Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hát ha majd később tarthatok egy második részt is Ott majd belemegyek a fejvadászokba és a lényekbe is jobban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Köszi, de elég nehéz volt ez így is Karrde neked is gratulálok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Na jó, egye fene, tarthatsz még egyet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Karrde neked is gratulálok. Az egy ponthoz? Köszi, és viszont Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Az egy ponthoz? Köszi, és viszont Ahhoz is illik. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Köszi a kvízt, Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hol marad a nyolc pontom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hol marad a nyolc pontom? Hol van a felirat? :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Kösz skaccok Én is gratulálok a többieknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hát Oldie, szégyeld magad, hogy nem tudtad Wedge gépét. Pedig azt hittem, azt egyből rávágod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Hát Oldie, szégyeld magad, hogy nem tudtad Wedge gépét. Pedig azt hittem, azt egyből rávágod Erre majd visszatérünk a jövőhéten, röpdoga után kb úgy fél órával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Figyelj, nem én hangoztatom már mióta azt, hogy profi vagyok űrhajókból Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Na...a Szabadság csillagcirkálót rögtön rávágtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 7. Na...a Szabadság csillagcirkálót rögtön rávágtam Na akkor néztem is egy nagyot Amúgy gratulálok, hogy te nyertél, jó kis klasszikusbeli tudásod van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Hát Oldie, szégyeld magad, hogy nem tudtad Wedge gépét. Pedig azt hittem, azt egyből rávágod Én csak tippeltem, illetve az érzéseimre hagyatkoztam és szerencsére eltaláltam melyikkel repült az EPIV -ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Szinte így vagyok én is azzal az 1 ponttal Legalább labdába rúghattam egy kicsit Ugyan, mintha múlt héten megnyertél volna egy fordulót. Hát ha majd később tarthatok egy második részt is Ott majd belemegyek a fejvadászokba és a lényekbe is jobban Az új forduló jó ötlet, de az utóbbiaktól én inkább eltekintenék. Én csak tippeltem, illetve az érzéseimre hagyatkoztam és szerencsére eltaláltam melyikkel repült az EPIV -ben. Velünk volt az Erő. Én is épp így tettem, jól is tippeltem, csak sajnos 1 mp-vel lemaradtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Ugyan, mintha múlt héten megnyertél volna egy fordulót. No igen, de az spéci helyzet volt A normál filmeseknél mindig elkönyvelem, hogy esélyem sincs, erre mégis Szóval örülök neki, hogy szereztem 1 pontot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Na akkor néztem is egy nagyot Amúgy gratulálok, hogy te nyertél, jó kis klasszikusbeli tudásod van Ugye, ugye!? Most kiderült, hogy igenis okos vagyok, csak lassabb a hálózat, mint Dzséjtnél .......És alapvetően szerény is vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Látom, jó kis kérdéseket hoztál össze Phobos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Látom, jó kis kérdéseket hoztál össze Phobos. Tudtad volna őket? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Szerintem igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Többségében igen, bár nem mindet kapásból (pl.: Boba Fett válldíszén elgondolkodtam, mi melyik oldalon van), meg azért volt néhány, ami megfogott így visszaolvasva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Ez az ereklye dolog nem is tudom, honnan jutott a fejembe. Mármint, hogy vukiké. Biztos jó régen olvastam róla valahol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Mikor írtad a vuki szót, azonnal beugrott, hogy azok vuki skalpok, de már nem emlékszem, hol olvastam. Az egyik könyvben volt, az tuti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Az ep4-5-6-ról szóló enciklopédiában van benne (én legalábbis abban olvastam). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 8. Máshol is szerepel, mert ezt az enciklopédiát nem olvastam, de aki a könyvet írta, ahol olvastam, az tuti átfutotta ezt az enciklopédiát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Hamarosan.... Az otthonodban..... Minden idők legkegyetlenebb kvíze..... Most először és utoljára..... Minden idők legkegyetlenebb kvízmesterétől.... Csak itt, csak most.... A végzeted végnapjai elkezdőtek.... Pénteken 20.30-tól..... Az swsaga és az Erő támogatásával..... Erő-felmérő. Keresd a megfelelő helyen. Te sem úszod meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Nem is értem, hogy eddig miért nem promózott senki se Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Meghagyták a lehetőséget neked Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 11. Le is védetem a projectet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.