Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hát az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Inkább ne legyen benne EU.. Bár te vagy a kvízmester Coce, te döntöd el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Szerintem jöhet. A Legyen Ön is millimosban sem lehet olyan, hogy "ne legyen sportkérdés, mert nem vagyok sportlexikon". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Szerintem jöhet. A Legyen Ön is millimosban sem lehet olyan, hogy "ne legyen sportkérdés, mert nem vagyok sportlexikon". A Jakupcsek műsorában lehetett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. A Jakupcsek műsorában lehetett. De Coce nem Jakupcsek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. De Coce nem Jakupcsek Reménykedni azért szabad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Na ez az EU vonal nagy kihívás lesz... Az lesz még nekem is, mivel jó néhány könyvet már régebben olvastam, és a képregekből alig ismerek valamit, a játékokból még annyit sem De azért majd igyekszem összeszedni minden tudásom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Teljesen más stílusú játékra gondoljatok, mint az előző volt! Itt több nap lesz a válaszadásra, és priviben kell majd küldeni. Bazi nehéz kérdések várhatók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Akkor majd a készítő is agyalhat a kérdéseken rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Akkor majd a készítő is agyalhat a kérdéseken rendesen Az biztos. A kérdezőt is sajnálom, meg magunkat is. Egyébként nem is pontra megy a játékmenet. De majd Coce ír erről többet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Én még egyáltalán nem foglalkoztam EU-val és nem is tervezem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Én még egyáltalán nem foglalkoztam EU-val és nem is tervezem. Hát akkor majd nem válaszolsz. De ki is esel egyúttal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Én még egyáltalán nem foglalkoztam EU-val és nem is tervezem. Sebaj, nincsenek itt olyan veszett nagy EU szakértők Ha több nap lesz a válaszra, akkor talán lehet infók után kutatni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Hát akkor majd nem válaszolsz. De ki is esel egyúttal. Az nem izgat különösebben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Az nem izgat különösebben. Akkor minek játszol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Sebaj, nincsenek itt olyan veszett nagy EU szakértők Ha több nap lesz a válaszra, akkor talán lehet infók után kutatni Épp itt a lényeg. Én aztán tényleg nagyon járatlan vagyok az EU-ban. De persze nem arról fog szólni, csak egy-két kérdés lesz a témakörben. Legalábbis szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Google a barátod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Google a barátod Nem lesz olyan egyszerű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Akkor minek játszol? Nekem a játék a lényeg és nem az hogy mi lesz az eredménye. Ha kiesek biztos nem fogom a falba verni a fejem miatta. Csak azért jár kiesés ha valaki nem küldi el a válaszokat vagy azért is ha elküldi őket és van köztük olyan ami nem jó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Nem lesz olyan egyszerű! Majd most kiderül, hogy mennyit ér az internet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 14. Nekem a játék a lényeg és nem az hogy mi lesz az eredménye. Ha kiesek biztos nem fogom a falba verni a fejem miatta. Csak azért jár kiesés ha valaki nem küldi el a válaszokat vagy azért is ha elküldi őket és van köztük olyan ami nem jó? Igen, a játék szépsége is élvezhető. Pontosan nem tudom a szabályokat, ezt majd Coce tudja megmondani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 15. (szerkesztve) Épp itt a lényeg. Én aztán tényleg nagyon járatlan vagyok az EU-ban. De persze nem arról fog szólni, csak egy-két kérdés lesz a témakörben. Legalábbis szerintem. Lehet, hogy épp most fogsz kedvet kapni az EU-hoz Mindenféle válaszok és megoldások után kutatva... Szerkesztve: 2008. Február 15. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 15. Hétvégén lehet leírom a szabályokat, hogy átlássátok, és a kiváncsiságotokból is oltsak egy picit. Csak a játékot akkor lehet majd elindítani, ha már vagy 10 kérdés a tarsolyomban lapul, amik versenyképesek is, csak ezekkel vagyok még gondban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Tehát akkor nagyvonalakban. A játék a játékra való jelentkezéssel fog kezdődni. Mikor meglesz a létszám, akkor kezdődik a játék. Az első kérdés feltevését követő 48 óra áll rendelkezésetekre a helyes válasz elküldésére. A kérdések nehezek lesznek, az egész Star Wars univerzumot lefedhetik, tehát minden Star Wars-sal kapcsolatos kérdés felmerülhet. Egy kérdésre maximum 2 megfejtés-próbálkozás érkezhet az alábbi módon. A megfejtéseket privát üzenetben kell majd a játékmesternek elküldeni, a megfejtés mellé azt is le kell írni, honnan tudtátok meg a helyes választ. Ha a válaszotok rossz, akkor egy 24 órás büntetést kaptok, amíg nem küldhettek új megfejtést, vagyis nem kerül elfogadásra. A válaszotok helyességéről privát üzenetben fogok válaszolni, tehát úgy tudtok gazdálkodni majd az időtökkel. Tehát 3 megfejtés-próbálkozást már nem tudtok elküldeni, mert a büntetésekkel együtt az már kicsúszna a 48 órából. Aki a 48. óra végéig nem küldi el a helyes megfejtését a fentebbi kondicióknak megfelelve, kiesik a játékból. Ha minden játékos beküldte a helyes megfejtést, akkor nincs kivárva a 48. óra vége, hanem beszúrom az új kérdést, és onnantól kezdődik az újabb 2 nap. Ha az aktuális kérdésetekkel lesz valami problémátok, azokat privát üzenetben kérdezzétek majd meg a játékmestertől. A régebbi kérdéseket meg majd a játék topicjában lehet kibeszélni. A cél az, és a játék menete, hogy néhány forduló alatt lemorzsolódik a játékosok létszáma, és a végére csak egy marad... A nyertese a játéknak. Ezt még ne vegyétek szentírásnak, csak nagyvonalakban leírtam ahogy megígértem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Hát ez elég ijesztőnek hangzik így elsőre, de én nem rettentem el Biztosan belevágok majd, aztán majd elválik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 17. Nekem másodszorra is kicsit ijesztő az, hogyha nem tudjuk a jó választ, kiesünk. Meglátjuk, milyen lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Nekem annyi a fenntartásom, hogyha két napig nem tudok majd megfelelő módon gépközelbe kerülni (se DVD, se könyv, max internet, az is linuxos gépről...), akkor hogyan fogok tudni részt venni benne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Akkor az eszed legmélyebb relytekhelyeiről kell előkeresned a helyes választ. Nem tudok erre mit mondani, egy hetet nem fogok két kérdés feltevése között várni, mert úgy unalmassá válna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Hmmm... jártak egy kicsit a gondolataim, és az jutott az eszembe, hogy mi lenne, ha kezdetben mégsem lennének olyan veszett nehéz kérdések, csak pár forduló után nehezedne (persze az is szubjektív, hogy kinek mi a nehéz). Attól függően, mennyire megy a játék a társaságnak. Mert ha hamar elvérzünk, gyorsan véget is ér. És az kár lenne Bár ez csak személyes vélemény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Február 18. A jelentkezés milyen lenne? Remélem nem sztorizással kell elintézni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.