MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Egyébként arra gondolta, hogy ha összeáll a jelölt lista, akkor kiküldöm emailben az összes regisztrált fórum tagnak. A visszaküldött szavazatokat összesítem, és majd beírom. Így megmarad a meglepetés nektek. Ez egy remek ötlet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Obi! A legjobb zene, az a teljes filmzenére vonatkozik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Néhány kategóriában a jelölés evidens, viszont egy-kettőben hatnál kevesebbet tudok. Pár napot hagyjunk a végleges jelöltek kihirdetéséig. Én sem ma írom be, mert előbb gondolkodni fogok rajta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Én még ma beírom. Napokig nem fogok gondolkodni rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Obi! A legjobb zene, az a teljes filmzenére vonatkozik. Javítottam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Én még ma beírom. Napokig nem fogok gondolkodni rajta. Nemsokára húzok aludni, és nem akarom elkapkodni csak azért, hogy ma legyen meg, szóval majd holnap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Javítottam Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Ian McDiarmid nem mellékszereplő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. legjobb női szereplő:Natalie Portman, Carrie Fisher, Mon Mothma alakítói, Keira Knightley(van több?) Kötözködés, de melyik Mon Mothma alakítóra gondolsz? Mert bár az ep3-ból kivágták szerepének nagy részét, azért a háttérben egyszer feltűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Kötözködés, de melyik Mon Mothma alakítóra gondolsz? Mert bár az ep3-ból kivágták szerepének nagy részét, azért a háttérben egyszer feltűnik. Mon Mothma alakítóI.A nevüket nemtudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. (szerkesztve) Jelöléseim: 1.->Legjobb epizód A Star wars Saga hat része 2.->Legjobb férfi főszereplő Ewan McGregor, Liam Neeson, Hayden Christensen,Mark Hamill, Harrison Ford, David Prowse 3.->Legjobb férfi mellékszereplő Christopher Lee, Samuel L. Jackson, Ian McDiarmid, Temuerra Morrison, Anthony Daniels, Sir Alec Guiness 4.->Legjobb női szereplő Natalie Portman, Carrie Fisher, Taun We alakítója, Zam Wessel alakítója, Pernilla August, Aayla Securra alakítója 5.->Legjobb animált karakter Grievous tábornok, Jar-Jar, Watto, Dexter, Yoda, klónok 6.->Legjobb zene A Star wars Saga hat része 7.->Legjobb zenei téma Force theme, Anakin vs. Obi-wan, Anakin's Betrayal, Main Theme and the Battle over Coruscant, Imperial March, EpVI vége zene 8.->Legjobb bolygó Mustafar, Naboo, Tatooine, Dagobah, Coruscant, Kamino 9.->Legjobb fénykardpárbaj Qui-Gonn and Obi-wan vs. Darth Maul; Yoda vs. Dooku; Anakin and Obi-wan vs. Dooku (EpIII); Mace vs. Sidious; Anakin vs. Obi-wan; Yoda vs. Sidious 10.->Legjobb felszíni csata Hoth, Geonosis, Naboo, Endor, Kashyyyk, Utapau 11.->Legjobb űrcsata A Star wars Saga hat része 12.->Legjobb idegen lény Jabba, Yoda, Chewbacka, Kit Fisto, Watto, Jar-Jar 13.->Legjobb szörny Acklay, Rancorn, Űrcsiga, Reek, Wampa, Nexu 14.->Legjobb jelenet Anakin a Jedi-tanács előtt a vizsgán (EpI); Anakin dühkitörése a Tatuinon Padmé mellett (EpII); Anakin és Padmé "szemkontaktusa" (EpIII), Palpatine letartóztatása Windu kezének levágása (EpIII); Darth Vader születése az EpIII végén; "Én vagyok az apád"(EPV); 14.