Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Szerintem jöhet. A Legyen Ön is millimosban sem lehet olyan, hogy "ne legyen sportkérdés, mert nem vagyok sportlexikon". :roll:

A Jakupcsek műsorában lehetett.

Hozzászólás ideje:
Na ez az EU vonal nagy kihívás lesz...

Az lesz még nekem is, mivel jó néhány könyvet már régebben olvastam, és a képregekből alig ismerek valamit, a játékokból még annyit sem :roll: De azért majd igyekszem összeszedni minden tudásom :yes:

Hozzászólás ideje:
Én még egyáltalán nem foglalkoztam EU-val és nem is tervezem.

Sebaj, nincsenek itt olyan veszett nagy EU szakértők :roll: Ha több nap lesz a válaszra, akkor talán lehet infók után kutatni :yes:

Hozzászólás ideje:
Hát akkor majd nem válaszolsz. De ki is esel egyúttal.

Az nem izgat különösebben.

Hozzászólás ideje:
Sebaj, nincsenek itt olyan veszett nagy EU szakértők :D Ha több nap lesz a válaszra, akkor talán lehet infók után kutatni :)

Épp itt a lényeg. :roll: Én aztán tényleg nagyon járatlan vagyok az EU-ban. De persze nem arról fog szólni, csak egy-két kérdés lesz a témakörben. Legalábbis szerintem. :yes:

Hozzászólás ideje:
Akkor minek játszol?

Nekem a játék a lényeg és nem az hogy mi lesz az eredménye. Ha kiesek biztos nem fogom a falba verni a fejem miatta. :roll:

Csak azért jár kiesés ha valaki nem küldi el a válaszokat vagy azért is ha elküldi őket és van köztük olyan ami nem jó?

Hozzászólás ideje:
Nekem a játék a lényeg és nem az hogy mi lesz az eredménye. Ha kiesek biztos nem fogom a falba verni a fejem miatta. :roll:

Csak azért jár kiesés ha valaki nem küldi el a válaszokat vagy azért is ha elküldi őket és van köztük olyan ami nem jó?

Igen, a játék szépsége is élvezhető. :yes: Pontosan nem tudom a szabályokat, ezt majd Coce tudja megmondani. :D

Hozzászólás ideje:
Épp itt a lényeg. :) Én aztán tényleg nagyon járatlan vagyok az EU-ban. De persze nem arról fog szólni, csak egy-két kérdés lesz a témakörben. Legalábbis szerintem. :)

Lehet, hogy épp most fogsz kedvet kapni az EU-hoz :D Mindenféle válaszok és megoldások után kutatva...

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hétvégén lehet leírom a szabályokat, hogy átlássátok, és a kiváncsiságotokból is oltsak egy picit. :) Csak a játékot akkor lehet majd elindítani, ha már vagy 10 kérdés a tarsolyomban lapul, amik versenyképesek is, csak ezekkel vagyok még gondban. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Tehát akkor nagyvonalakban.

A játék a játékra való jelentkezéssel fog kezdődni. Mikor meglesz a létszám, akkor kezdődik a játék.

Az első kérdés feltevését követő 48 óra áll rendelkezésetekre a helyes válasz elküldésére. A kérdések nehezek lesznek, az egész Star Wars univerzumot lefedhetik, tehát minden Star Wars-sal kapcsolatos kérdés felmerülhet. Egy kérdésre maximum 2 megfejtés-próbálkozás érkezhet az alábbi módon.

A megfejtéseket privát üzenetben kell majd a játékmesternek elküldeni, a megfejtés mellé azt is le kell írni, honnan tudtátok meg a helyes választ. Ha a válaszotok rossz, akkor egy 24 órás büntetést kaptok, amíg nem küldhettek új megfejtést, vagyis nem kerül elfogadásra. A válaszotok helyességéről privát üzenetben fogok válaszolni, tehát úgy tudtok gazdálkodni majd az időtökkel.

Tehát 3 megfejtés-próbálkozást már nem tudtok elküldeni, mert a büntetésekkel együtt az már kicsúszna a 48 órából. Aki a 48. óra végéig nem küldi el a helyes megfejtését a fentebbi kondicióknak megfelelve, kiesik a játékból.

Ha minden játékos beküldte a helyes megfejtést, akkor nincs kivárva a 48. óra vége, hanem beszúrom az új kérdést, és onnantól kezdődik az újabb 2 nap.

Ha az aktuális kérdésetekkel lesz valami problémátok, azokat privát üzenetben kérdezzétek majd meg a játékmestertől. A régebbi kérdéseket meg majd a játék topicjában lehet kibeszélni.

A cél az, és a játék menete, hogy néhány forduló alatt lemorzsolódik a játékosok létszáma, és a végére csak egy marad... A nyertese a játéknak.

Ezt még ne vegyétek szentírásnak, csak nagyvonalakban leírtam ahogy megígértem. :)

Hozzászólás ideje:

Hát ez elég ijesztőnek hangzik így elsőre, de én nem rettentem el :) Biztosan belevágok majd, aztán majd elválik...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Akkor az eszed legmélyebb relytekhelyeiről kell előkeresned a helyes választ. :) Nem tudok erre mit mondani, egy hetet nem fogok két kérdés feltevése között várni, mert úgy unalmassá válna.

Hozzászólás ideje:

Hmmm... jártak egy kicsit a gondolataim, és az jutott az eszembe, hogy mi lenne, ha kezdetben mégsem lennének olyan veszett nehéz kérdések, csak pár forduló után nehezedne (persze az is szubjektív, hogy kinek mi a nehéz). Attól függően, mennyire megy a játék a társaságnak. Mert ha hamar elvérzünk, gyorsan véget is ér. És az kár lenne :) Bár ez csak személyes vélemény :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.