Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Kiváncsi vagyok mikor akad majd meg a siker-szériám! Megint a kedvencem nyert... ennél szebb és tiszteletet parancsolobb földi jármű aligha létezik az SW-ben ugyhogy ha valami, hát ez a győzelem megérdemelt volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. AT-AT (EP5-6) Éljen!!!Végre bejött a tippem. Nagyon félelmetes ahogy közelednek a Hoth bázishoz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nekem nem igazán jönnek be az AT-AT-ék. Harmadik helyet szereztek Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Az biztos, hogy Anakin megsülése a legdurvább képi dolog az SW-ben. Az. De annak is kell lennie. Nagyon hálás vagyok érte Lucasnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ollé, meg is érdemli, az egyik legjobb ketyere az SW Sagaban, a köztársasági csathajó után, amit elsőnek jelöltem közvetlen az AT-AT előtt... Sebaj, ezek a lomha, értelmetlen csatamonstrumok máig príma szerkentyűk és továbbra se szeressem, ha a Rogue Squadron nevű PC játékban ellenük kell mennem. Hósikló? Ellenük? Pfff.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Kiváncsi vagyok mikor akad majd meg a siker-szériám! Megint a kedvencem nyert... ennél szebb és tiszteletet parancsolobb földi jármű aligha létezik az SW-ben ugyhogy ha valami, hát ez a győzelem megérdemelt volt A régi designok nagyszerűségét igazolja ez is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Ez a 'legkúlabb' felszíni cucc az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (ami Owenből meg Beruból maradt, az sem kifejezett zöldkarikás jelenség...) AT-ATnek gratula, kisöcsi lépegetőnek is... mi a 3.? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. A régi designok nagyszerűségét igazolja ez is De azért az új Design-ok is jók.Pl a Republic Gunship nagyon menő jenő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Az is cuki? Melyik alien nem cuki? Pláne, mikor még picik. A kis farkincájuk, a kis nyekergő hangjuk, az apró fogacskáik... ennivalóak Na jó, az Alien 4-ben az az ocsmányság, az nem szép, az borzalmas. Na ennyit az alienekről és a beteg elmémről. A köztársasági csatahajó hanyadik helyre került??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (ami Owenből meg Beruból maradt, az sem kifejezett zöldkarikás jelenség...) AT-ATnek gratula, kisöcsi lépegetőnek is... mi a 3.? Szerintem a köztársasági vadász. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Nekem nem igazán jönnek be az AT-AT-ék. A hothi lázadó bunkernek bejöttek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. A régi designok nagyszerűségét igazolja ez is Eddig jól szerepelnek a "klasszikusok", gondolom nagy örömödre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (ami Owenből meg Beruból maradt, az sem kifejezett zöldkarikás jelenség...) AT-ATnek gratula, kisöcsi lépegetőnek is... mi a 3.? Grivid egykerekűje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Eddig jól szerepelnek a "klasszikusok", gondolom nagy örömödre. Gondolod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Grivid egykerekűje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Grivid egykerekűje. És hanyadik a gunship? Ha az uccsó, befalatozom a létező kalapom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És hanyadik a gunship? Ha az uccsó, befalatozom a létező kalapom... Akkor a negyedik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. A következő kategória: Kedvenc űrjármű -Birodalmi csillagrombolók (EP4-6) -Jedi vadászok (EP2-3) -Nubien hajók (EP1-3) -Millenium Falcon (EP4-6) -TIE vadászok (EP4-6) -X-szárnyú (EP4-6) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Tippem, Falcon vagy csillagromboló. A fan képek és videók topicban pedig mindjárt lesz egy kis meglepi, amivel készültem e kategória tiszteletére Szerkesztve: 2006. Május 18. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. És hanyadik a gunship? Ha az uccsó, befalatozom a létező kalapom... 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. A következő kategória: Kedvenc űrjármű -Birodalmi csillagrombolók (EP4-6) -Jedi vadászok (EP2-3) -Nubien hajók (EP1-3) -Millenium Falcon (EP4-6) -TIE vadászok (EP4-6) -X-szárnyú (EP4-6) Én a csillagrombolóra szavazok.Az legkarizmatikusabb űrjármű.Vagy a Jedi Vadász nyer, bár én őket hátra raktam a sorrendben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. 4. Akkor megmalad a kalapom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hajrá Falcon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Kedvenc űrjármű Millenium Falcon (EP4-6) Legalább olyan ádáz harc dúlt az első helyért a Birodalmi rombolók, és Han "ócskavasa" között, mint a filmekben. Miként ott is, a Falcon az utolsó métereken kapcsolt fénysebességre, és győzött. Szerkesztve: 2006. Május 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hajrá Falcon! Asszem rá szavaztam.Király kis kalózhajó.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. R2 jókor kapcsolta be megint a hiperhajtóművet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodamester Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Yes-yes! Az egyik legnehezebb választás volt nekem, mert a Falcont, a rombolókat és az X-eket is bírom nagyon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Jedi-vadász! Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Na! Az első eset, hogy nem az első helyezettem kapja a dijat... helyette a második Bár én a Csillagrombolót jelöltem be, a Millenium Falcon is nagyon megérdemli... melyikünk nem pattanna bele szivesen és furikázná át a galaxist? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.