Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Én is a pontszám mellett vagyok. Elvégre ma van a nagy nap. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Először beírom a jelölteket, majd egy kis idő múlva a nyertest. Szerintem a pontszámokat később vitassuk meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Én amellett vagyok, hogy most csak a díjazottak legyenek, aztán majd másnap, vagy harmadnap a részletes lista is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerintem EGYENLŐRE csak a győztes legyen kiirva. Ha máris kiderülnek a rész-eredmények az egy kicsit csorbitja az esemény fenköltségét... nem véletlen, hogy az összes dijátadón csak a győztest hirdetik ki... Aztán majd utána azon is rágodhatunk persze Szerintem... Szerintem is ma csak a győztest tudjuk. Később majd a pontszámot és utána én arra is kiváncsi lennék ki hogy szavazott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. arra is kiváncsi lennék ki hogy szavazott. Az sérti a személyiségi jogokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Az első kategória a legjobb szörny. Az alábbiak indultak: -Acklay (EP2) -Boga (EP3) -Nexu (EP2) -Rancor (EP6) -Reek (EP2) -Wampa (EP5) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Asszem lassan beizzítom a zenelejátszó progit, betöltök egy szép hosszú listát is neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nálam már fut az EPIII soundtrack. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. The winner is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Kezdődjön a móka Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Gyerünk máááár! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb szörny Rancor (EP6) Viszonylag simán nyert a jó öreg Rancor, bár Boga és az Acklay szorongatta valamelyest, komolyabban nem tudtak felérni mellé. Úgy látszik töretlenül ő a legnépsszerűbb szörny, az új társai nem tudták elhomályosítani félelmetességét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nem baj, azért szép volt, Acklay. Én nem szeretem túlzottan a Rancornt. Inkább zöld párti vagyok Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Olllé olllé olllé!!! A jó öreg RotJ jó öreg szörnye! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Na ennek nagyon örülök! Egyszer sikerült kicsikarnom egy szörny-részeredményt Ody-tól, de csak annyit tudtam meg hogy a rancor nagyon a közép-mezőnybe szorult. Már többször is leirtam, de nekem ő volt anno a rémálmaim állandó szereplője, ugyhogy simán megérdemelt győzelem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Kapaszkodott az Acklay, csak kevés volt a győzelemhez. Szerintem még mindig Rancor a legdurvább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nem durva, de látványos:) Jó kis test test elleji küzdelem, megevett gamorrai, röpködő koponya... maga az egész jó volt, na! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerintem meglepetés lett volna ha más nyer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Jaja... amikor azt az utolsó bőr vagy ruhadarabot bekapja az kis-gyerekként beleégett az agyamba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Rancor.Miért istenem mért????? De attól még szép.Gartula neki.Csak meg ne egyen előtte mielőtt még kezet ráznánk. Szerkesztve: 2006. Május 18. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Jaj, én nem is emlékszem, hogy melyikre szavaztam... De mindegy, a Rancor remek győztesnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hány szavazatot kapott? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Én mondjuk nexu párti vagyok, és valahogy az új részek szörnyei jobban bejönnek az ep4-5-6-os szörnyikékhez képest (kivétel az Acklay, az nem tetszik). De azért a jó öreg sertéskedvelő Rankes már csak hajlott kora miatt is megérdemli a díjat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (na jöhet a következő) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ha azt nézzük, hogy az Acklay-t összeeresztjük a jó öreg Rancorn-nal, keresztbe lenyeli. Ebből a szempontból mindenképp megérdemelt a győzelme. Nem csak a legfélelmetesebb, de a legerősebb nyert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hány szavazatot kapott? 165 ponttal lett első. Tieznkettőt vert a másodikra, szóval szoros volt. No de itt a kövgetkező kategória. -Anakin Jedi öltözete (EP2-3) -Darth Vader páncélja (EP3-6) -Jango Fett páncélja -Jedi tunika -Padmé Amidala piros uralkodói ruhája (EP1) -Rohamosztagos páncél (EP2-6) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Mondjuk ahhoz képest, hogy a nexu a kedvencem, Boga kapta a szavazatom, mert hang és látványtanilag ő sokkal jobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ha azt nézzük, hogy az Acklay-t összeeresztjük a jó öreg Rancorn-nal, keresztbe lenyeli. Ebből a szempontból mindenképp megérdemelt a győzelme. Nem csak a legfélelmetesebb, de a legerősebb nyert. Dobáljuk be az összeset a Sarlakk szájába, aki kijön mielőtt letelik az 1000 év, az a legjobb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Legjobb jelmez Darth Vader Páncélja (EP3-6) Fölényes győzelmet aratott a Vader nagyurat életbentartó szerkezet, ami nem is csoda. Generációk filmes ikonja, épp a megjelenésének köszönhetően vált azzá, ami. Érdekességként megemlítendő, hogy Jango Fett páncélja egészen a második helyig masírozott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Tippem a nyertesre Vader páncélja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.