Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Az összesítettbe a múlt heti eredmény nem számít bele? Akkor szereztem 1 pontot, most pedig 0-át látok a sorban Tudom, nem nagy szám 1 pont, de azért mégis... A "fan" kvízek és a tényleges Coce által vezetett kvízeket külön-külön vesszük. Itt pl nem én vagyok az első Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Az összesítettbe a múlt heti eredmény nem számít bele? Akkor szereztem 1 pontot, most pedig 0-át látok a sorban Tudom, nem nagy szám 1 pont, de azért mégis... Vannak a szimpla fordulók, amiket én tartok, meg vannak a Fan fordulók, amiket meg a többiek. És külön voltak vezetve a pontok. Rakjatok be engem is legalulra 0 ponttal, ne legyen magányos Pildi! Én se tudtam ma pontot szerezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Az összesítettbe a múlt heti eredmény nem számít bele? Akkor szereztem 1 pontot, most pedig 0-át látok a sorban Tudom, nem nagy szám 1 pont, de azért mégis... Külön számoljuk az original Coce - féle eredményeket, és a fan fordulós pontokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Valahogy amugy tovább lehetne szőni a gondolatmenetet, de sztem a gyoraság is kulcsmomentuma ennek a kvíznek. A gyorsasággal csak az a baj, hogy a géped és az internet szolgáltatód gyorsasága is benne van a dologban, és ezekkel vajmi keveset lehet tenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Külön számoljuk az original Coce - féle eredményeket, és a fan fordulós pontokat. No jól van, megnyugtattatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Obi, írdd már be nekem hogy jó volt-e vmelyik nagykérdéses tippem. Köszi a névjavítást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Obi, írdd már be nekem hogy jó volt-e vmelyik nagykérdéses tippem. Már válaszoltam vagy tíz perce. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. A gyorsasággal csak az a baj, hogy a géped és az internet szolgáltatód gyorsasága is benne van a dologban, és ezekkel vajmi keveset lehet tenni. Ami igaz az igaz. Egy párhuzamos kvízen lehetne akkor találni valami aranyközéputat a két kvízelképzelés között. De a mostani is marad ebben a formában, mert eddig azért csak bevállt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. (szerkesztve) Már válaszoltam vagy tíz perce. Bocsi. Nem vettem észre mert vmiért nem műxik az a bigyó a böngészőmben ami régebben észrevehetően jelezte. Szerkesztve: 2007. December 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Jó kis forduló volt! Kár hogy nem tudtam itt lenni. Kedvemre valók voltak a kérdések, bár a válaszaimra nem tettem volna a nyakam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Én is sajnálom, hogy kihagytam, de hát csajoztam Tudtam, hogy úgy sem érek vissza 20:30-ra, és lám, igazam lett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 16. A következő forduló mikor lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Rog tartja, neki kell kezdeményeznie egy időpontot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Rog tartja, neki kell kezdeményeznie egy időpontot. Ezt én is tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 16. (szerkesztve) Mivel úgy volt hogy majdnem (mert a legutóbbi hétköznap volt) mindig szombat este tartjuk a játékeszokat szerintem jó a jövő szombat 20.00, 20.30 vagy 21.00 de hétköznap is lehet mert nekem szabadok az estéim. Szerkesztve: 2007. December 16. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 16. Nekem végülis bármikor jó. Döntsenek a többiek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 17. (szerkesztve) Akkor megadom a kezdő lökést: szombat 20:30 Szerkesztve: 2007. December 17. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Nekem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Nekem csak keddtől csütörtökig jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Okés. Akkor a három nap közül azon legyen amelyik mindenkinek jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Ajaj. Én csütörtököt mondok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Nekem mindegy, jó a szerda vagy a csütörtök is, csak előtte való napon este derüljön ki, és ne legyen fél 9-nél előbb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Én a csütörtöknél maradtam de a változtattatás jogát fenntartom. A fél kilenc viszont fix. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 17. Én a csütörtöknél maradtam de a változtattatás jogát fenntartom. A fél kilenc viszont fix. OK, akkor nekem jó a csütörtök fél 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 18. Én is igyekszem lenni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. (szerkesztve) Na szóval: Kinek melyik nap jó a kvízre? Azon a napon lesz amelyikre a legtöbben voksolnak. Persze akkor se dől össze a világ ha nem tartom meg. Lehet arra valamikor máskor is alkalom. Szerkesztve: 2007. December 19. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Nekem a legjobb csütörtök 20:30, de a szombat és vasárnap estén kívül jó a péntek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Csütörtök 20:30 nekem oké Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Nekem még mindig jó bármelyik nap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 19. Akkor holnap este lészen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.