Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Hétvégén összeállítom majd a kérdéseket és majd szólok, hogy mikor mehet a menet. :D
Örülök, hogy megint beköszöntött a heti kvízek időszaka. :P

Köszönöm az előleges bizalmat, nem fogok rászolgálni a kérdéseket elnézve :P

Majd te is tarthatnál egyszer egy kvízt :D

Az én kérdéseimre szerintem bárki azonnal rávágná a választ. :D Ha meg gondolkozós kérdéseket akarnék feltenni, azok válaszainak rendesen utána is kellene nézni, ami szerintem túlmenne a nálam erre rendelkezésre álló időkereten. Így inkább meghagyom a játékmesteri szerepkört a ráérősebbeknek. :lol:

No-no, korábban már "beneveztem" :P De amúgy felőlem tarthatja nyugodtan előttem.
Tényleg előbb jelentkeztél, csak konkrét időpont nélkül, ha jól emlékszem. :)

Szerkesztve: - Pildi

Hozzászólás ideje:
Jövő hét péntek már foglalt Phobosnak. :D Ő volt a legyorsabb. :lol:
Jaj, viszont most jut eszembe, hogy jövő hét pénteken nem leszek itthon. :)

Mivel Dzséjt kvízét is miattam halasztottátok, így most csak nagyon halkan kérdezem: nem lehetne szombaton?

Hozzászólás ideje:
Jaj, viszont most jut eszembe, hogy jövő hét pénteken nem leszek itthon. :lol:

Mivel Dzséjt kvízét is miattam halasztottátok, így most csak nagyon halkan kérdezem: nem lehetne szombaton?

Ha Ody beleegyezik nekem jó :)
Hozzászólás ideje:
Nekem jó a szombat is, majd a TCW után jól fog esni egy kis kvíz. Remélem másnak is megfelel, mert ez nem csak rajtam múlik. :)

Legalább bemelegítek előtte. :)

Hozzászólás ideje:

Skaccok, készüljetek, mert bízz véres-könnyes röpdogát fogtok magatok elé kapni :):)

Mondjuk én többet szenvedek vele, már így is :) De nektek "szerencsére" ennyit nem kell majd foglalkozni vele :D:)

Hozzászólás ideje:
Skaccok, készüljetek, mert bízz véres-könnyes röpdogát fogtok magatok elé kapni :D:)
Ennyire nem kell reklámozni a kvízemet :)

Na jó komolyan, nálam is eléggé durva kérdések várhatóak, szóval megnézni a filmeket meg esetleg a regényt és a is jó lesz elolvasni belőle és ha véletlenül ráértek a rádió játék után is nézhettek egy kicsit :)

Most írkálom be gépbe a kérdéseket, lesznek elég izzasztó kérdések, szóval készülni rá :)

Hozzászólás ideje:
Úgy is én fogom először feltenni, neked kell igazodnod majd :oops:
Phobos, érzem, a hosszú téli napokon nem egyszer leszel cinkelve eme hozzáállásodért :oops:

Khm, megjegyzem doksiba már le vannak mentve a kérdéseim, szóval a dátum igencsak bizonyíték erejű lesz ha plágiumgyanúba keveredsz :D:oops:

Hozzászólás ideje:

Nos, én is végeztem a 78 kérdéssel :oops:

Nos így felvetődik a kérdés: Vagy egy jó kis maratoni 78 kérdéses kvíz legyen vagy állítsak belőle össze kb. 13-15 kérdéses kvízt? :oops:

Hozzászólás ideje:
Nos, én is végeztem a 78 kérdéssel :oops:

Nos így felvetődik a kérdés: Vagy egy jó kis maratoni 78 kérdéses kvíz legyen vagy állítsak belőle össze kb. 13-15 kérdéses kvízt? :oops:

Tíz kérdés bőven elég szerintem. Max. 13 de többet nem érdemes.
Hozzászólás ideje:
Khm, megjegyzem doksiba már le vannak mentve a kérdéseim, szóval a dátum igencsak bizonyíték erejű lesz ha plágiumgyanúba keveredsz :D:)

Pffff... bármilyen ügyvéd másodpercek alatt lesöpri a bizonyítékod, ha konzultál egy hozzáértővel. És mivel én egy bizonyos összeg fölött már megvesztegethető vagyok, bátran ajánlanám szolgálataimat :P

Phobos, 78 kérdés? :o Nekem csak egy kvízkérdésem lenne: ennyire ráérsz? :D

Hozzászólás ideje:

A 78 kérdés attól függ: ha könnyűek, és kapásból vágjuk a választ, akkor pörög a játék, szóval hamar lemegy, mondjuk 2-3 óra, ha nehezebbek, és még megy a csevej a játék közben, akkor elég a 13 is :D Mondjuk javasolnék egy 13+1-est, mint a totóban, de a +1 legyen bónusz nehézségű :o

Fene vigye el, az ajánlott olvasmányokat mára nem igazán sikerált megnézegetnem, de ma du. még van egy kis idő rá :o

Dzséjt, őszi szünet van a sulisoknak, ráér :D De ha könnyű kérdésekkel van tele, akkor szerintem nem tarthat túl sokáig 78 kérdést összerakni :P

Vagy csak költői túlzás volt a 78-as szám :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Pffff... bármilyen ügyvéd másodpercek alatt lesöpri a bizonyítékod, ha konzultál egy hozzáértővel. És mivel én egy bizonyos összeg fölött már megvesztegethető vagyok, bátran ajánlanám szolgálataimat :D

Phobos, 78 kérdés? :D Nekem csak egy kvízkérdésem lenne: ennyire ráérsz? :P

Figyi, öregpapi, a KERESZTAPÁNAK meg olyan de olyan de olyan ügyvédje van, hogy.....Hol eszi ilyenkor a fene Derb ÜGYVÉD Urat? :)

:o

Ha a 78 kérdés közül pl minden második olyan, hogy "Milyen színű a fehér rohamosztagosok páncélja?" akkor így még én is megérteném ezt az irreális számadatot :o

Hozzászólás ideje:

Dzséjt: Csak 2 napot áldoztam rá, és közben is tettem-vettem. Nem egy nagy dolog :)

Nehézségről: Lesznek olyan kérdések amiket lehet látni a filmből, de lesznek olyanok is amihez háttértudás kell :D Gondolok itt arra, hogy ezt meg ez az űrhajót hogy hívják :P

De nem kell félni, nehéz kérdések várhatóak :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.