->Legjobb forgatókönyv A Star wars Saga hat része 15.->Legjobb jelmez[/color] , Darth Vader páncélja, Tie-pilóta egyenruha, Rohamosztagos egyenruha, klón egyenruha,Boba páncélja, Jango páncélja 16.->Legjobb maszk Darth Maul arca, Palpatine - Sidious arca, Ki-Adi Mundi arca, összeégett Vader, Aayla arca, Kit Fisto maszkja 17.->Kedvenc űrjármű Millenium Falcon, Jedi-vadász(EpIII), Jedi-vadász (EpII), Klón vadász (EpIII), Trifighter (EpIII), Darth Maul hajója (EpI) 18.->Kedvenc felszíni jármű Suhan bongó, Anakin fogata, AT-AT, Kashyyyki csatában vizensikló lánctalpas, Kashyyyki csatában kerekeken gördülő jármű, AT-ST Donát. Szerkesztve: 2006. Március 29. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Ian McDiarmid nem mellékszereplő? Ö...nem.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Ian McDiarmid nem mellékszereplő? Szerintem nem... én úgy itélem meg, hogy Palpatine van minden mögött, és elég sokszor is látjuk a filmben (EpI-II-III-V-VI), szerintem a sagát tekintve lehet főszereplő. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Az oscarra is mint mellékszereplőt jelölték volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. (szerkesztve) Igen, de elfelejted, hogy az Oscar egyszerre csak egy filmet néz, mi meg hatot egyszerre Donát. Szerkesztve: 2006. Március 9. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Igaz. Bár az EPIII-ban van a legnagyobb szerepe neki, és mégis mellékszereplő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Én a fentiek miatt azért maradnék a főszereplőnél. Már ha megoldható Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. (szerkesztve) legjobb epizód: - A Klónok Támadása - A Sithek Bosszúja - Baljós Árnyak - A Jedi Visszatér - A Birodalom visszavág - Egy Új Remény legjobb férfi főszereplő: - Ewan McGregor - Liam Neeson - Hayden Christensen - Harison Ford - Billy Dee Williams - Mark Hamil legjobb férfi mellékszereplő: - Ian McDiarmid - Samuel L. Jackson - Denis Lawson - Christopher Lee - Temuera Morrison - Jimmy Smits legjobb női szereplő: - Natalie Portman - Carrie Fisher - Amy Allen - Pernilla August - Keira Knightley - Orli Shoshan (Shaak Ti) legjobb animált karakter - Yoda - Grievous tábornok - Jar Jar Binks - Watto - Sebulba - Harci droidok legjobb zene - A Sithek Bosszúja - Baljós Árnyak - Egy Új Remény - A Birodalom Visszavág - A Klónok Támadása legjobb zenei téma: - Duel of the Fates - Battle of the Hero - Empire March - The Throne Roome and End Title - The Battle of Yavin - Accros the Stars legjobb bolygó: - Bespin - Coruscant - Tatooine - Naboo - Mustafar - Alderaan legjobb fénykardpárbaj: - Obi-Wan és Qui-Gon vs Darth Maul - Windu vs Sidious - Yoda vs Sidious - Yoda vs Dooku - Obi-Wan vs Vader (ep3) - Luke vs Vader (ep5) legjobb felszíni csata: - Geonosisi csata - Nabooi csata - Hothi csata - Endori csata - Kashyyyki csata - Utapaui csata legjobb űrcsata: - Yavini csata - Coruscanti csata - Endori csata - Nabooi csata - Delta-7 vs Slave I + aszteroida mező - Millenium Falcon vs TIE vadászok + aszteroida mező legjobb idegen lény: - hutt - toydari - geonosisi - gunga - ewok - mon cal(amari) legjobb szörny: - varactyl (Boga) - nexu - reek - rancor - Sharlacc - Wampa legjobb jelenet: - Yoda előrántja a fénykardját és harcba száll