzászólás ideje: 2007. December 16.17 éve Szerző Rog tartja, neki kell kezdeményeznie egy időpontot.
Hozzászólás ideje: 2007. December 16.17 éve Rog tartja, neki kell kezdeményeznie egy időpontot. Ezt én is tudom.
Hozzászólás ideje: 2007. December 16.17 éve Mivel úgy volt hogy majdnem (mert a legutóbbi hétköznap volt) mindig szombat este tartjuk a játékeszokat szerintem jó a jövő szombat 20.00, 20.30 vagy 21.00 de hétköznap is lehet mert nekem szabadok az estéim. Szerkesztve: 2007. December 16.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. December 17.17 éve Akkor megadom a kezdő lökést: szombat 20:30 Szerkesztve: 2007. December 17.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. December 17.17 éve Okés. Akkor a három nap közül azon legyen amelyik mindenkinek jó.
Hozzászólás ideje: 2007. December 17.17 éve Nekem mindegy, jó a szerda vagy a csütörtök is, csak előtte való napon este derüljön ki, és ne legyen fél 9-nél előbb
Hozzászólás ideje: 2007. December 17.17 éve Én a csütörtöknél maradtam de a változtattatás jogát fenntartom. A fél kilenc viszont fix.
Hozzászólás ideje: 2007. December 17.17 éve Én a csütörtöknél maradtam de a változtattatás jogát fenntartom. A fél kilenc viszont fix. OK, akkor nekem jó a csütörtök fél 9.
Hozzászólás ideje: 2007. December 19.17 éve Na szóval: Kinek melyik nap jó a kvízre? Azon a napon lesz amelyikre a legtöbben voksolnak. Persze akkor se dől össze a világ ha nem tartom meg. Lehet arra valamikor máskor is alkalom. Szerkesztve: 2007. December 19.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2007. December 19.17 éve Nekem a legjobb csütörtök 20:30, de a szombat és vasárnap estén kívül jó a péntek is
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.