Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Hát ha majd később tarthatok egy második részt is Ott majd belemegyek a fejvadászokba és a lényekbe is jobban
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Köszi, de elég nehéz volt ez így is Karrde neked is gratulálok.
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Karrde neked is gratulálok. Az egy ponthoz? Köszi, és viszont
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Hát Oldie, szégyeld magad, hogy nem tudtad Wedge gépét. Pedig azt hittem, azt egyből rávágod
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Hát Oldie, szégyeld magad, hogy nem tudtad Wedge gépét. Pedig azt hittem, azt egyből rávágod Erre majd visszatérünk a jövőhéten, röpdoga után kb úgy fél órával
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Figyelj, nem én hangoztatom már mióta azt, hogy profi vagyok űrhajókból
Hozzászólás ideje: 2009. November 7.15 éve Na...a Szabadság csillagcirkálót rögtön rávágtam Na akkor néztem is egy nagyot Amúgy gratulálok, hogy te nyertél, jó kis klasszikusbeli tudásod van
Hozzászólás ideje: 2009. November 8.15 éve Hát Oldie, szégyeld magad, hogy nem tudtad Wedge gépét. Pedig azt hittem, azt egyből rávágod Én csak tippeltem, illetve az érzéseimre hagyatkoztam és szerencsére eltaláltam melyikkel repült az EPIV -ben.
Hozzászólás ideje: 2009. November 8.15 éve Szinte így vagyok én is azzal az 1 ponttal Legalább labdába rúghattam egy kicsit Ugyan, mintha múlt héten megnyertél volna egy fordulót. Hát ha majd később tarthatok egy második részt is Ott majd belemegyek a fejvadászokba és a lényekbe is jobban Az új forduló jó ötlet, de az utóbbiaktól én inkább eltekintenék. Én csak tippeltem, illetve az érzéseimre hagyatkoztam és szerencsére eltaláltam melyikkel repült az EPIV -ben. Velünk volt az Erő. Én is épp így tettem, jól is tippeltem, csak sajnos 1 mp-vel lemaradtam.
Hozzászólás ideje: 2009. November 8.15 éve Ugyan, mintha múlt héten megnyertél volna egy fordulót. No igen, de az spéci helyzet volt A normál filmeseknél mindig elkönyvelem, hogy esélyem sincs, erre mégis Szóval örülök neki, hogy szereztem 1 pontot
Hozzászólás ideje: 2009. November 8.15 éve Na akkor néztem is egy nagyot Amúgy gratulálok, hogy te nyertél, jó kis klasszikusbeli tudásod van Ugye, ugye!? Most kiderült, hogy igenis okos vagyok, csak lassabb a hálózat, mint Dzséjtnél .......És alapvetően szerény is vagyok
Hozzászólás ideje: 2009. November 8.15 éve Látom, jó kis kérdéseket hoztál össze Phobos. Tudtad volna őket?
Hozzászólás ideje: 2009. November 8.15 éve Többségében igen, bár nem mindet kapásból (pl.: Boba Fett válldíszén elgondolkodtam, mi melyik oldalon van), meg azért volt néhány, ami megfogott így visszaolvasva.
Hozzászólás ideje: 2009. November 8.15 éve Ez az ereklye dolog nem is tudom, honnan jutott a fejembe. Mármint, hogy vukiké. Biztos jó régen olvastam róla valahol.
Hozzászólás ideje: 2009. November 8.15 éve Mikor írtad a vuki szót, azonnal beugrott, hogy azok vuki skalpok, de már nem emlékszem, hol olvastam. Az egyik könyvben volt, az tuti.
Hozzászólás ideje: 2009. November 8.15 éve Az ep4-5-6-ról szóló enciklopédiában van benne (én legalábbis abban olvastam).
Hozzászólás ideje: 2009. November 8.15 éve Máshol is szerepel, mert ezt az enciklopédiát nem olvastam, de aki a könyvet írta, ahol olvastam, az tuti átfutotta ezt az enciklopédiát
Hozzászólás ideje: 2009. November 11.15 éve Hamarosan.... Az otthonodban..... Minden idők legkegyetlenebb kvíze..... Most először és utoljára..... Minden idők legkegyetlenebb kvízmesterétől.... Csak itt, csak most.... A végzeted végnapjai elkezdőtek.... Pénteken 20.30-tól..... Az swsaga és az Erő támogatásával..... Erő-felmérő. Keresd a megfelelő helyen. Te sem úszod meg.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.