Dookuval - a 66-os parancs kiadása és végrehajtása - Palaptine kihirdeti a Birodalmat - Vader-Kenobi-Padmé mustafari beszélgetése - Windu és a Jedi kommando benyomul Palaptine-hoz - Jango harca Windu ellen legjobb forgatókönyv: - A Klónok Támadása - Baljós Árnyak - A Sithek Bosszúja - A Jedi visszatér - A Birodalom Visszavág - A Jedi Visszatér legjobb jelmez: - Sith jelmezek/páncélok - Jedi jelmezek - Jango Fett páncélja - Han Solo jellmezei - Twi'lek jellmezek (főleg Aayla Securájé) - klón páncélok (ep2-6-ig) legjobb maszk: - Darth Sidious - Darth Maul - Aayla Secura - Összeégett Vader - Kit Fisto - Barriss Offee kedvenc űrjármű: - Naboo Királyi Jacht - Delta-7 Jedi vadász - Millenium Falcon - Venator Csillagromboló - X-Szárnyú - ARC-170 kedvenc felszíni jármű: - LAAT/i csatahajó - AT-AT - Anakin fogata - Birodalmi robogó - Anakin coruscanti siklója az ep2-ből - Homoksikló Szerk.: külön bontottam én is az idegen lényeket és a szörnyeket, illetve kicsit átszerkesztettem a jelmezekben a jelöltjeim Szerkesztve: 2006. Március 26. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Mon Mothma alakítóI.A nevüket nemtudom. Genevieve O'Reilly ep3 Caroline Blakiston ep6 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. (szerkesztve) Legjobb epizód: értelemszerüen az összes Legjobb férfi főszereplő Hayden Christensen, Ewan McGregor, Mark Hamill, David Prowse (talán megkérdőjelezhető jelölés, de ez az ember képes egyetlen beállással érzelmek tárházát felvonultatni, lásd a Luke-os csevej után az Endoron )), Liam Neeson, Harrison Ford Legjobb férfi mellékszereplő Ian McDiarmid, Samuel L. Jackson, Christopher Lee, Peter Cushing, Temuera Morrison, Ray Park Legjobb női szereplő Natalie Portman, Carrie Fisher, Shelagh Fraser, Amy Allen(felejthetetlenül domboritja Aayla Secura-t ), Rose Byrne Legjobb animált karakter: Watto, Sebulba, Grievous, Grievous testőrei, Jar Jar (), Boss Nass Legjobb zene értelemszerüen az összes Legjobb zenei téma Imperial March, Force theme, Dual of the Fates, Emperor's Throne room, Star Wars main theme, Droid Invasion Legjobb bolygó Utapau, Kamino, Tatooine, Dagobah, Coruscant, Mustafar Legjobb fénykardpárbaj Luke vs Vader (ep.5), Qui-Gon & Obi-Wan vs. Darth Maul, Anakin & Obi-Wan vs. Dooku, Anakin vs. Obi-Wan (ep.3), Luke vs. Vader (ep.6), Palpatine vs. Yoda Legjobb felszíni csata: Hoth, Geonosis, Kashyyyk, Naboo (a többi nálam nem olyan emlékezetes hogy jelöljem ) Legjobb űrcsata értelemszerüen az összes Legjobb idegen lény Jabba, Yoda, a B'omarr szerzetes aki az ep.6-ban elmegy a háttérben (), Watto, Aayla Secura, Lama Su Legjobb szörny rancor, wampa, reek, aiwha, dianoga, kouhun Legjobb jelenet: -Obi-Wan beszéde az égő Anakinhoz -A pillanat amikor az ep.4-ben a párbajozó Obi-Wan meglátja Luke-ot és elmosolyodva néz Vader-re -Luke meglátja a lemészárolt Owen és Berut -Amikor Luke felüvölt az ep.6-ban, hogy "Nooo!", majd rátámad Vaderre és beindul a ZENE -Az ep.2-ben amikor Obi és Anakin a bárban vannak és egyre hangosodik a zene, majd végül Obi lecsap -Amikor Maul először bekapcsolja a fénykardja másik végét is (mondjuk szinte a végtelenségig lehetne sorolni a jeleneteket ) Legjobb forgatókönyv: értelemszerüen az összes Legjobb jelmez: Maul ruhája, Jango Fett vértje, Anakin fekete jedi öltözete, a Royal Guardok