MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Utólag elolvasok mindent, és írok, amiről tudok mit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hát kár Kedves yodamester! Te remélem tiszteletedet teszed majd szerény hajlékunkban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. MissKarrde: kár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Kedves yodamester! Te remélem tiszteletedet teszed majd szerény hajlékunkban. Mindenfeléképp Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. MissKarrde: kár. Tudom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Mindenfeléképp Zsír! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Sztem én is itt tudok lenni! BÁr lehetne MSN party is - ultra konferencia beszélgetés NA jó ez halott ötlet...de vicces lenne... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Sztem én is itt tudok lenni! BÁr lehetne MSN party is - ultra konferencia beszélgetés NA jó ez halott ötlet...de vicces lenne... Nem hülye ötlet, csak az nem rögzülne a fórumra - ami a lényeg lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Egyébként majd a kevésbé nagy volumenű jelölésekkel kezdem, és így haladok majd a legnagyobb érdeklődéssel várt díjak felé. Tehát senki ne várja, hogy abban a sorrendben tezem közzé, mint a listán van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hát le lehetne menteni ha akarnánk, mert nekem autpmatán is lementi a beszélgetéseket, aztán bemásolnánk is. Mindenesetre én már várom nagyon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 16. Hát le lehetne menteni ha akarnánk, mert nekem autpmatán is lementi a beszélgetéseket, aztán bemásolnánk is. Mindenesetre én már várom nagyon! Igen, az MSN eltárolja a legutóbbi beszélgetéseket.De azért inkább a fórum, mert mégis ezért nyílt meg ez a topic. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Mindenképp a fórumon menjen! Itt a helye. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. BÁr lehetne MSN party is - ultra konferencia beszélgetés NA jó ez halott ötlet... Nem annyira halott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Nem annyira halott. Hát nem lenne rossz! De vmi más alakomból, mert ezt tényleg itt kell! OFF Felvettelek iwiw-en ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Ody! Lehet nem tudom összehozni holnapig a +1 listát me úgy fest ma is későb megyek mint hogy bárkit el tudjak kapni vele... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Hátha összejön még szisz! De ha nem, akkor marad a jelenlegi szám. Egyébként remélem mindenki kellően izgatott, és holnap este nyolckor itt lesz! Elkészítettem a menetrendet, ami az alábbiak szerint fog alakulni: 20:00 - Legjobb szörny 20:05 - Legjobb jelmez 20:10 - Legjobb maszk 20:15 - Kedvenc felszíni jármű 20:20 - Kedvenc űrjármű 20:25 - Legjobb űrcsata 20:30 - Legjobb felszíni csata 20:35 - Legjobb animált karakter 20:40 - Legjobb idegen lény 20:45 - Legjobb bolygó 20:50 - Legjobb fénykardpárbaj 20:55 - Legjobb zenei téma 21:00 - Legjobb zene 21:05 - Legjobb jelenet 21:10 - Legjobb női szereplő 21:15 - Legjobb férfi mellékszereplő 21:20 - Legjobb férfi főszereplő 21:25 - Legjobb forgatókönyv 21:30 - Legjobb film Persze az időpontok csúszhatnak, ha nagyobb diskurzus alakul ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Várjuk, várjuk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. De még mennyire! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Azt hiszem lesz majd mit megvitatni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Mit vártok a díjátadótól? Egy kis esély latolgatás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Mit vártok a díjátadótól? Sztárokat és csillogást a vörös szönyegen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nagy tétekben fogadni fogunk az eredményekre. Ody, hogy lesz a "díjátadás" megszervezve? Először megírod az öt jelöltet, aztán pár percre rá, hogy ki nyert? (És ezzel együtt megadhatod a következő kategória öt jelöltjét.) Vagy csak a győzteseket írod be? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerintem a jelölteket már ismerjük Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Az már régen volt... Nekem speciel az egyértelműeket leszámítva nem ugrana be, hol kik a jelöltek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Esetleg a győztes kiirása elött ki lehet irni a jelölteket, de inkább egy üzeneten belül. Nem olyasmivel kéne szerintem huzni az időt amit már mi is tudunk vagy megnézhetünk ha kiváncsiak vagyunk rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Hánytól lesz az eredményhírdetés holnap???? én reggel 7-től 12-ig nem lszek itthon Bocs nem olvastam vissza! Látom már... NEM MARADOK LE RÓLA! Szerkesztve: 2006. Május 18. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Az már régen volt... Nekem speciel az egyértelműeket leszámítva nem ugrana be, hol kik a jelöltek. Csak a nyerteseket fogom beírni. Vagy esetleg lehet úgy, hogy alá a többi helyezettet, természetesen pontszámokkal együtt. Hogy legyen? Egyébként összesen harminckilencen szavaztak, ami elég szép szám. Ezúton is köszönöm mindenkinek a részvételt! Szerkesztve: 2006. Május 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Csak a nyerteseket fogom beírni. Vagy esetleg lehet úgy, hogy alá a többi helyezettet, természetesen pontszámokkal együtt. Hogy legyen? Egyébként összesen harminckilencen szavaztak, ami elég szép szám. Ezúton is köszönöm mindenkinek a részvételt! Jó lenne látni az összes pontszámot... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerintem EGYENLŐRE csak a győztes legyen kiirva. Ha máris kiderülnek a rész-eredmények az egy kicsit csorbitja az esemény fenköltségét... nem véletlen, hogy az összes dijátadón csak a győztest hirdetik ki... Aztán majd utána azon is rágodhatunk persze Szerintem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. 1-1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.