vörös ruhája, a birodalmi tiszti egyenruhák, Vader ep.5-ös jelmeze Legjobb maszk: Bib Fortuna, Palpatine az ep.6-ban, Nute Gunray, a twi'lek ikrek akik Sebulbát masszirozzák , az égett Anakin; az ep.4-ben a kantinában az ördög-fejü lény Kedvenc űrjármű Slave-1, Jedi Starfighter, X-wing, Tie Fighter, Millenium Falcon, Star Destroyer kedvenc felszíni jármű: Jabba bárkája, a javák homokjárója, AT-AT, Sebulba pod-racerje, AT-ST, a kereskedelmi föderáció tankjai Edit: Egy kis fazonigazitás és a két új kategória került fel Szerkesztve: 2006. Március 9. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Azt már most kiszurtam, hogy Dzséjt is jelölte Amy Allent a legjobb női szereplőre... helyes, helyes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Én is, csak én nem tudtam a nevét Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Szerintem nem... én úgy itélem meg, hogy Palpatine van minden mögött, és elég sokszor is látjuk a filmben (EpI-II-III-V-VI), szerintem a sagát tekintve lehet főszereplő. Donát. De nem attól függ, hogy valaki fő vagy mellékszereplő, hogy mekkora súlya van a történetben, hanem hogy mennyit szerepel. Ilyen alapon a Gyűrűk Urában a mindössze öt percet szereplő Szauronos jelmezt viselő csávó kéne a legfőbb szereplő legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. (szerkesztve) Én is, csak én nem tudtam a nevét Donát. Jó hogy szoltál, mert elsőre csak Dzséjtét vettem észre. Botor módon nem görgettem lejjebb Szerkesztve: 2006. Március 9. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Ez igaz, de Palpatine azaz McDiarmid elég sokat szerepel! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Ez igaz, de Palpatine azaz McDiarmid elég sokat szerepel! Donát. Hát kb. annyit amennyit a mellékszereplők szoktak... az ep.3-ban. De a többiben még annyit se. Ha a Sagát egy filmként nézzük, akkor mindenképp mellékszereplő, szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. (szerkesztve) Az ep1-ben nem túl sokat, az ep2-ben sem látható olyan sokat, hisz majdnem annyit látható, mint Jar Jar (leginkább, mert legtöbbszőr együtt láthatóak ), az ep4-ben, 5-ben és 6-ban sem virít olyan sokat. Egyetlen rész alapján nem lesz főszereplő, de még az ep3-ban sem az, mert ott is lekörözi Ewan, Hayden és Natalie, de hozzá képest verő helyzetben van Liam is. Hajrá Secura kisasszony Szerkesztve: 2006. Március 9. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Csak nehogy megtudja Palpi hogy mit mondtok szeretett Császárunknak!Még hogy mellékszereplő.Ez kérem felségsértés! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Akkor mostmár én is felségsértő lettem. Javítottam a dolgot, remélem elnézitek nekem (bár az Uralkodó nem olyan elnéző,mint Vader ) Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Március 9. Látom, már megkezdődött a jelöltállítás. Azt hiszem, én még várok a listámmal egy picit... Szerintem sem kell a rajongói alkotásokat bevonni a 6 film versenyébe. Viszont, ha már itt tartunk, lehetne egy "legjobb poszter" kategória is, nem? Vagy már késő belenyúlni? (A jelöltek köre mindenesetre elég egyértelmű.) Szerintem jó lenne, ha a díjátadó május 19-én lenne, és április első felében hoznánk nyilvánosságra a kategóriánkénti legesélyesebb jelölteket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.